Zašto žene na početku svake veze

bundeva:
uh, ne znam odakle ti takvo iskustvo....zene su ti, bre, maratonci...mozda nisi trcao dovoljno dugo da vidis kraj...zene su ti strpljivi pauci...one te puste da budes zumzara i ti zujis okolo velik i mocan...ona se smanji sasvim, povuce se u svoju rupicu i povremeno izidje da doplete koju nit..i cheka...ti zujis sve slabije, a mreza postaje sve veca..jasan ti je nastavak, sta da ti pricam...kad se upetljas sasvim, ona mirno doseta, isisa ono sto valja i ode da plete na drugom mestu...pa ti vidi ko je pametan, a ko glup
To je možda istina, ali samo ako imaš dugu plavu kosu, govoriš isključivo engleski,živiš u New York-y i akter si serijala SEX I GRAD. U pravom životu je sve mnogo drugačije.

hemoroid:
imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca a kako veza odmiče, one su te koje naprasno gube na inteligenciji i naravno svemu ostalom. Gledano iz muškog ugla bez ikakvih zlih namera

QUOTE=hemoroid]imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca
Hahhahahahahaaaaaaaa
Tako se čita....
Elem belem...
Kao što reče kolega buki, ne znam odakle ti ovakva teza.
Ne bih ja potcenjivao žensku inteligenciju. Zapravo, mislim da se ona razvija tokom veze. Ne zato što preuzmu deo inteligencije muškarca :], već zato što one strateški planiraju odnose u vezi, a sprovođenje volje na diskretan način zahteva inteligenciju. To je ona jednostavna inteligencija, emocionalna podrazumeva skup emocionalnih i društvenih veština koje čoveku pomažu da bolje funkcioniše i lakše se nosi sa svakodnevicom. Ma, svi se mi ložimo na žensko umiljavanje...

hemoroid:
imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca a kako veza odmiče, one su te koje naprasno gube na inteligenciji i naravno svemu ostalom. Gledano iz muškog ugla bez ikakvih zlih namera
Pa to možda za one "muške uglove" koji nisu dobro videli/procenili devojku na početku...
Pa ti sad VIDI ko tu (ni)je inteligentan.
Ali promeni ugao... :lol: :lol: :lol:

HeBePoBaTaH_:
QUOTE=hemoroid]imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca
Hahhahahahahaaaaaaaa
Tako se čita....
Elem belem...
Kao što reče kolega buki, ne znam odakle ti ovakva teza.
Ne bih ja potcenjivao žensku inteligenciju. Zapravo, mislim da se ona razvija tokom veze. Ne zato što preuzmu deo inteligencije muškarca :], već zato što one strateški planiraju odnose u vezi, a sprovođenje volje na diskretan način zahteva inteligenciju. To je ona jednostavna inteligencija, emocionalna podrazumeva skup emocionalnih i društvenih veština koje čoveku pomažu da bolje funkcioniše i lakše se nosi sa svakodnevicom. Ma, svi se mi ložimo na žensko umiljavanje...
OK. Pa zašto onda muškarci više varaju od žena.Zato što im je takva priroda ili zato što su prevazišli neke stvari, pa traže bolje.

hemoroid:
Pa zašto onda muškarci više varaju od žena.
Da bi svi muškarci mogli varati svoje žene, u tome moraju učestvovati i sve žene... To nisam rekla ja. To je grafit... ako se ne varam.

Sad ozbiljno. Mislim da su muškarci OSETLJIVIJI od žena.
I da kad emotivno puknu sa nekim teže to zaceljuju... Prevare su nus-proizvod toga.
Neki se nikad ne vrate.

P.S. Ne računam u priči sve one epske i lirske švalere po default-u. Nego ove "obične" m.

Možda o tome ne pričaju koliko i zene, pa se onda stiče utisak da lakše podnose. nekažem da sm u pravu, samo komentarišem. Što se tiče prevare, nemogu tačno da preciziram ali čitao sam neke statistike. Takođe ,mislim da je oženjenom muškarcu lakše da prevari nego udatoj ženi.

Back