ZASTO???

• Začetnik teme Začetnik teme Iwana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I

Iwana

Gost
Zasto??Evo dok ovo pisem placem!!!Nisam srecna!Sreca nikako da zakuca na moja vrata!Koliko puta pozelim da sam bolesna,a bog nece.Zdrava sam ko dren! A moja dusa? Je bolesna................Nikad nisam nista nisam ucinila lose, a dok drugi meni jesu. Imam osecaj da mi se ceo zivot rusi.Nemam snage da opstanem.Jedno ljubavno razocarenje,onda drugo-propast.Ne mogu da se podignem,ne mogu da ucim nije mi nidoceg stalo .Onda mi se svidi on a moja keva oON JE TVOJE TETKE STAROJKO.Nemoj da mi brukas familiju,mozes sve ostale momke samo nje njega. On ima 22god, a ja 17.Nisam nikad zgresila,uvek sam bila dete za primer.U subotu smo se smuvali, zivimo jedan od drugog udaljeni 50km, patim zbog daljine, a sad i ovo.NEMAM SRECE U LJUBAVI. STALNO PLACEM PATIM. NIKOGA NIJE BRIGA ZA TO, A TO RUSI CEO MOJ ZIVOT. Popustila sam u skoli , ocene su uzas. NIDOCEG MI NIJE STALO, A MLADA SAM. NEMAM VOLJU ZA ZIVOT. Ako ima neko nesto da mi kaze , da mi kaze o nesto o mom daljem zivotu bicu mu zahvalna.RODJENA SAM 19.08.1987 U 5-52. Unapred zahvalna1111

nisam astrolog, ali sam sigurna da ces i ti doziveti puno lepih, srecnih trenutaka! mlada si, ceo zivot je pred tobom! zvuci stereotipno, ali je tako. glavu gore, opusti se i uzivaj!

Udji u "romantiku" i naci ces moje teme pod nazivom "DALEKA LJUBAV" I "DA LI VERUJETE U OVO...". Mozda i uspes da izvuces pouku iz toga, jer veruj da si itekako mlada za takve poduhvate, i ja sam u tvojim godinama bila apsolutno ista.
Nemoj misliti da mozes odmah da se izvuces iz takvog bedaka, jer dok ne osetis PRAVE boli i probleme, ne verujem da ces se smiriti. A to ce ti itekako izgledati smesno kada naucis.
Zvuci kao fraza sve ovo sto ti pisem, ali videces, tj. osetices jednog dana... samo veruj u to...
Ali jos jednom ti napominjem - procitaj ove teme. I nemoj povrsno da ih shvatis, nisu za takva razmisljanja...
Pozdrav :wink:

:lol: Draga Dada.Procitala sam obe tvoje price! Odusevila sam se!Ti si emotivna osoba, osoba koja ima osecanja,dusu,koja zna da iskreno voli,pruzi mnogo toga lepog-a zauzvrat netrazi puno,jedino ti je vazna sreca voljene osobe.Cenim to!!!
Znam da sam mlada, da je zivot predamnom.Da je zivot velika putanja koja ima svoje uspone i padove.Znam da sve to na neki nacin moram da prevazicem.Ali ja sad sa svojih 17god. gradim licnost, figuru u buducnosti jedne odrasle zene.A dosta sam dosad suza prolila, a plasim se da ce mi doci glave u daljem zivotu.Ja sam osoba koja se plasi gubitka- to je ono najgore!!! Ako imas neki savet, reci!! Uvek mi je dobrodosao savet :wink: takve zene!!! POZDRAV!!!

Iwana:
:lol: Draga Dada.Procitala sam obe tvoje price! Odusevila sam se!Ti si emotivna osoba, osoba koja ima osecanja,dusu,koja zna da iskreno voli,pruzi mnogo toga lepog-a zauzvrat netrazi puno,jedino ti je vazna sreca voljene osobe.Cenim to!!!
Znam da sam mlada, da je zivot predamnom.Da je zivot velika putanja koja ima svoje uspone i padove.Znam da sve to na neki nacin moram da prevazicem.Ali ja sad sa svojih 17god. gradim licnost, figuru u buducnosti jedne odrasle zene.A dosta sam dosad suza prolila, a plasim se da ce mi doci glave u daljem zivotu.Ja sam osoba koja se plasi gubitka- to je ono najgore!!! Ako imas neki savet, reci!! Uvek mi je dobrodosao savet :wink: takve zene!!! POZDRAV!!!

Plac - e samo kad se setim kolike su noci u mojoj mladosti propracene suzama... toliko boli od BUKVALNO mog rodjenja...
Ali kad sada sa mnogo vise iskustva i zrelosti gledam na to, ponosim se sto imam takva osecanja u sebi, sto postoji tolika dubina u mojoj dusi... Naravno da nije za pohvalu sto sam celo svoje detinjstvo provela u patnji i suzama, ali sam vremenom i uz pomoc svih problema koje sam prevazisla i sa kojima se i dalje borim i naravno boricu se do kraja svog zivota, shvatila i prihvatila da je to sustina zivota - pobedjivati samog sebe.
Nadam se da me razumes.
Velika je vrednost nauciti pobedjivati, ali ne druge, vec samog sebe, naravno u borbi sa drugima, u kojoj samoj sebi pokazujes koliko toga mozes da postignes.
Ranije sam mislila da necu uspeti u tim poduhvatima, ali posmatrajuci ljude oko mene, prijatelje, neprijatelje... koji poklelknu pri svakom problemcicu... shvatila sam da sam neko ko itekako ume da se bori i opstane u ovom surovom svetu...
Nije bitno kakav je ovaj svet... bitno je da ga ti stvoris idealnim za samu sebe... e onda ti apsolutno niko ne moze nista... osim sto samoj sebi mozes da napakostis, kao npr. sto cinis sada sa svom tom patnjom koju nosis u sebi...
Pronadji izvor onoga sto te je uvek guralo napred... prisvoji to... udubi se... nemoj se prepustati zlu... to je najlakse... a zivot je izuzetno tezak, kada mu se prepustis... bori se, i jedino tako ces uspeti sve da postignes u zivotu... veruj mi - BAS SVE! I nikad ti vise porazi nece predstavljati prepreku da nastavis dalje, vec ce te jacati i tako stvarati osobu, kakva zelis da budes.
Nemoj misliti da se ti SADA gradis, covek se gradi i uci dok je ziv. To ti mogu reci svi koji su shvatili sustinu zivljenja.
Moja poslednja rec je: BORI SE!
Nemoj posustajati!
Nadam se da ti je donekle ovo pomoglo.
Ako te bilo sta interesuje, slobodno pisi. Uvek mi bude drago da koliko-toliko pomognem ljudima koji imaju potencijala i vrednost.
Pozdrav :wink:

Iwana:
Zasto??Evo dok ovo pisem placem!!!Nisam srecna!Sreca nikako da zakuca na moja vrata!Koliko puta pozelim da sam bolesna,a bog nece.Zdrava sam ko dren! A moja dusa? Je bolesna................Nikad nisam nista nisam ucinila lose, a dok drugi meni jesu. Imam osecaj da mi se ceo zivot rusi.Nemam snage da opstanem.Jedno ljubavno razocarenje,onda drugo-propast.Ne mogu da se podignem,ne mogu da ucim nije mi nidoceg stalo .Onda mi se svidi on a moja keva oON JE TVOJE TETKE STAROJKO.Nemoj da mi brukas familiju,mozes sve ostale momke samo nje njega. On ima 22god, a ja 17.Nisam nikad zgresila,uvek sam bila dete za primer.U subotu smo se smuvali, zivimo jedan od drugog udaljeni 50km, patim zbog daljine, a sad i ovo.NEMAM SRECE U LJUBAVI. STALNO PLACEM PATIM. NIKOGA NIJE BRIGA ZA TO, A TO RUSI CEO MOJ ZIVOT. Popustila sam u skoli , ocene su uzas. NIDOCEG MI NIJE STALO, A MLADA SAM. NEMAM VOLJU ZA ZIVOT. Ako ima neko nesto da mi kaze , da mi kaze o nesto o mom daljem zivotu bicu mu zahvalna.RODJENA SAM 19.08.1987 U 5-52. Unapred zahvalna1111
Joj,ti si isuvise mlada da bi tako razmisljala.
Proci ce to,veruj mi.Sada ti je sve crno,ne vidis izlaz ali bice bolje,videces. Predpostavljam da ti je on prva veca ljubav. Ponavljam proci ce sve... Jednog dana ces se smejati svemu. A to sto nisi nikada cinila lose a tebi jesu ne bi trebalo da te promeni.Ti cinis dobro,na prvom mestu,zbog sebe,zato sto si takva osoba i to ne bi trebala da menjas.
Razocarenja tesko padaju,znam iz iskustva.Nekada mi se cini da ljudi oko mene ne znaju da cene sve sto cinim za njih,na moje dobo uzvacaju uvredama,lazima i ponizavanjem. To nije uredu,ali iz svake situacije isplivam nekako i postajem jaca. Kazem mlada si,nisam ni ja preterano matora i odrasla i znam da me jos toliko toga ceka,ali ti govorim iz iskustva.
Kada mi je uzasno tesko i ne vidim izlaz pustim pesmu od Generacije 5 "Najjaci ostaju".Preslusam je nekoliko puta i bude mi bolje. Pokusaj i ti.
Pozdrav! :wink:

on je tvoje tetke starojko?! :lol: :lol: :lol:
E svasta ovde mozes procitati.Ovo me podseca na one price po tin casopisima koje dokona deca izmisljalju-ja spavam sa mamom,sestra sa tatom,a svi zajedno pusimo dedi,u potpisu ocajni tinejdzer :o :o :o

:twisted: Ovo je upuceno GOSTU.Ono sto si napisao-la je ODVRATNO!GNUSNO, BEZVEZE, NEMOGU DA VERUJEM DA TAKVA OSOBA POSTOJI. Da on je starojko moje tetke, to jest sin starojka. On je decko koji ima 21 godinu, a ja cura od 17god.Kapiras sad ili da ti NACRTAM. Razocaram se kad vidim kakav sve narod postoji, a tesi me pomisao da ima bar malo onih dobrih. Pozdrav DADI,i REU!!

HM... starojko?!?!?
..to je neka biljka koja zivi i raste na kamenju koje nastaje odronjavanjem stena i ne cveta?? :?:

"starojko" :?: :!: ...

hm, ja sam razdvojena od decka 4500km, pa ti izracunaj... onih tvojih 50tak km... ja to mogu peshke... :roll: :D

"We all need something to believe in"

Isto sam godiste kao ti,tacno razumem kako je kada te niko ne razume ili se ne trudi,ali ti dobro razmisli da li je on vredan svadje sa pola porodice,ako jeste imas moju potpunu podrusku i zelim ti da budes srecna,ali veruj mi da smo mi u dobu kada je sve promenjivo i vec sutra se mozes zaljubiti u drugog...Plakanje i nerviranje ostavi po strani,nije ti niko umro,niti si izgubila nesto nepovratno,ako je ista najlakse pronaci to je ljubav,ona se leci drugom osobom,vreme prolazi i ti ces sve zaboravati...Srecno!!!!!!

m Culi smo se telefonom. Mada je bolje i da nije zvao, trebao je sinoc da ode u kasarnu i da se se oduzi. Ali ostao je jos mesec dana jer vojska traje 9 meseci, a ne 8 kako je on mislio. Tako da mi ostaje samo da cekam.................................. neznam dokle..........! Nasa trenutna veza se svodi samo na porukama. Za nase dve nedelje veze jednom smo se videli. :roll: :roll: :roll: Nezanam kako ce da se odvaja dalje???? POZDARV ZA SVE!

Ne,stvarno,
sta je to starojko ?

Daj nas nauci nesto.

Kapiram da je neka familija,ali sigurno nije bas blizak rod. Znaci od cetvrtog kolena pa nadalje mozes i da se udas za njega. Bas ako hoces?

:lol: Bas cudno da neznas ko je starojko?? Kad se budes zenio, mozes kog god ti hoces da uzmes za starojka.Ali obicno je neko iz tvoje familije.Vidis svekar moje tetke ima sestru i ona i njen muz su tarojko i strosvatica njoj bili na svadbi, a meni se svidja njegov sin! Nadam se da sam ti nekako objasnila?? Pozdrav!!!Lepo kaze narod "covek se uci dok je ziv"

Back