Zasto ....?

»Samo su Jevreji dostojni naziva ljudi, a GOJI (nejevreji, Arijevci), vode poreklo od zlih duhova, imaju pravo da se nazivaju samo svinjama«.
• »Zabranjeno je odnositi se sa sažaljenjem prema onima, koji nemaju razuma (prema gojima)«.
• »Imovina nejevreja je kao napuštena stvar, njen pravi vlasnik je Jevrej, koji je prvi preotme. I to je pravedno, jer Bog je dao Jevrejima vlast nad životom i imovinom drugih naroda«.
• »Njihov život (goja, joga-arujevaca), o, Jevreju, u tvojim je rukama, još više njihov novac«.
• »Bog je naredio Jevrejima da daju gojima novac u zajam, ali da daju nikako drugačije, već samo uz kamatu, prema tome, umesto da im time pružamo korist, mi im činimo štetu, čak ako nam taj čovek može biti od koristi, dok prema Jevrejima mi ne treba da postupamo na taj način«.
• »Licemerje je dopustivo u tom smislu, kada Jevrej treba da izgleda ljubazan prema grešnima, naka im ukazuje počast i govori: »Ja vas volim«. To je dozvoljeno samo u tom slučaju, ako je Jevreju potreban grešnik ili ima razloga da ga se boji; u suprotnom slučaju to je greh«.
• »Zabranjeno je vraćati goji ono što je on izgubio; onaj ko vraća goji izgubljeno neće naći milosti kod boga«.
• »Tamo gde je napisano »Ne čini zlo bližnjemu«, ne govori se »Ne čini zlo goji«.
• »Izgovarajući kletvu, u sebi se mogu izgovoriti oni uslovi, pod kojima kletva neće biti važeća. Talmud dozvoljava da se postupa na taj način svaki put, kada neka gojska vlast traži od Jevreja da da neku zakletvu«.
• »Jevrej čini dobro delo kada ubija slobodoumnog, nevernika, koji odriče učenje Izraela, kao i onog ko je postao goj«.
• »Što se tiče Talmuda, onda mi priznajemo njegovu bezuslovnu nadmoć nad Mojsijevom Biblijom«.
• »Jevrej može da baci komad mesa psu, ali nikako da ga pokloni hrišćaninu, pošto je pas bolji od hrišćanina«.
• »Prolazeći mimo razrušenog hrama goja, svaki Jevrej je obavezan da izgovori: »Hvala ti, gospode, što si iskorenio ovaj dom idola««.
• »Jevrej uvek ima pravo da napada hrišćanina i da ga ubije naoružanom rukom. Jevreji koji, zahvaljujući položaju koji zauzimaju, imaju takvu mogućnost, neodložno su obavezni da predaju javnom pogubljenju hrišćane, pod jednim ili drugim izgovorom«.
• »Najbolji od goja dostojan je smrti«

Нејевреји, чија душа потиче од нечистог духа, називају се свињама.“ (Талмуд, Јалкут Рубени 12).
“И зато кад један нејеврејски слуга или слушкиња умре, треба их ожалити онако, као кад један во или магарац цркне.“ (Талмуд, Брохес).
“Између Нејевреја и Јевреја не постоји никаква веза. Јер месо Нејевреја је животињско месо, а њихово семе је животињско семе.“ (Талмуд, Јебамот 89а).
“Нејевреј је као једно псето. Што више, записи уче да се псето има више поштовати од Нејевреја.“ (Талмуд, Екесегетрашиексод 22).
“Месо Нејевреја је месо магареће, а семе коњско семе.“ (Талмуд, Јебамот 98а).
“Онај који није обрезан и не држи сабат не назива се човеком.“ (Талмуд, Јалкут Рубени 39).
“Нејевреј нема оца, јер је он на ђубришту рођено псето.“ (Талмуд, Јебамот).
“Ма колико имали народи света тело слично Израиљцима, ипак се они упоређени са човеком имају сматрати за мајмуне.“ (Талмуд, Шене Лукот 250).
“Полни односи Нејевреја су исто као и полни односи животиња.“ (Талмуд, Санхедрин 74б).
“Куће нејеврејске су куће животињске.“ (Талмуд, Леб. тоб. 46а).
“Туђа жена која није кћи Израиља, парче је марве.“ (Талмуд, Абарбанел).
“Нејеврејка у бременитном стању има се сматрати као бременита стока.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 405).
“Дете у утроби једне Нејеврејке није боље од животиње.“ (Шулхан арух, Јорех деах 240).

Ne bih ovo potencirao da nisi počeo da palamudiš o tome kako su jevreji jagnjad koje hrišćani terorišu.

Palamudiš sam. Nije bilo pogroma i proterivanja u hrišanskoj Španiji, hrišćanskom Portugalu, hrišćanskoj Holandiji, hrišćanskoj Nemačkoj, hrišćanskoj Hrvatskoj, hrišćanskoj Rusiji? Istorijske činjenice demantuju tvoja naklapanja.

Da oni vole hHriscane, sve plamte od ljubavi,ajde ne *****j.

Dokazano, dokazano. Ima više tema koje su pokretali retardirani srBski neonacisti koji imaju stavove identične tvojima, pa kad su im te teme rasturene putem poređenja citat po citat, nisu se više pojavili na forumu od sramote. A što bi morali da vole hrišćane posle svega što su im hrišćani uradili?

Palamudiš sam. Nije bilo pogroma i proterivanja u hrišanskoj Španiji, hrišćanskom Portugalu, hrišćanskoj Holandiji, hrišćanskoj Nemačkoj, hrišćanskoj Hrvatskoj, hrišćanskoj Rusiji? Istorijske činjenice demantuju tvoja naklapanja.

S obzirom na to šta su jevreji radili prvim hrišćanima, pa onda u moderno doba u SSSR-u i širom zemaljske kugle..

Back