Zasto ....?

trenutno imam problem sa internetom,spor je i izbacuje mi duple odgovore
ako ga već čitaš zašto ga ne proučavaš ozbiljno i ne razmišljaš svojom glavom?

A zasto ti ne mislis glavom kada srljas u crkvi koju je osnovao covek.
I to kakav.koji promasuje prorocanstva, pa se na kraju vadi isto kao Rasel, da Hristos je dosao nevidljivo.

Rekoh da imam problem sa internetom a samo zbog vas ostadoh do sitnih sati.
Vodom se nisam krstila.Čekam da mi Bog omogući da budem krštena vodom onako kako je Jovan Isusa krstio.

Ne razumem?
Ko te je krstio Duhom Svetim, i kako je to izgledalo, vec kada si to pomenula?
I kako mislis da se krstis u Jordanu i ko ce to uciniti kada su svi zastranili?

Pa cekaj, sad su i SPC, i RPC i grcka pravoslavna Crkva, i sve pravoslavne crkve "u krivu" kad tumace Bibliju, samo si ti u pravu?
Ako Biblija kaže jedno a milijardu njih kaže drugo,ja ću verovati onome što piše u Bibliji a to savetujem i tebi jer

Uđite na uska vrata, jer su široka vrata i široki put što vode u propast i mnogo ih ima koji njim idu, kao što su uska vrata i tesan put koji vode u život i malo ih je koji ga nalaze.“

Sve denominacije danas su zastranile ne želim nijednoj da se priključim.
Sledim Hrista i pripadam Njegovoj duhovnoj crkvi.

Ko ono rece da Crkvu Hristovu nece ni vrata pakla nadvladati?
Crkva Hristova nije samo duhovne prirode nego i materijalne,dakle telesne jer je telo Hristovo, bas kao sto ni covek nije samo duhovno bice nego i telesno.

Ne razumem?
Ko te je krstio Duhom Svetim, i kako je to izgledalo, vec kada si to pomenula?
ako si iole vernik u ovo bi trebalo da budeš upućen
I kako mislis da se krstis u Jordanu i ko ce to uciniti kada su svi zastranili?
Ne mora da bude Jordan(mada bilo bi lepo kad bi bio)i nisu baš svi zastranili ,zato i kažem da čekam da mi Bog omogući tako nešto jer ne želim da me u mesnoj crkvi zabludeli pop poškropi vodicom.

Ako Biblija kaže jedno a milijardu njih kaže drugo,ja ću verovati onome što piše u Bibliji a to savetujem i tebi jer

Uđite na uska vrata, jer su široka vrata i široki put što vode u propast i mnogo ih ima koji njim idu, kao što su uska vrata i tesan put koji vode u život i malo ih je koji ga nalaze.“

A uska vrata, su Crkva, post,molitva,pokajanje, ispovest, pricest, milosrdje,dobra dela , a pre svega vera.
To sto si ti ucila i sto druge ucis, to je ceskanje po usiju i onaj drugi put koji vodi u pakao.
Jer je veoma lagodan i lak, jer ne nosite krst isusov, a to je i njegov put, koji nije lagodan

ako si iole vernik u ovo bi trebalo da budeš upućen

Ne mora da bude Jordan(mada bilo bi lepo kad bi bio)i nisu baš svi zastranili ,zato i kažem da čekam da mi Bog omogući tako nešto jer ne želim da me u mesnoj crkvi zabludeli pop poškropi vodicom.

Ja jesam, ali tebe pitah, zato govori magistre,kako si to krstena Duhom?
I ko ce te to krstiti?

Back