adrenochrome junkie
Ističe se
- Poruka
- 2.259
....dok im tip svrsava po faci? Da li se plase da im slucajno ne istera oko?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
....dok im tip svrsava po faci? Da li se plase da im slucajno ne istera oko?![]()
....dok im tip svrsava po faci? Da li se plase da im slucajno ne istera oko?![]()
znaš li ti kako se oko upali kad to uđe u oči?!
mislim...rekli mi![]()
znam, znam![]()
a ti bi da gledaju?
aj nek tebe neko prska crevom da vidim dal bi razrogacio oci il bi zmureo![]()
ne znam kakva si ti iskustva imala ali uporedjivati svrsavanje i mlaz iz creva je malo preterano
pa ne prska eksere. Cime da im istera oko? Ti bas imas ostru spermu
rekli i meni![]()
znam, znam![]()
pa ne prska eksere. Cime da im istera oko? Ti bas imas ostru spermu
upravo tako
prawi muskawac je zdrav i ima slatki nektar zivota i zene uzivaju u njemu. da ga gutaju i mazu svuda po tijelu..pa i ako prsne koja kap na oko nishta strashno. naprotiv! i on ne peche i bolesni ozdrave, i nema se potrebe za otorinolaringologom.
Pa to objasni Novalisti, ona se plasi da joj sperma ne uleti u oko.![]()
znaš li ti kako se oko upali kad to uđe u oči?!
mislim...rekli mi![]()
![]()
..i meni su rekli....
![]()