Zasto ....?

A uska vrata, su Crkva, post,molitva,pokajanje, ispovest, pricest, milosrdje,dobra dela , a pre svega vera.
To sto si ti ucila i sto druge ucis, to je ceskanje po usiju i onaj drugi put koji vodi u pakao.
Jer je veoma lagodan i lak, jer ne nosite krst isusov, a to je i njegov put, koji nije lagodan
Neznaš ništa o meni a daješ sebi za pravo da pljuješ po mojoj vezi sa Bogom?

Kaza ...ljubiteljka antike...i to tako da Bokija defionisa svinjom. Upotrebila se ono svinju u jednini, kapiraš Magistre. Nisi parafrazirala Isusov stih koji kaže ...svinje...

A kakve to ti bisere možeš uopšte bacati...Možda one u vezi sa...''Knjiga o Jestiri''...

Hahahahaha,ma neka je samo neka odgovori na neko od pitanja.

Kaza ...ljubiteljka antike...i to tako da Bokija defionisa svinjom. Upotrebila se ono svinju u jednini, kapiraš Magistre. Nisi parafrazirala Isusov stih koji kaže ...svinje...

A kakve to ti bisere možeš uopšte bacati...Možda one u vezi sa...''Knjiga o Jestiri''...

Biseri su reci Bozje ..a Svinja je simbolicki los covek ili zaveden od Sotone koji provocira Bozije vernike :aha:

O hvala, hvala.
Znaci li to da nisi krstena, a samim tim ako ne daj Boze pandrknes,ode ti u pakao,mada ces i onako. ako se ne odvojis od sekte.

A sto tebe briga ako je ona u sekti ? Znam da nije ..ali i da jeste ..to je njen izbor ..i nemash prava da je osudjuses u ime Boga ? :manikir:

Bog je taj koji ce presuditi ljudima za dela ..ne ljudi niti njegove sluge - vernici ..i tu gresite :aha:

Ma sta ga briga, ionako ce mu sekta naci zenu:mrgreen:

:lol:

Blago njemu.:mrgreen:

Ti si vec nasao ...iz Crkvene sekte
mrgreen.gif

Meni niko ne nalazi devojke niti zene sam ih trazim i i nalazim
10qe45d.gif

Na LJiS.

Pravoslavci imaju jednu zatucanu misao u glavi ...da svako ko ne pripada njima je gloop i zaveden i da s njim upravlja neko ..sto je potpuna glupost i predubedjenje :mrgreen:

Eto ja verujem u Boga .i niko mi nista ne naredjuje niti radim na silu protiv svoje volje :aha:

Back