Zasto ....?

Nije me uvredilo ništa sem gluposti. Ako bi meni neko rekao, "ej, to što ti citiraš je laž, i to je dokazano na ovom forumu" ja bih se bar potrudio da nađem gde je, kako i ko je dokazao. Ali kad neko gleda kao konj samo napred i nikako sa strane, tu nema pomoći.

Bog reče za jevreje da su zenica oka Njegovog.
Isus je bio jevrejin.
Apostoli su bili jevreji.

A ovi današnji nisu jevreji nego zbornica sotonina. Otkrivenje 2,9. Знам твоја дела, и невољу и сиромаштво (али си богат), и хуле оних који говоре да су Јевреји а нису, него зборница сотонина.

Nije me uvredilo ništa sem gluposti. Ako bi meni neko rekao, "ej, to što ti citiraš je laž, i to je dokazano na ovom forumu" ja bih se bar potrudio da nađem gde je, kako i ko je dokazao. Ali kad neko gleda kao konj samo napred i nikako sa strane, tu nema pomoći.

Ma ajde ne palamudi, zar talmud ne uci sramno o Hristu.?
A kada uci, sta ces dalje ocekivati.
Sram te bilo, sektasu li jedan

A ovi današnji nisu jevreji nego zbornica sotonina. Otkrivenje 2,9. Знам твоја дела, и невољу и сиромаштво (али си богат), и хуле оних који говоре да су Јевреји а нису, него зборница сотонина.

Pa da, sve potice od njih, sve su oni skalaberili da umniste Hriscanstvo, ali eve im ga na

To što se razumem u hrišćansku eshatologiju i mkitologiju, pa mi smeta kad neko od toga pravi sprdnju i pogrešno tumači, ne znači da sam hrišćanin. Onako kako ti i ostale male Đokice ovde prisutne doživljavate hrišćanina.:mrgreen:

Ma da sada si pokazao pravo lice.
Hvala Bogu da videh.
Sta kaze ono vase, ni mleko ne pij od krave koju je pomuzao Hriscanin

Back