- Poruka
- 36.726
mogao si i sam jado lenja na www.sveštosteželelidaznateosexu.comE OVO JE ODGOVOR KOJI TRAZIM! HVALA CARE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogao si i sam jado lenja na www.sveštosteželelidaznateosexu.comE OVO JE ODGOVOR KOJI TRAZIM! HVALA CARE
Pružaju zadovoljstrvo partneru
Sperma sadrži estrogen. "hormon ženske sreće"
Koja guta spermu bude srećna i zadovoljna
PS: Mazanje sperme na lice pre spavanja će vaše lice podmaditi
Nije u svim kulturama taj izraz pogrdan tako da nema problema kod njih i ako ga vole. Po zapadnoj Evropi koliko znam i Americi ne, naprotiv još ti se i žene same nude za BJ ili ako se još kaže po SAD giving head, što kod nas daleko teže ide, ali zato Jamajka, Karibi - isto kao u Srbiji uvredljva konotacija jer je izraz za radnju postao psovka - i to itekako ružna.
Kao akt izgleda da većini žena prija, nešto sam negde pročitao u vezi potpune kontrole situacije, muškarac 100% fokusiran na nju. Takože, ima na Vikipediji na engleskom kako je oralni seks bio ponižavajći čin i kod Rimljana, pa ako je tako bilo onda je lako moguće da su one slike oralnog seksa na mozaicima Pompeje i Herkulanuma zapravo bili robovi i robinje.
mogao si i sam jado lenja na www.sveštosteželelidaznateosexu.com
Sperma muskarca moze izazvati ozbiljnu alergiju na kozi lica zene. Kazu naucnici.Pružaju zadovoljstrvo partneru
Sperma sadrži estrogen. "hormon ženske sreće"
Koja guta spermu bude srećna i zadovoljna
PS: Mazanje sperme na lice pre spavanja će vaše lice podmaditi
zato ti imas zdrave zube a one paradentopatijuMislim , cemu to?
I jos kontakt ocima kad vide muskarcu facu, dje je tu zadovoljstvo?
Cak i progutaju spermu a meni je gadno kad mi malo kapne na ruku ...
Ne razumijem..
Hahahahahhahahahahahhahahshhahahahahahahahazato ti imas zdrave zube a one paradentopatiju
Pa kazi nam ti?Ej ber decaci decaci....
Vi znate da objasnite zasto žene vole oralni seks.
![]()