Zasto zene biraju problematicne muskarce?

sve se granice pomeraju i svi su nervozniji i nestabilniji..neko sredjen i stalozen tesko u danasnje vreme prolazi dobro..znaci i za saobracaj moras biti zivcan i nadrk da bi uspeo proci sve ostale ucesnike kao pobednik..zenama je prosto dosadno biti s nekim pasivnim..ja brate ocu da se bavim yogom i da meditiram..treba mi riba da cutim s njom..a ne ovim klinkama da glumim cirkus zabavu jer ih nisu dovoljno tukli kad naprave sranje

sve se granice pomeraju i svi su nervozniji i nestabilniji..neko sredjen i stalozen tesko u danasnje vreme prolazi dobro..znaci i za saobracaj moras biti zivcan i nadrk da bi uspeo proci sve ostale ucesnike kao pobednik..zenama je prosto dosadno biti s nekim pasivnim..ja brate ocu da se bavim yogom i da meditiram..treba mi riba da cutim s njom..a ne ovim klinkama da glumim cirkus zabavu jer ih nisu dovoljno tukli kad naprave sranje

E ne moze. Joga nije demokratsko-americka. Ovaj svijet ide u propast, a ne na popravku. A zene tako vole propast!

Izgled nema veze s'tim vec odredjen stav koji muskarci koje si ti svrstao u kategoriju problematicni-imaju.Sta je problematican muskarac?Zasto mislis da je brak s'takvima nuzno loz i da deca stradaju?

Verovatno je momak mislio na nasilnika ili ti sirovinu kako nas narod kaze pod tim "problematican".
A brak je sa takvima nuzno los zato sto ne postoji nasilnik koji maltretira druge ljude, ali je zato prema svojoj zeni i deci dobrocudan.
Recimo frajer u klubu,kafani ili kaficu koji se sadisticki ponasa u tuci ce mozda ugla neke prisutne devojke biti frajer, ali je pitanje da li ce biti frajer onda kada ta ista devojka zadobije prelom vilice od doticnog zbog neke bezazlene svadje.

Al se ovde govori o osobama kao o robi za jednokratnu upotrebu, zatim neke perverzije (ajde ovo je za ocekivati), ali ima dosta iskrenost.

Problematican muskarac... Hm... Da li je to onaj sto preti svima, kurci se okolo, ponekad i u nekim kriminalnim semama, misli da je najjaci, faca? A postoji neko mirniji koji je jaci od njega, veca faca, romanticniji i da ne nabrajam dalje. I sad ovaj samo zato sto je miran ne dobija zenske, a ovaj ih dobija. Miran lik pokusava na pristojan nacin da privoli zensku, kupi joj ruzu ili izvede na pice, a ovaj je otera u peecku materinu i ona se zalepi za njega. Video sam to vise puta, ima jedan lik koga poznajem, konstantno podjebava devojku, cak je samara, svasta joj prica, a ona ko luda i dalje juri za njim. Nije mi jasno. Ali narocito volim kad mi pridje takav "problematican" i pocne nesto da mi prica. Eh, steta, nije trebao, uporpastio covek sebi imidz.

Upravo tako.. :) Zene ne znaju da li je muskarac problematican na pocetku tog njihovog zabavljanja. zene uglavnom vole muskarce na koje se mogu osloniti u svakom trenutku, zele nekoga pored koga ce se osecati kao mala devojcica. Mislim da se prava lica otkriju tek posle nekog vremena jer je u Srbiji svaka treca zena bil aizlozena fizickom nasilju, a odeci necemo ni da pricamo jer je u Srbiji SVAKO dete bar jednom bilo izlozeno nekom obliku nasilja, a cak 10% njih je permanentno izlozeno tezim oblicima fizickog i seksualnog zlostavljanja. Tako da pamet u glavu kada birate muzeve. :think:

ne bira zena nikojakog, vec bleji i ceka godoa. tako ukoliko je problematican izabere, od nje jedino zavisi hoce li odgovoriti drugaricino da ili mamino ne.
slican se slicnom raduje.......................

Danas kad su dobri muskarci zabranjeni, a losi su na vlasti, a tate i mame izlaze na izbore da ih podrzavaju, danas i kcerkice dokazuju svoju politicku opredijeljenost na svoj nacin. Sve je to iz iste kuce.

Pa svi su navalentni koji se osjecaju inferiornima. Sta recimo ima da izgubi bilo koji iz onih copora tamnoputih sto sacekuju i salijecu nocu bijele djevojke po gotovo svim gradovima Evrope?

Takav jedan koji nema sta da izgubi a dobija vise nego sto je mogao i sanjati, ukoliko upali, i ne smeta ga nijedna korpa od kojih popusi i 50 za jedno vece, takav ce naravno biti u ocima zena "veci muskarac" od onog koji ima cast i ponos i prezir i svijest o vlastitoj vrijednosti.

Da su zene znale da cijene muskarce u bilo kojem dobu ljudske istorije, onda ne bi bas u svim najrazlicitijim kulturama i religijama roditelji trazili muza svojoj kceri.

Otkako je njoj samoj prepusten izbog, ona kuci dovodi zivotinje.

Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...

Vas?

Ima žena koje ne vole muževne muškarce, znam dosta muškaraca koji su pomalo ženstvenih pokreta i glasa a imaju JAKO LEPE devojke i žene koje su uzgred BAĐ SREĆNE sa njima, dakle ne traže drugog.
Ima i suprotnih primera.
Nema TAČNIH zakona koji važe u SVAKOM SLUČAJU.

Inteligencija ne pomaze, naprotiv. - Nerazumnost ne skodi zenama: prije jos mogla bi preovladjujuca snaga duha, cak genij, da kao jedna abnormalnost djeluju nepovoljno. Zbog toga cesto vidimo jednog ruznog, sirovog i glupog muskarca kako nadmudruje jednog obrazovanog, duhovitog i milog muskarca kod zena. - Sopenhauer

Zene daju prednost muskarcima od 30 do 35 godina zivotnog doba, naime i ispred onog zivotnog doba mladica, iako oni predstavljaju najvisu ljudsku ljepotu. Razlog je, da ih ne vodi ukus, nego instinkt koji u recenoj starosti raspoznaje vrhunac snage radjanja. Uopste, malo gledaju na ljepotu, naime lica: kao da je iskljucivo na njima da je daju djetetu. - Sopenhauer

Poslednja izmena:

Back