gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
ništa nije objašnjeno
Dakle gde je to Hrist rekao da farbamo jaja?
je li a gde je hrist rekao da idemo u WC?NIGDE! po tvojoj logici svi bi sad trebali da vrsimo nuzdu u gace jer Isus to nigde nije rekao,voimje Oca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ništa nije objašnjeno
Dakle gde je to Hrist rekao da farbamo jaja?

'nači ako nam se ne sviđa poruka, onda gledamo kome se obratio da je anuliramo, jer to nismo mi nego učenici, fariseji, whoever.to se hrist obratio mladicu koji je hteo da mu bude ucenik, ne znajuci da su se ostali apostoli odrekli svog bogastva (porodice) da bi ga sledili.
takve i dan danas imas - monahe i monahinje
a negde isus rece i da nije svakom dato, a to je rekao iz razloga da ne prekrsi ono sto je vec kazao na pocetku da se mnozimo
zadovoljan?![]()

gledam,zato te i korim![]()
Hulio si ti na Isusa,pogledaj šta si napisao,ružno je...Na koga?Na jehovine svedoke,faslifikatore Svetog Pisma?Rasturam ih kao Isus one u hramu.......
Na koga?Na jehovine svedoke,faslifikatore Svetog Pisma?Rasturam ih kao Isus one u hramu.......

Ma to su vernici pravisamo udju u Crkvu i njima sve Bog oprosti
![]()
Nema.. imaju Boziji imunitet ...![]()
Hulio si ti na Isusa,pogledaj šta si napisao,ružno je...
A vi Crkvenjaci ste ga opravili svaka vam cast![]()
Bog mrzi idole a oni napisali kako treba da se obozavaju slike rezane i tamo neki idoli![]()
Sjajni tumaci Biblije![]()

ko je to napisao sexualno opetereceni sektasu...udarila ti sperma u glavu pa ti se muti....![]()
tj. zatvarali im put do Carstva nebeskog time ..jer na taj nacin grese u Bozijim ocima 
Da nisu druge religije koje cuvaju Bibliju kakva jeste ....zvalo bi se Crkveno pismo Boga Patrijarha verovatno![]()
sekte,otpadi od crkve,sledbenici laznih proroka,cuvari Biblije
e jado moja...Pa Crkvenjaci naravno inace nebi drzali onolike idole i ucili druge da tako trebatj. zatvarali im put do Carstva nebeskog time ..jer na taj nacin grese u Bozijim ocima
![]()
koje ovo veze ima sa farbanjem jaja
kada smo sa ovim razgovorom započeli,kakv si stav zauzeo ja sam mislila da ćeš imati neke ozbiljne argumente
rekoh li da isus kaza da nije svakom dato, a ti to ne vide'nači ako nam se ne sviđa poruka, onda gledamo kome se obratio da je anuliramo, jer to nismo mi nego učenici, fariseji, whoever.
Pretpostaljvam da je ova zabrana razvoda u Marku 10 isto upućena na tuđu adresu?![]()
Iskreno,mislim da je veća hula to što si ti napisao,nažalost.pa ima li vece hule nego tvrditi da je Isus na zemlji od 1914 majke ti?o majn got....
jeste naširoko je objašnjeno kako se farbaju jaja,moram priznati zavidan receptja prosto ne znam da li ti selektivno citas postove ili se pravis blesava, jedno od ta dva jeste ili prosto hoces da ugusis temu
nasiroko ti je objasnjeno o jajima, a sto se tebi ne svidja to je nesto drugo a nesto trece je da nas neces ubediti da gresimo po pitanju jaja..

to radim jer neželim da sablažnjavam svoje dete ali ti to ne možeš da razumeš.Objasnila sam mu da je to paganski običaj,da nema nikakve veze sa Hristom, on je to shvatio i bitno je šta nosi u srcu.Ako slupa nekolko beznačajnih jaja,neka ja budem kriva za to.ali posto si ti spomenula da farbas jaja zarad svog deteta iz toga se otvaraju nova pitanja.
ništa ja od ovoga nisam napisala,to su tvoje reči,ne zaboravi Bog sve vidi,dok propovedam šta piše u Bibliji mogu doći u nezgodnu situaciju samo sa sotonom ali ja se njega ne bojim jr Gospod je moja tvrđavazasto obozavas svoje dete kada se bogu GADI idolopoklonstvo?
zasto mislis za sutra svog deteta kada ti je hrist rekao da nemas potrebe da o tome mislis... i jos mnoga pitanja koja mogu da te dovedu u nezgodnu situaciju sa onim sto propovedas po ovom forumu.

sekte,otpadi od crkve,sledbenici laznih proroka,cuvari Biblije
e jado moja...

Iskreno,mislim da je veća hula to što si ti napisao,nažalost.
kad bi ti jos znao sta je idol bilo bi dobro.....

Pa od Ckrvenjaka veci otpad ne postoji![]()
Oni bi i goozu prodali za politiku ..i voze ih u Dzipovima kao mafijase i imaju bolji telefon nego papa![]()
Licimuri teski i prevarantosi![]()
To je ono cemu se klanjas kad udjes u Crkvu ..one slike i predmeti nazvani Svecima![]()
Bog zna sta je idol i lik rezan ..![]()
u svakom kukolju ima žitamoja je hula sto razotkrivam sektaske laze spravljene da zavedeu lakoverne i neupucene a zeljne Boga sestro moja od raznih rasela,miroljuba,mormona,adventista......lazni ucitelji,lazna ucenja a zna se ko je otac lazi i opadac brace...
jeste naširoko je objašnjeno kako se farbaju jaja,moram priznati zavidan recept![]()
to radim jer neželim da sablažnjavam svoje dete ali ti to ne možeš da razumeš.Objasnila sam mu da je to paganski običaj,da nema nikakve veze sa Hristom, on je to shvatio i bitno je šta nosi u srcu.Ako slupa nekolko beznačajnih jaja,neka ja budem kriva za to.
ništa ja od ovoga nisam napisala,to su tvoje reči,ne zaboravi Bog sve vidi,dok propovedam šta piše u Bibliji mogu doći u nezgodnu situaciju samo sa sotonom ali ja se njega ne bojim jr Gospod je moja tvrđava![]()
moja je hula sto razotkrivam sektaske laze spravljene da zavedeu lakoverne i neupucene a zeljne Boga sestro moja od raznih rasela,miroljuba,mormona,adventista......lazni ucitelji,lazna ucenja a zna se ko je otac lazi i opadac brace...
Ma šta "dato" ili nije "dato"...? Ljudi se u crkvi venčaju, pa se posle razvedu, popovi ne prave problem dok god su takse plaćene, Isus reče navodno da je razvod jednak preljubi, o kakvom "davanju" ti pričaš? Marko 10 je vrlo nedvosmislen po pitanju razvoda, treba baš debelo da zažmuriš da bi ignorisao tako očiglednu zapoved.rekoh li da isus kaza da nije svakom dato, a ti to ne vide
a po marku, govori se vec onima kojima nije dato, pa ih upucuje da ono sto bog sastavi da niko ne rastavi.
ako hoces da vidis - gledaj