Zasto?

Argument da.....Kao platio si, taj to ne radi s dušom već je plaćen..

Pa i u reali taj neko često ne radi s dušom već ga zasvrbeo..ne za tebe već za svoj q.

Pa se još primiš misliš stalo mu, ovako znaš kad ode to je to.

Jedino što bih ja ipak pitala jel mu se dopadam.. ne bi da se baš neko muči 😂

Plaćanje za sex je OK samo ako mogu da platim preko računa, na firmu.

Znam da nemam povraćaj PDV-a, ali OK, tu muku mogu i da prihvatim.

Kao sto rekoh na prethodnoj temi..sam sebi dadoh ideju za temu :D

Zasto je normalno i cool placati internet, bioskopsku kartu, ulaznicu u muzej itd..itd.. ali ne i seks?
Ako kazes da to radis odmah te gledaju drugacije i ispod oka... a jos gore ako kazes da zaradjujees tako a recimo sasvim je ok da zaradis tako sto peres prozore..ali oprati nekome djoku je vec ..auuuu sta ti radis :D
da li smo postali licemerno drustvo?
Zašto nije normalno plaćati i za seh?
Ima ljudi koji ne mogu zbog kojekakvih hendikepa da lako dodju do seksa pa plate..nista neobično i nenormalno..
Ima ljudi koji žele čisto fizičko pražnjenje pa plate..ništa čudno..
Ali ima i onih kojima se neka žena svidja, sa kojom žele dublji odnos, sa kojom žele da provedu lep dan, veče, noć a da seks nije cilj..to što ćeš platiti piće nije plaćanje nje kao nje, već bi trebalo da uživaš u činjenici da si u društvu žene koja ti je draga...

Taj koji misli da je seks za pare sjajan se veoma zeznuo. Bez ikakvih emocija s njene strane, uopste te i ne zeli, a cak i da pokusa da ucini da ti poverujes kako te zeli, ipak nisi budala i znas kamo stoje stvari. Nema ljubakanja, striktno radi ovo i to je to. Kao da si usao u sterilnu zonu.

Zavrsis za 2 minuta? Tvoj problem, plati pa da idem. Treba da dogovaras da je na vreme to jer imas neke koje hoce da zakinu.

S druge strane, kad ti osvojis zenu, pa ona pristane na one night stand, tu je strast, zeli te i to ne na pola sata samo pod milion uslova.

Kao sto rekoh na prethodnoj temi..sam sebi dadoh ideju za temu :D

Zasto je normalno i cool placati internet, bioskopsku kartu, ulaznicu u muzej itd..itd.. ali ne i seks?
Ako kazes da to radis odmah te gledaju drugacije i ispod oka... a jos gore ako kazes da zaradjujees tako a recimo sasvim je ok da zaradis tako sto peres prozore..ali oprati nekome djoku je vec ..auuuu sta ti radis :D
da li smo postali licemerno drustvo?
Jel bi se ti ***** za pare? Jel bi pustio (tj. ne bi imao ništa protiv) ženu, sina, kevu, ćaleta da se jebu za pare i zašto ne? Licemerje?

Back