Zasto ....?

1. Сам.16.7. Али Господ рече Самуилу: Не гледај на лице његово ни на висину раста његовог, јер сам га одбацио; јер не гледам на шта човек гледа: Човек гледа шта је на очима, а Господ гледа на срце.
:)

:ok:
a sad odgovori mi na ono pitanje

A to što svi hrišćani redom ignorišu Isusovu zapoved u jevanđelju po Mateju 19:21 ili po Marku 10:11, to nikom ništa? A? Imaš li tu neki komentar u svoju odbranu? Lep ja kažem, svako ignoriše ono u šta ne veruje i što je besmisleno.

to se hrist obratio mladicu koji je hteo da mu bude ucenik, ne znajuci da su se ostali apostoli odrekli svog bogastva (porodice) da bi ga sledili.
takve i dan danas imas - monahe i monahinje
a negde isus rece i da nije svakom dato, a to je rekao iz razloga da ne prekrsi ono sto je vec kazao na pocetku da se mnozimo
zadovoljan?:D

to se hrist obratio mladicu koji je hteo da mu bude ucenik, ne znajuci da su se ostali apostoli odrekli svog bogastva (porodice) da bi ga sledili.
takve i dan danas imas - monahe i monahinje
a negde isus rece i da nije svakom dato, a to je rekao iz razloga da ne prekrsi ono sto je vec kazao na pocetku da se mnozimo
zadovoljan?:D

ma znao on to ali kao i svaki ateista hoce da isprovocira verujuce,to im je dusevna hrana da ismejavaju ljude,mix paranooje i sizofrenije.......zaludan zivot:mrgreen: sto se kaze ono sizifoski :D

Poslednja izmena:
ako su paganski sto ih praktikujes?sluzis djavolu znaci?

3 I zapinju jezik svoj kao luk da lažu, i osiliše na zemlji, ali ne za istinu, nego idu iz zla u zlo, niti znaju za me, govori Gospod.
Sud. 2:10, 1 Sam. 2:12, Priče 1:29, Jer. 4:22, Jezek. 8:13, Rim. 1:28, 1 Kor. 15:34

4 Čuvajte se svaki prijatelja svojega i nijednome bratu ne vjerujte; jer svaki brat radi da potkine drugoga, i svaki prijatelj ide te opada.
Mih. 7:5

5 I svaki vara prijatelja svojega i ne govori istine, uče jezik svoj da govori laž, muče se da čine zlo.
Jer. 51:58

8 Jezik im je strijela smrtna, govori prijevaru; ustima govore o miru s prijateljem svojim, a u srcu namještaju zasjedu.

23 Ovako veli Gospod: mudri da se ne hvali mudrošću svojom, ni jaki da se ne hvali snagom svojom, ni bogati da se ne hvali bogatstvom svojim.
Psal. 33:16, Prop. 9:11, Isa. 5:21, Jer. 49:4, Rim. 1:22

24 Nego ko se hvali, neka se hvali tijem što razumije i poznaje mene da sam ja Gospod koji činim milost i sud i pravdu na zemlji, jer mi je to milo, govori Gospod.
Psal. 20:7, Mih. 6:8, 1 Kor. 1:31

:mrgreen:

3 I zapinju jezik svoj kao luk da lažu, i osiliše na zemlji, ali ne za istinu, nego idu iz zla u zlo, niti znaju za me, govori Gospod.
Sud. 2:10, 1 Sam. 2:12, Priče 1:29, Jer. 4:22, Jezek. 8:13, Rim. 1:28, 1 Kor. 15:34

4 Čuvajte se svaki prijatelja svojega i nijednome bratu ne vjerujte; jer svaki brat radi da potkine drugoga, i svaki prijatelj ide te opada.
Mih. 7:5

5 I svaki vara prijatelja svojega i ne govori istine, uče jezik svoj da govori laž, muče se da čine zlo.
Jer. 51:58

8 Jezik im je strijela smrtna, govori prijevaru; ustima govore o miru s prijateljem svojim, a u srcu namještaju zasjedu.

23 Ovako veli Gospod: mudri da se ne hvali mudrošću svojom, ni jaki da se ne hvali snagom svojom, ni bogati da se ne hvali bogatstvom svojim.
Psal. 33:16, Prop. 9:11, Isa. 5:21, Jer. 49:4, Rim. 1:22

24 Nego ko se hvali, neka se hvali tijem što razumije i poznaje mene da sam ja Gospod koji činim milost i sud i pravdu na zemlji, jer mi je to milo, govori Gospod.
Psal. 20:7, Mih. 6:8, 1 Kor. 1:31

:mrgreen:

:mazi:

2 Ovako veli Gospod: ne učite se putu kojim idu narodi, i od znaka nebeskih ne plašite se, jer se od njih plaše narodi.
3 Moj. 20:23

3 Jer su uredbe u naroda taština, jer sijeku drvo u šumi, djelo ruku umjetničkih sjekirom;

4 Srebrom i zlatom ukrašuju ga, klinima i čekićima utvrđuju ga da se ne pomiče;

5 Stoje pravo kao palme, ne govore; treba ih nositi, jer ne mogu ići; ne boj ih se, jer ne mogu zla učiniti, a ne mogu ni dobra učiniti.
1 Car. 18:26, Psal. 115:5, Psal. 115:7, Isa. 41:23, Isa. 46:7, Avak. 2:19

:malav:

3 Ovako govori Gospod nad vojskama, Bog Izrailjev: popravite svoje putove i djela svoja, pa ću učiniti da stanujete na ovom mjestu.

4 Ne uzdajte se u lažne riječi govoreći: crkva Gospodnja, crkva Gospodnja, crkva Gospodnja ovo je.
1 Sam. 4:4, Mih. 3:11

5 Nego doista popravite svoje putove i djela svoja, i sudite pravo između čovjeka i bližnjega njegova.

:malav:

Nije sve u Crkvi :manikir:

Back