Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Ma nije problem sto lazu druge, problem je sto najvise lazu sebe.
mrtva trka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije problem sto lazu druge, problem je sto najvise lazu sebe.
тако је,нађе се понеки маштовит(слаб покушај петра пана,Збетмена),такве најчешће називају фрајерима,заводницима,шмекерима,
...и вагинално"сналажљив"пол је почесто одушевљен
истима,све док их не снађе мождана"олуја"(меца или шта већ)и"јаче половине"постану безосећајни,груби,изопачени,настрани,килави, сиромашни,себични
![]()
Doris, you don't know the world your children are living in.U lazi su kratke noge kaze narodna...samo inteligentne lazovice,prikrivene psihopate,mogu "uspesn lagati" na duze staze; ali daleko je to od srece i ispunjenja
![]()
Doris, you don't know the world your children are living in.![]()
сто пута поновљена лаж постајеee.....прихваћена као истина
Why you mean i don`t?
Pa to...moras biti inteligentan i dobro pamtiti da bi sto puta ponovio istu laz,a uz to mora doci do izvesnih poremecaja licnosti![]()
већ су поједине припаднице вагинално"сналажљивог"пола покушавале да се представљају као мужјаци или мушкарци,али имам довољно развијену интуицију,па сам то лако прозрео и чини ми се да ваш случај није много другачији![]()
...cek,cek... znaci ja sam ti zenskast...e sad stvarno uvredi me covek,cekaj brate o cemu je rec?, kako da dokazem svoju muskost??
![]()
ваша статистика порука мнооого"говори"(жене,астрологија,...)![]()
jel to iz koristi ili profesionalna deforacija ?
zene lazu TEK toliko a mogle bi i vise))
umeju da lazu pa sto ne bi, sto da propadne vestina ?
Ja ne lazem .Kakva su ovo glupa pitanja?Merite lazi sa S,M,L,X,XX,,,,,,,,
Triput meri jednom slazi![]()
U zajjebu si malo. Muskarci lazu duplo vise od zena... po nekim istrazivanjima i do 200 puta na dan, sve po potrebi.![]()
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1213171/Men-lie-times-day-twice-women-study-finds.html
jel to iz koristi ili profesionalna deforacija ?
gde ti vidis da ja uporedjujem muskarce i zene?)))
Pa ovo tvoje kako umeju da barataju sa tom vestinom navodi na to da su bolje u tome od muskaraca. Sto nije tacno.![]()
to se navodi u tvojoj glavi dok citas ovo sto pisem koje po tom pitanju isto ne kazuje)))
Lazhu tebe, zato shto si nitkov!