zasto zene toliko lazu ?

тако је:lol:,нађе се понеки маштовит(слаб покушај петра пана,Збетмена),такве најчешће називају фрајерима,заводницима,шмекерима,:roll:...и вагинално"сналажљив"пол је почесто одушевљен:think: истима,све док их не снађе мождана"олуја"(меца или шта већ)и"јаче половине"постану безосећајни,груби,изопачени,настрани,килави, сиромашни,себични:hahaha:

U lazi su kratke noge kaze narodna ;)...samo inteligentne lazovice,prikrivene psihopate,mogu "uspesn lagati" na duze staze; ali daleko je to od srece i ispunjenja :neutral:

U lazi su kratke noge kaze narodna ;)...samo inteligentne lazovice,prikrivene psihopate,mogu "uspesn lagati" na duze staze; ali daleko je to od srece i ispunjenja :neutral:
Doris, you don't know the world your children are living in.:rtfm::roll:

сто пута поновљена лаж постајеee.....прихваћена као истина,као и бунцање да се"лепа југа"распала само због ратних профитера,"сташног"слобе и"страшног"национализма,а истина је да падом Берлинског зида југа постала сувишна(непотребна)и да су геноцидни суседи имали своје"прољеће"70-их:rtfm:

:trlja:Why you mean i don`t? :tongue2:

Pa to...moras biti inteligentan i dobro pamtiti da bi sto puta ponovio istu laz,a uz to mora doci do izvesnih poremecaja licnosti :vudu:

већ су поједине припаднице вагинално"сналажљивог"пола покушавале да се представљају као мужјаци или мушкарци,али имам довољно развијену интуицију,па сам то лако прозрео и чини ми се да ваш случај није много другачији:think:

већ су поједине припаднице вагинално"сналажљивог"пола покушавале да се представљају као мужјаци или мушкарци,али имам довољно развијену интуицију,па сам то лако прозрео и чини ми се да ваш случај није много другачији:think:

:o
:fdlan:
...cek,cek... znaci ja sam ti zenskast :besan2: ...e sad stvarno uvredi me covek,cekaj brate o cemu je rec?, kako da dokazem svoju muskost?? :besna:

ваша статистика порука мнооого"говори"(жене,астрологија,...):whistling:

Znaci ovo je sad neko uhodjenje,pracenje...:ljutka: (evo nek bude zenski smajlic kad si vec navalio)
Jel poznat vama "gospodine" ovaj logo:arrow:

CIA-logo-russia.jpg

Od cega zivis?Oca ti kalajisanog znao sam da si jedan od njih:mrgreen:

...A bio si mlad prirodno je hoces da jedes,hoces da j**es ...:hahaha:

Back