Zasto ....?

to se hrist obratio mladicu koji je hteo da mu bude ucenik, ne znajuci da su se ostali apostoli odrekli svog bogastva (porodice) da bi ga sledili.
takve i dan danas imas - monahe i monahinje
a negde isus rece i da nije svakom dato, a to je rekao iz razloga da ne prekrsi ono sto je vec kazao na pocetku da se mnozimo
zadovoljan?:D
'nači ako nam se ne sviđa poruka, onda gledamo kome se obratio da je anuliramo, jer to nismo mi nego učenici, fariseji, whoever.

Pretpostaljvam da je ova zabrana razvoda u Marku 10 isto upućena na tuđu adresu? :per:

koje ovo veze ima sa farbanjem jaja
kada smo sa ovim razgovorom započeli,kakv si stav zauzeo ja sam mislila da ćeš imati neke ozbiljne argumente

ja prosto ne znam da li ti selektivno citas postove ili se pravis blesava, jedno od ta dva jeste ili prosto hoces da ugusis temu

nasiroko ti je objasnjeno o jajima, a sto se tebi ne svidja to je nesto drugo a nesto trece je da nas neces ubediti da gresimo po pitanju jaja.
ako ne zelis da dajes odgovore na licna pitanja, samo reci "ne zelim na to pitanje da odgovorim" ali posto si ti spomenula da farbas jaja zarad svog deteta iz toga se otvaraju nova pitanja.

zasto to radis kada se bogu GADI taj paganizam?
zasto obozavas svoje dete kada se bogu GADI idolopoklonstvo?
zasto mislis za sutra svog deteta kada ti je hrist rekao da nemas potrebe da o tome mislis... i jos mnoga pitanja koja mogu da te dovedu u nezgodnu situaciju sa onim sto propovedas po ovom forumu.

znas ima jedan naziv za takve osobe, a zovemo ih "dvolicni ljudi"

'nači ako nam se ne sviđa poruka, onda gledamo kome se obratio da je anuliramo, jer to nismo mi nego učenici, fariseji, whoever.

Pretpostaljvam da je ova zabrana razvoda u Marku 10 isto upućena na tuđu adresu? :per:
rekoh li da isus kaza da nije svakom dato, a ti to ne vide

a po marku, govori se vec onima kojima nije dato, pa ih upucuje da ono sto bog sastavi da niko ne rastavi.

ako hoces da vidis - gledaj

ja prosto ne znam da li ti selektivno citas postove ili se pravis blesava, jedno od ta dva jeste ili prosto hoces da ugusis temu

nasiroko ti je objasnjeno o jajima, a sto se tebi ne svidja to je nesto drugo a nesto trece je da nas neces ubediti da gresimo po pitanju jaja..
jeste naširoko je objašnjeno kako se farbaju jaja,moram priznati zavidan recept:lol:
ali posto si ti spomenula da farbas jaja zarad svog deteta iz toga se otvaraju nova pitanja.
to radim jer neželim da sablažnjavam svoje dete ali ti to ne možeš da razumeš.Objasnila sam mu da je to paganski običaj,da nema nikakve veze sa Hristom, on je to shvatio i bitno je šta nosi u srcu.Ako slupa nekolko beznačajnih jaja,neka ja budem kriva za to.

zasto mislis za sutra svog deteta kada ti je hrist rekao da nemas potrebe da o tome mislis... i jos mnoga pitanja koja mogu da te dovedu u nezgodnu situaciju sa onim sto propovedas po ovom forumu.
ništa ja od ovoga nisam napisala,to su tvoje reči,ne zaboravi Bog sve vidi,dok propovedam šta piše u Bibliji mogu doći u nezgodnu situaciju samo sa sotonom ali ja se njega ne bojim jr Gospod je moja tvrđava:)

moja je hula sto razotkrivam sektaske laze spravljene da zavedeu lakoverne i neupucene a zeljne Boga sestro moja od raznih rasela,miroljuba,mormona,adventista......lazni ucitelji,lazna ucenja a zna se ko je otac lazi i opadac brace...
u svakom kukolju ima žita
nevalja ti to što radiš,od tebe sam čula mnoge dobre stvari a i mnoge ružne.Za jednog hrišćanina nešto tu ne štima

jeste naširoko je objašnjeno kako se farbaju jaja,moram priznati zavidan recept:lol:

super, sad znas kako pravilno da ofarbas jaja

to radim jer neželim da sablažnjavam svoje dete ali ti to ne možeš da razumeš.Objasnila sam mu da je to paganski običaj,da nema nikakve veze sa Hristom, on je to shvatio i bitno je šta nosi u srcu.Ako slupa nekolko beznačajnih jaja,neka ja budem kriva za to.

mogu zamisliti to dete, sablaznjavas ti njega, jedno radis a drugo mu pricas, hulis na svetog duha, a to je neoprostiv greh

ništa ja od ovoga nisam napisala,to su tvoje reči,ne zaboravi Bog sve vidi,dok propovedam šta piše u Bibliji mogu doći u nezgodnu situaciju samo sa sotonom ali ja se njega ne bojim jr Gospod je moja tvrđava:)

da sve sam ja to napisao
"zasto farbas jaja kada se bogu GADI taj paganizam?
zasto mislis za sutra svog deteta kada ti je hrist rekao da nemas potrebe da o tome mislis... i jos mnoga pitanja koja mogu da te dovedu u nezgodnu situaciju sa onim sto propovedas po ovom forumu."

a ti me demantuj pa kazi da nije tako

moja je hula sto razotkrivam sektaske laze spravljene da zavedeu lakoverne i neupucene a zeljne Boga sestro moja od raznih rasela,miroljuba,mormona,adventista......lazni ucitelji,lazna ucenja a zna se ko je otac lazi i opadac brace...

znas li kako sektasi upadaju na forum, kao samostalni proucavaoci biblije, a po postovima se na kraju prokljuve
forumska jestira ti je subotarka 1/1

rekoh li da isus kaza da nije svakom dato, a ti to ne vide

a po marku, govori se vec onima kojima nije dato, pa ih upucuje da ono sto bog sastavi da niko ne rastavi.

ako hoces da vidis - gledaj
Ma šta "dato" ili nije "dato"...? Ljudi se u crkvi venčaju, pa se posle razvedu, popovi ne prave problem dok god su takse plaćene, Isus reče navodno da je razvod jednak preljubi, o kakvom "davanju" ti pričaš? Marko 10 je vrlo nedvosmislen po pitanju razvoda, treba baš debelo da zažmuriš da bi ignorisao tako očiglednu zapoved.

Back