Zašto žene ne rade na sebi

Meni je to preterivanje. Te slike sa soc mreza, toliko je postalo uobicajeno da vise ni ne stimulise vec salje neku fejk poruku. Lepo je kada neko vodi racuna o sebi ali ovo je neka lazna slika: vidi mene, vodim savrsen zivot, tip top sam prepitjka, cak imam i stila u oblacenju, procitala sam preko 500 knjiga. Dobro brate, u pravu si, nisam za tebe. Sa srecom hahaha

Meni je to preterivanje. Te slike sa soc mreza, toliko je postalo uobicajeno da vise ni ne stimulise vec salje neku fejk poruku. Lepo je kada neko vodi racuna o sebi ali ovo je neka lazna slika: vidi mene, vodim savrsen zivot, tip top sam prepitjka, cak imam i stila u oblacenju, procitala sam preko 500 knjiga. Dobro brate, u pravu si, nisam za tebe. Sa srecom hahaha

Jedno 90% tih namunjenih influenserki je uživo ništa posebno. Ja sam se šokirao kad sam video Sandru Afriku uživo. Visoka je metar 20, ima glavu kao poveći dulek, dupe, sise bukvalno nigde ničega. Nogice kao dve šibice....

Hiljadu je razloga zasto neko ne stize da trenira i da radi zaista na sebi na taj nacin.

Svacija sudbina i situacija je drugacija.

Ajde ti majki koja radi 8h dnevno, brine o dvoje male dece, koja ima muza kojeg kucni poslovi ne zanimaju, reci "kako nemas vremena da treniras".
Nasla bi ona vremena, ali nema energije i volje za to, verovatno joj ostane sat vremena dnevno za sebe, i to uvece kad deca legnu, pa joj mozda vise prija da bleji u travu (ako ima dvoriste), nego da ide na trening.

Ne bih zurio sa osudom.

Jedno 90% tih namunjenih influenserki je uživo ništa posebno. Ja sam se šokirao kad sam video Sandru Afriku uživo. Visoka je metar 20, ima glavu kao poveći dulek, dupe, sise bukvalno nigde ničega. Nogice kao dve šibice....
Meni su ti ljudi dosadni. Dam 5 minuta sanse da se opusti i ponasa kao covek u protivnom da vidis sta je ignor. Nisi ti to videla kod tih svojih lajkula. Mislim na uzivo. Na netu sam se sklonio odavno od soc mreza gde se ukljucuje, ja moje fotke i savrsen zivot.
Ili i ona kontra, ljudi sto traze potvrdu nekim konstantnim zaljenjem na zivot, ljude, drustvo, kako su neshvaceni. Ja i sistem koji me je syebao svom ovom zatocenom armaturom.
Jbga. Sta reci.

Hiljadu je razloga zasto neko ne stize da trenira i da radi zaista na sebi na taj nacin.

Svacija sudbina i situacija je drugacija.

Ajde ti majki koja radi 8h dnevno, brine o dvoje male dece, koja ima muza kojeg kucni poslovi ne zanimaju, reci "kako nemas vremena da treniras".
Nasla bi ona vremena, ali nema energije i volje za to, verovatno joj ostane sat vremena dnevno za sebe, i to uvece kad deca legnu, pa joj mozda vise prija da bleji u travu (ako ima dvoriste), nego da ide na trening.

Ne bih zurio sa osudom.
Brate ludilo je s tim, treba trenirati ali ide u ekstrem. Isuvise je mapeta po tim soc mrezama koji postavljaju nekakve kriterijune. Pa evo i za muskarce, sve vise vidjam po medijima te neki lajf koach, hofman-kegel vezbe disanja, borikacke vestine, testosteroni, teretane, sa zenama treba crsto al nezno, treba budes dobar al i da budes opasan, ludila, a lik je kocka u glavi. Odralaga od zezanja ova jedna feministkinja u jednoj emisiji.
Previse je jbga, tuzno je ali mapeta. I za zene i za muskarce kao i to, jadna zena, muz balkanska svinja nece mrdne prstom pa je zato zla. Hahaha ma da. A muz 3 posla. I plus izvede dete u park 3 sata.

Back