BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
Jestira nije JS. Dotična je adventiskinja.
Pa predpostavljao sam,ali nisam bio posve siguran.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jestira nije JS. Dotična je adventiskinja.
trenutno imam problem sa internetom,spor je i izbacuje mi duple odgovore
ako ga već čitaš zašto ga ne proučavaš ozbiljno i ne razmišljaš svojom glavom?
"Bravo za tebe.Bolje znaš od mene ko sam ja."Jestira nije JS. Dotična je adventiskinja.
Lepo sam rekla više puta da ne pripadam ni jednoj denominaciji.A zasto ti ne mislis glavom kada srljas u crkvi koju je osnovao covek.
I to kakav.koji promasuje prorocanstva, pa se na kraju vadi isto kao Rasel, da Hristos je dosao nevidljivo.
Lepo sam rekla više puta da ne pripadam ni jednoj denominaciji.
trenutno imam problem sa internetom,spor je i izbacuje mi duple odgovore
ako ga već čitaš zašto ga ne proučavaš ozbiljno i ne razmišljaš svojom glavom?

Sve denominacije danas su zastranile ne želim nijednoj da se priključim.Onda,ne pripadas ni Hristu?
"Bravo za tebe.Bolje znaš od mene ko sam ja."
Sve denominacije danas su zastranile ne želim nijednoj da se priključim.
Sledim Hrista i pripadam Njegovoj duhovnoj crkvi.
Lepo sam rekla više puta da ne pripadam ni jednoj denominaciji.
A ti pamtiš k'o dinosaurusZaboravila si šta si rekla pre nekih mesec dva...Mnogo toga si zaboravila...
Na pitanja koja joj ne gode, ona ne odgovara.
Skapirala je veoma dobro da nije bila iskrena kada je iznela tvrdnju da ne pripada nijednoj denominaciji...
A ti pamtiš k'o dinosaurus![]()

A adventisti nikada ne lazu,pa se sada postidela.
Rekoh da imam problem sa internetom a samo zbog vas ostadoh do sitnih sati.Na pitanja koja joj ne gode, ona ne odgovara.
Ona nije običan adventistički vernik. Ona je adventistički Magistar naravno na adventističkom teološkom fakultetu.
Rekoh da imam problem sa internetom a samo zbog vas ostadoh do sitnih sati.
Vodom se nisam krstila.Čekam da mi Bog omogući da budem krštena vodom onako kako je Jovan Isusa krstio.
Ako Biblija kaže jedno a milijardu njih kaže drugo,ja ću verovati onome što piše u Bibliji a to savetujem i tebi jerPa cekaj, sad su i SPC, i RPC i grcka pravoslavna Crkva, i sve pravoslavne crkve "u krivu" kad tumace Bibliju, samo si ti u pravu?
ako si iole vernik u ovo bi trebalo da budeš upućenNe razumem?
Ko te je krstio Duhom Svetim, i kako je to izgledalo, vec kada si to pomenula?
Ne mora da bude Jordan(mada bilo bi lepo kad bi bio)i nisu baš svi zastranili ,zato i kažem da čekam da mi Bog omogući tako nešto jer ne želim da me u mesnoj crkvi zabludeli pop poškropi vodicom.I kako mislis da se krstis u Jordanu i ko ce to uciniti kada su svi zastranili?
Ako Biblija kaže jedno a milijardu njih kaže drugo,ja ću verovati onome što piše u Bibliji a to savetujem i tebi jer
Uđite na uska vrata, jer su široka vrata i široki put što vode u propast i mnogo ih ima koji njim idu, kao što su uska vrata i tesan put koji vode u život i malo ih je koji ga nalaze.“
ako si iole vernik u ovo bi trebalo da budeš upućen
Ne mora da bude Jordan(mada bilo bi lepo kad bi bio)i nisu baš svi zastranili ,zato i kažem da čekam da mi Bog omogući tako nešto jer ne želim da me u mesnoj crkvi zabludeli pop poškropi vodicom.