Cekam kuma
Ističe se
- Poruka
- 2.706
to se zove "mrezno planiranje"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najzad je neko pročitao temu.Betty:multilevel marketing
sad tek videh temu, piše : "na početku veze"![]()
Ja cenim da je to IPAK posle nekog dužeg vremena...kad se smoriš, pa ideš linijom manjeg otpora![]()
To je možda istina, ali samo ako imaš dugu plavu kosu, govoriš isključivo engleski,živiš u New York-y i akter si serijala SEX I GRAD. U pravom životu je sve mnogo drugačije.bundeva:uh, ne znam odakle ti takvo iskustvo....zene su ti, bre, maratonci...mozda nisi trcao dovoljno dugo da vidis kraj...zene su ti strpljivi pauci...one te puste da budes zumzara i ti zujis okolo velik i mocan...ona se smanji sasvim, povuce se u svoju rupicu i povremeno izidje da doplete koju nit..i cheka...ti zujis sve slabije, a mreza postaje sve veca..jasan ti je nastavak, sta da ti pricam...kad se upetljas sasvim, ona mirno doseta, isisa ono sto valja i ode da plete na drugom mestu...pa ti vidi ko je pametan, a ko glup
hemoroid:imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca a kako veza odmiče, one su te koje naprasno gube na inteligenciji i naravno svemu ostalom. Gledano iz muškog ugla bez ikakvih zlih namera
Pa to možda za one "muške uglove" koji nisu dobro videli/procenili devojku na početku...hemoroid:imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca a kako veza odmiče, one su te koje naprasno gube na inteligenciji i naravno svemu ostalom. Gledano iz muškog ugla bez ikakvih zlih namera
E to je već dobro razmišljanje, moglo bi se nazvati i teza.Betty:šta je ovo sad...underlevel marketing...ko da uradi i zašto? Šta, to mi je jasno.
Hoćeš da kažeš da se devojke na početku pretvaraju da su glupe, a posle su aždahe?
Pa i dečaci su slatki dok su zaljubljeni...
OK. Pa zašto onda muškarci više varaju od žena.Zato što im je takva priroda ili zato što su prevazišli neke stvari, pa traže bolje.HeBePoBaTaH_:QUOTE=hemoroid]imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca
Hahhahahahahaaaaaaaa
Tako se čita....
Elem belem...
Kao što reče kolega buki, ne znam odakle ti ovakva teza.
Ne bih ja potcenjivao žensku inteligenciju. Zapravo, mislim da se ona razvija tokom veze. Ne zato što preuzmu deo inteligencije muškarca :], već zato što one strateški planiraju odnose u vezi, a sprovođenje volje na diskretan način zahteva inteligenciju. To je ona jednostavna inteligencija, emocionalna podrazumeva skup emocionalnih i društvenih veština koje čoveku pomažu da bolje funkcioniše i lakše se nosi sa svakodnevicom. Ma, svi se mi ložimo na žensko umiljavanje...
Da bi svi muškarci mogli varati svoje žene, u tome moraju učestvovati i sve žene... To nisam rekla ja. To je grafit... ako se ne varam.hemoroid:Pa zašto onda muškarci više varaju od žena.
E, riknuću od smeha. Vidi se da si udata. Šalim se, nemoj oma da me napadneš.Betty:meni i dalje nije jasna tema - glupe smo na početku ili kako veza odmiče???
Hvala bogu, još postoje pametne ženehanibal77:pa vidis beti ne kapiras znaci zaglupela si a posto si odmakla u vezi znaci da zaglupljujemo posle-cista logika![]()
AAAAAAAA, ima ih još super!!!!!Betty:odoh malo da ležim na jajima ondaK :wink: