- Poruka
- 77.662
mene ne cudi Sotona mora da vam servira gluposti
pocetak recenice pocinje sa velikim slovom prve reci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene ne cudi Sotona mora da vam servira gluposti

joj izvinipocetak recenice pocinje sa velikim slovom prve reci
![]()

Jehova moze znati ko je u srcu zao a u Bibliji je to zapisano da je poticao od zloga...A zašto misliš da je Kain bio zao?
znampocetak recenice pocinje sa velikim slovom prve reci
![]()

neutral nije js
mada zvuci glupo![]()
Jehova moze znati ko je u srcu zao a u Bibliji je to zapisano da je poticao od zloga...
Bog ga je okarakterisao kao zlog.
joj izvini![]()
Aj sta mene zanima... Jeste li citali bibliju uz neko tumacenje ili bez, sami?
A šta, kao do sada se nisi interesovala za demone?a sta su demoni? toliko cesto ih spominjete da ste me zaista zainteresovali dacujem vase objasnjenje.
Samo ti huli na Duha Svetoga i pripisuj mu satanska dela.......navucices prokletstvo na sebe.......

A, ne citam ja ta elektronska izdanja...
Mogao bi da uzmes obzir i neko tumacenje, kad se cita sam stigne se dokle si ti stigao...
Pravoslavlje dodje ko metafizika.![]()
mislim knjige
Ja te evo pohvaljujem na razumevanju Boblije
super si jos samo da primenis sve to![]()
)))

dosadan sije li a zasto vi jehovini svedoci ne smete da napisete malo pocetno slovo sotone?
nema vadjenja na pravopis, stalno pocinjes recenice sa malim slovima.
kladim se da ne smes da mi odgovoris na ovo pitanje![]()
"I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudiće se, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni." - Kako tumačiš jedan od mnogobrojnih stihova koji govori o tome?Spavanje duša/duhova ljudskih,koje ovde promovišeš.
Auuuu... pa ja mislim da u ovo ni katolički otpad ne veruje, a kamoli SPC koja teži tom otpadu.Znači. Ali Hrist je umro i omogućio večni život i prikucao za krst zakon koji je bio protiv nas.
Isus nije umro da bi zadovoljio Boga željnog kazni, nego da bi razvalio vrata ada,pobedio smrt vasksenjem i tako nam omogućio večni život. Ovo što ti propovedaš bi značilo da je Zakon iznad Boga, tj. da Ga ograničava.
U svojoj težnji nekada prekršim zakon, a nekada ne. Trudim se da ne kršim.Težiti da se ne krši i ne kršiti su dve različite stvari.
najteze je skapirati da su ti na kuli oprali mozak ali ima vremena,mlad si.....posle toga ce ti sve biti jasnije

A šta ako je Sotona sve to namerno osmislio da bi ti donela takav zaključak bez mnogo istraživanja istog?Ocigledno da postoji negde problem, posto u hriscanstvu postoji toliko ogranaka da sumnjam da postoji negde zvanicno broj, pri tome svako za sebe veruje da je sve razumeo kako treba.
Sto se pravoslavlja tice, ikonografija je nije nacin da se mimoidje dogmat crkve, ona ne izrazava pojedinacna religiozna shvatanja, neku fantaziju... Niti je to umetnicko-religiozno stvaralastvo, vec je upravo nacin izrazavanja bogoslavaskog iskustva i Predanja Crkve. Na Sedmom Vaseljenskom saboru je receno da su ikonografi zaduzeni za stvaranje ikone, za umetnost, odredjivanje kanona i Predanja pripada sabornoj Crkvi i svetim ocima... Sa Liturgijuom cine jednu znacajnu celinu, skup simbola koje nemaju za cilj da nas emotivno dirnu, vec pozovu na preobrazaj i obozenje. Slicno je i sa hagiografijom ili agiografijom...
Postvanje svetaca ili Svetih za koje se veruje da su Bozijom miloscu dostigli obozenje, je vise vezano za Predanje nego za dogmatske odluke i to je bitna karakteristika pravoslavlja. Pa se veruje su zastitnici ljudi, da nam priskacu u pomoc u nevoljama, podizu krst... Dobro su upoznati sa ljudskom prirodom i znaju velicinu teskoca i iskusenja kroz koje prolazimo.
Eto, svako je rekao svoje...![]()
"I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudiće se, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni." - Kako tumačiš jedan od mnogobrojnih stihova koji govori o tome?
Izgleda da sve treba da se crta.

el ti zao sto prepravaljate Bibliju i hulite na Boga?
mrzi ga zato sto nije njega krunisao 1914 a trebao je al *** djavo izgubio na izborima a mozda su i pokradjeni s obzirom da je jehova bio na celu izborne komisije![]()

A zašto misliš da je Kain bio zao?

Zar nisi ti rekao: "vi koji robujete zakonom"? Dakle, ja se sa tim poistovetio i napisao: "mi koji robujemo zakonom ( ne kurvamo se, ne krademo, i td.)". Samo sam se prilagodio tebi, pročitaj ponovo naš dijalog.Sta da ti nalazim, zar nisi rekao a mi koji robujemo zakonu,pa si stavio zagradu i naveo da se ne kurvate i sta tamo jos od grehova,vi ste kao cisti od greha?
A ako ih pak imate onda kako cete ga opravdati, kada se ne ispovedate,jer je vlas data apostolima da razresuju grehove, a ovi predali dalje.
Moraš pažljivo da čitaš ono što pišem, jer si očigledno sklon da poglrešno razumeš ono što napišem.Niko se delima zakona nece opravdati,nikakvim zakonom se nijedno telo nece opravdati.
Znači svi oni koji nisu čuli za Isusa Hrista zaslužuju uništenje, nebitno što su bili moralni i živeli ispravno?Svi koji kazu da Isus Hristos nije istiniti Bog i covek
Svi koji kazu da Duh Sveti je bezlicna sila
Svi koji kazu da je Isus Hristos Arhandjel Mihail.
Svi koji tvrde da je Papa zamenik Sina Bozijeg.
Svi koji tvrde da nema duse.
Svi koji tvrde da ce dusa biti unistena.
Svi koji ne prihvataju hijarajhiju Crkvenu koja je od Isusa Hrista.
Svi oni ljudi koji su osnovali svoje crkve po laznim ucenjima i prorocanstvima i svi koji tim crkvama pripadaju.
ITD...................................
Jesi ti čitav, pogledaj šta su propovedali apostoli, a šta vi propovedate.E pa jeste, Isus je rekao apostolima , kada pripovedaju ,i ako neko ne prihvati ucenje, da otresu obucu svoju kada izadju iz doma toga ili grada i tesko ce biti tom gradu i pojedincu.
Pa dobra se dela rade iz koristi, ta korist je da budeš srećan.A sta bi ti da opravdas ateizam, sektarenje bez ispravne vere a sa nekim delima koja se cine ili radi koristi ili radi dobra.
Sve je to povezano, uz dobro učenje ili kako vi kažete uz dobru nauku, idu i dobra dela, isto tako i obrnuto. Isus kaže - "po delima njihovim prepoznaćete ih".Samo dobra dela ucinjena u ime Hrista imaju tezinu za spasenje,imaju i dela ucinjena kao, dobro radi dobra ali ne takvu.
Znas i sam kako su mnogi sa laznim ucenjima odstranjeni iz crkve,dzaba su im bila dobra dela.
"Jer pred Bogom nisu pravedni oni koji samo slušaju zakon, nego će pravednima biti proglašeni oni koji izvršavaju zakon. Jer kad se neznabošci, koji nemaju zakon, po prirodi drže onoga što je u zakonu, onda su oni sami sebi zakon, premda nemaju zakon. Oni pokazuju da je ono što nalaže zakon zapisano u njihovom srcu, a o tome svedoči i njihova savest i u svojim mislima bivaju optuženi ili pak opravdani." (Rimljanima 2;13-15)Gde pise da ce svaki ateista koji zivi moralno da bude spasen?
Pročitaj opet moj post, pa ako ti opet nešto nije jasno pitaj.Pazi sad trt milojka, sada niko delima ne zasluzuje spasenje, a zasto ja to pisem danima,da bi ti tek sada priznao.
Ok.idemo dalje jedna stavka je resena
A ovde sam sebi skaces u stomak, jer si rekao da ce svi ateisti biti spaseni koji zive moralno?
Kako kada ne veruju.
Izvadi gredu..... prvo kad nesto gloopo pitash![]()
Sam to radish a druge za to optuzujes![]()
pa zar nije hula prepravljati bozju rec?to je cinjenica da su rasel i ekipa prepravljali..... ti citas ono sto su oni prepravljali pa imas izvitoperenu sliku..imkam razumevanja za tvoje zablude
pa sta tu mogu