Zasto zene vole oralni seks?

Nije u svim kulturama taj izraz pogrdan tako da nema problema kod njih i ako ga vole. Po zapadnoj Evropi koliko znam i Americi ne, naprotiv još ti se i žene same nude za BJ ili ako se još kaže po SAD giving head, što kod nas daleko teže ide, ali zato Jamajka, Karibi - isto kao u Srbiji uvredljva konotacija jer je izraz za radnju postao psovka - i to itekako ružna.

Kao akt izgleda da većini žena prija, nešto sam negde pročitao u vezi potpune kontrole situacije, muškarac 100% fokusiran na nju. Takože, ima na Vikipediji na engleskom kako je oralni seks bio ponižavajći čin i kod Rimljana, pa ako je tako bilo onda je lako moguće da su one slike oralnog seksa na mozaicima Pompeje i Herkulanuma zapravo bili robovi i robinje.

sumnjam da su robovi i robinje

1750840897877.png

1750840926944.png

Prilozi

• 1750840916219.png
    1750840916219.png
    139 KB · Pregleda: 10
  • 1750840942826.png
    1750840942826.png
    305,7 KB · Pregleda: 9
Još jedna mitološka tema, kakve žene birate takav i sex imate.
Ajd nekad se i promaši...ali kada maske padnu odmah je jasno s kim imaš posla.
Ništa ne smeta ni oralnom sexu, ali kada je sex mehanika uvek si nezadovoljan....mnoge pristaju na sve da bi postale važne nekome, pa ako takvu birate, ne treba da se žalite što odlaze čim nadju bolje....

Mislim , cemu to?
I jos kontakt ocima kad vide muskarcu facu, dje je tu zadovoljstvo?
Cak i progutaju spermu a meni je gadno kad mi malo kapne na ruku ...
Ne razumijem..
jel tebi dobar osecaj kad to radi? E ro je bitno, a to kako se ona oseca, to orepusti njima 🙃

Sad ozbiljno, to nije nikakav tabu, vec sastavni deo seksa odvajkada. Sta treba samo misionarski sa ugasenim svetlima, sve ostalo je fuj.
E sad zasto ko voli nema pravila zavisi od osobe, oada mi bar 5 razlicitih razloga na pamet.

Back