- Poruka
- 77.706
1. Сам.16.7. Али Господ рече Самуилу: Не гледај на лице његово ни на висину раста његовог, јер сам га одбацио; јер не гледам на шта човек гледа: Човек гледа шта је на очима, а Господ гледа на срце.
![]()

a sad odgovori mi na ono pitanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Сам.16.7. Али Господ рече Самуилу: Не гледај на лице његово ни на висину раста његовог, јер сам га одбацио; јер не гледам на шта човек гледа: Човек гледа шта је на очима, а Господ гледа на срце.
![]()

neverovatno kako ignorisu taj stih
A to što svi hrišćani redom ignorišu Isusovu zapoved u jevanđelju po Mateju 19:21 ili po Marku 10:11, to nikom ništa? A? Imaš li tu neki komentar u svoju odbranu? Lep ja kažem, svako ignoriše ono u šta ne veruje i što je besmisleno.
potpuno nebitno za temu o kojoj pričamo a to su paganski običaji u hrišćanstvu
a sad odgovori mi na ono pitanje
A to što svi hrišćani redom ignorišu Isusovu zapoved u jevanđelju po Mateju 19:21 ili po Marku 10:11, to nikom ništa? A? Imaš li tu neki komentar u svoju odbranu? Lep ja kažem, svako ignoriše ono u šta ne veruje i što je besmisleno.
to se hrist obratio mladicu koji je hteo da mu bude ucenik, ne znajuci da su se ostali apostoli odrekli svog bogastva (porodice) da bi ga sledili.
takve i dan danas imas - monahe i monahinje
a negde isus rece i da nije svakom dato, a to je rekao iz razloga da ne prekrsi ono sto je vec kazao na pocetku da se mnozimo
zadovoljan?![]()
sto se kaze ono sizifoski ako su paganski sto ih praktikujes?sluzis djavolu znaci?

3 I zapinju jezik svoj kao luk da lažu, i osiliše na zemlji, ali ne za istinu, nego idu iz zla u zlo, niti znaju za me, govori Gospod.
Sud. 2:10, 1 Sam. 2:12, Priče 1:29, Jer. 4:22, Jezek. 8:13, Rim. 1:28, 1 Kor. 15:34
4 Čuvajte se svaki prijatelja svojega i nijednome bratu ne vjerujte; jer svaki brat radi da potkine drugoga, i svaki prijatelj ide te opada.
Mih. 7:5
5 I svaki vara prijatelja svojega i ne govori istine, uče jezik svoj da govori laž, muče se da čine zlo.
Jer. 51:58
8 Jezik im je strijela smrtna, govori prijevaru; ustima govore o miru s prijateljem svojim, a u srcu namještaju zasjedu.
23 Ovako veli Gospod: mudri da se ne hvali mudrošću svojom, ni jaki da se ne hvali snagom svojom, ni bogati da se ne hvali bogatstvom svojim.
Psal. 33:16, Prop. 9:11, Isa. 5:21, Jer. 49:4, Rim. 1:22
24 Nego ko se hvali, neka se hvali tijem što razumije i poznaje mene da sam ja Gospod koji činim milost i sud i pravdu na zemlji, jer mi je to milo, govori Gospod.
Psal. 20:7, Mih. 6:8, 1 Kor. 1:31
![]()

pa bitno je, ako svoje dete obozavas onda si u velikoj nevolji![]()

Pod obozavanje se misli na klanjanje nekom predmetu a dete nije predmet i ne klanjas se njemu samo ga volis puno sto je normalno i ne spada u obozavanje idola![]()
Pod obozavanje se misli na klanjanje nekom predmetu a dete nije predmet i ne klanjas se njemu samo ga volis puno sto je normalno i ne spada u obozavanje idola![]()

ne klanjanje predmetu nego bilo cemu kao bozanstvuosim Boga Zivoga
to ti rekli ovi iz bruklina?![]()

Pa ona ne misli za svoje dete da je Bog![]()
ma zezam se
Ne oni iz Crkvice slepci![]()
Sto imaju idole vise nego gradova![]()

Ma da ti to nije rekao Isus posto je on 1914 na zemlji i pije kafu i ladi jaja u Bruklinu na vr strazarske kule![]()
Ma da ti to nije rekao Isus posto je on 1914 na zemlji i pije kafu i ladi jaja u Bruklinu na vr strazarske kule![]()
puna je idola koje Bog voli

Ne to se vidi cim udjes u neku crkvupuna je idola koje Bog voli
![]()
![]()
popni se brzo na kulu strazarsku da ti Isus kara sto si izdao jehovu