hemoroid
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca a kako veza odmiče, one su te koje naprasno gube na inteligenciji i naravno svemu ostalom. Gledano iz muškog ugla bez ikakvih zlih namera
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne mislim da one izgube na inteligenciji ali tako ispada, odjednom se vise ne razumeju niušta ili ih neinteresuje. I ono npr. u društvu kao "nemoj da raspravljaš o onome o čemu neznaš"blondi:da se opuste sto se tice doteranosti, stasa i tako sam cula ali da izgube na inteligenciji jos nisam...
prvo valjda opravdavaju "ima se moze se"...
ovo drugo je moguce samo ako su primorane da ostanu kuci - asocializacija vrsi svoje...
kako izbeci oboje: pitajte se samo zasto vasi muzevi gledaju za tudjim zenama na ulici - zato sto su lepe i uredne...
drugo - ako je moguce zaposlite se i jos uvek se krecite u drustvu iako imate porodicu - nezavisnost i sloboda ne znace da ne volite svog partnera
Naravno, jer to uspeva samo 1 ili 2 puta i posle cao. A najgore je ako se u takvoj situaciji uleti u brak, onda nastaje ono s" početka teme.Betty:Čini mi se, a sigurno će se bar neka sa mnom složiti, da postoji fenomen "zadržati frajera" tako što naprasno, kad shvatiš da ti je mnogo stalo, kreneš da trepćeš i tako to...mislim, utabana staza bato!
to je ta klackalica, svaka valjda pre ili kasnije bude u sikušenju da se pretvori u Pepeljugu
Naravno, to je smrt za vezu.
Stručnjacima nije uvek za verovati.Gotovo nikada nije tako kako oni kažu a i 12 puta, mislim to ipak mora biti u nekom vremenskom razdoblju. 12 partnera = 12 meseci ili godina?Betty:neee...ne uspeva NIKAD.
ali mora da se proba, valjda. Kažu stručnjaci: tek posle 12 partnera spremni ste za vezu (i m. i ž.)
hemoroid:imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca a kako veza odmiče, one su te koje naprasno gube na inteligenciji i naravno svemu ostalom. Gledano iz muškog ugla bez ikakvih zlih namera
Nažalost to je mišljenje većine muškaraca, već sam čini mi se pomenuo da nemislim tako.bobba:hm pa ovo je samo tvoje misljenje.....fiju........ lepo sto zivis tako daleko i sto te necu sresti..........................
hm po ovoj dijagnozi zenahemoroid:imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca a kako veza odmiče, one su te koje naprasno gube na inteligenciji i naravno svemu ostalom. Gledano iz muškog ugla bez ikakvih zlih namera
Ma daj. Neveruješ valjda u to što si napisala.veKsla:hm po ovoj dijagnozi zena
bi trebala da se pretvori u
diplomiranog idiota.....
ili bi citave porodice
postale dilkarnice....
ok ti si se samo salio
vekSla drugarice nasahemoroid:Citat:
Original postavio veKsla
hm po ovoj dijagnozi zena
bi trebala da se pretvori u
diplomiranog idiota.....
ili bi citave porodice
postale dilkarnice....
ok ti si se samo salio
Ma daj. Neveruješ valjda u to što si napisala.
Muškarac koji brani žene= Sizifov posao.
blondi:ze hemu muskarac koji brani zene = gentleman (def. u Slo)
kako nebi verovalahemoroid:Ma daj. Neveruješ valjda u to što si napisala.
Muškarac koji brani žene= Sizifov posao.
Betty:Take your time...
Ali...svi vole da čuju "ti si mi treći", jel?
hemoroid:imaju isti ako ne i bolji status od muškaraca a kako veza odmiče, one su te koje naprasno gube na inteligenciji i naravno svemu ostalom. Gledano iz muškog ugla bez ikakvih zlih namera
bundeva:uh, ne znam odakle ti takvo iskustvo....zene su ti, bre, maratonci...mozda nisi trcao dovoljno dugo da vidis kraj...zene su ti strpljivi pauci...one te puste da budes zumzara i ti zujis okolo velik i mocan...ona se smanji sasvim, povuce se u svoju rupicu i povremeno izidje da doplete koju nit..i cheka...ti zujis sve slabije, a mreza postaje sve veca..jasan ti je nastavak, sta da ti pricam...kad se upetljas sasvim, ona mirno doseta, isisa ono sto valja i ode da plete na drugom mestu...pa ti vidi ko je pametan, a ko glup
SINDI:ahahahahahahahah..aha, treci..
ali, ja sam spremna za vezu
a i sindrom pepeljuga sam prezivela...:wink:
no, jel moram odma..ili mogu da cekam prelece, draga tetka saveta????
JOVANA77::shock: :shock: :shock: :shock: kako je ovo dobroooooooooooooooooooo:-D :-D :-D
buki, buki....los dan danas a`?
P.S.sve su one pomalo vestice