jel to iz koristi ili profesionalna deforacija ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo me podseti na onu scenu- Ne bi ja digao ruku na tebe. A neee...zensko, rukom?! Ne, no bi ti motku o ledja polomio...nismo svi cudni . ja sam npr dusa od covjeka koja nikad kamenom nebi udario zenu
valjda jer bi muškarcima bilo teško da prihvate sve istine...
da nisu centar sveta, da meda nije kompliment, da zato što je mekan da staviš glavu na njega stomak i nije seksi, da njegovih 16cm nije najveći najbolji koji je ikad primila, da igru gde 22 trčakaraju 90 minuta smatra idiotskom, da cipele koje on misli da se dele uz blic ženu koštaju 8.999 (njegovih para), da joj ne smeta kad izuje patike i stavi pored troseda (hbg mora nešto da se istrpi za te cipele), da njegova keva nije heroj već olinjala beštija, da mašta o njegovim drugarima ponekad dok se krešu, da je pristala na anal tek kad više nije mogla lice da mu gleda...
jel to iz koristi ili profesionalna deforacija ?
ljudi generalno mnogo lazu, trebalo mi je milion godina da shvatim i prihvatim to, a sad vise ne dozivljavam ozbiljno ni druge ni sebe. pricaj sta oces, i onako me ne zanimajedina razlika je sto vas vise lazu zene, a nas muskarci, zbog prirode stvari.
ljudi generalno mnogo lazu, trebalo mi je milion godina da shvatim i prihvatim to, a sad vise ne dozivljavam ozbiljno ni druge ni sebe. pricaj sta oces, i onako me ne zanimajedina razlika je sto vas vise lazu zene, a nas muskarci, zbog prirode stvari.
ma ima i muskaraca koji lazu ko da im zivot od toga zavisi..neki ljudi jednostavno vole i uzivaju u lazi...nisam bila te nesrece da naletim na takve u emotivnom smislu, ali neke jesu...generalno, nemam nikakvo lose iskustvo sa muskarcima, ali valjda zato sto znam relativno brzo da prepoznam pacijente...obrni okreni, ljudi imaju razlicite razloge da lazu ali tehnike su im slicne i kad upoznas jednog relativno lako prepoznas i ostale...Neke zene lazu kao SKOTOVI!![]()
pa da, a onda cak i u toj podeli, svako opet ima neki svoj razlog zasto laze...nista novo...a neki ljudi jednostavno i vole da ih lazes, ako se nadju takvi sa patoloskim mislim da problema zapravo i nemaTacno.Muskarci i zene podjednako lazu samo iz razlicitih razloga.
ma ima i muskaraca koji lazu ko da im zivot od toga zavisi..neki ljudi jednostavno vole i uzivaju u lazi...nisam bila te nesrece da naletim na takve u emotivnom smislu, ali neke jesu...generalno, nemam nikakvo lose iskustvo sa muskarcima, ali valjda zato sto znam relativno brzo da prepoznam pacijente...obrni okreni, ljudi imaju razlicite razloge da lazu ali tehnike su im slicne i kad upoznas jednog relativno lako prepoznas i ostale...
pa da, a onda cak i u toj podeli, svako opet ima neki svoj razlog zasto laze...nista novo...a neki ljudi jednostavno i vole da ih lazes, ako se nadju takvi sa patoloskim mislim da problema zapravo i nema![]()
прилично једноставноjel to iz koristi ili profesionalna deforacija ?
...jadnih sirotih hrcaka, ovaj dominantnih muskarcica...прилично једноставно
историја је показала да мужјаци(нађе се и понеки мушкарац)имају све моћи(физичке,психичке,...)и женкама преостаје лагање,сплеткарење....
прилично једноставно
историја је показала да мужјаци(нађе се и понеки мушкарац)имају све моћи(физичке,психичке,...)и женкама преостаје лагање,сплеткарење
.... nisam to primetio.....![]()
da nisu centar sveta, da meda nije kompliment, da zato što je mekan da staviš glavu na njega stomak i nije seksi, da njegovih 16cm nije najveći najbolji koji je ikad primila, da igru gde 22 trčakaraju 90 minuta smatra idiotskom, da cipele koje on misli da se dele uz blic ženu koštaju 8.999 (njegovih para), da joj ne smeta kad izuje patike i stavi pored troseda (hbg mora nešto da se istrpi za te cipele), da njegova keva nije heroj već olinjala beštija, da mašta o njegovim drugarima ponekad dok se krešu, da je pristala na anal tek kad više nije mogla lice da mu gleda...
To je profesionalna DEFLORACIJA.![]()
Ali neki umeju i lepo da lazu.![]()