Dionys
Iskusan
- Poruka
- 5.136
Ali ako glupost i strah idu jedni s drugim, onda je logicno da ce klinke da se loze na one koji ih najvise uplase. To je kao i reketiranje ili mobing.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve se granice pomeraju i svi su nervozniji i nestabilniji..neko sredjen i stalozen tesko u danasnje vreme prolazi dobro..znaci i za saobracaj moras biti zivcan i nadrk da bi uspeo proci sve ostale ucesnike kao pobednik..zenama je prosto dosadno biti s nekim pasivnim..ja brate ocu da se bavim yogom i da meditiram..treba mi riba da cutim s njom..a ne ovim klinkama da glumim cirkus zabavu jer ih nisu dovoljno tukli kad naprave sranje
Moraces onda ovce da ucis jogi, jer zene na selo vise ne idu.
pa bolje i to izgleda nego da budu sa tim momcima.Zato je nase selo propalo. U selima ima jako puno neozenjenih momaka, dok devojke koje su pobegle od sela sede u gradu kao usedelice.
Pa niko nije savrsen. Tako da ni ti momci nisu savrseni. Ali sa takvom logikom izumiremo.
.Izgled nema veze s'tim vec odredjen stav koji muskarci koje si ti svrstao u kategoriju problematicni-imaju.Sta je problematican muskarac?Zasto mislis da je brak s'takvima nuzno loz i da deca stradaju?
Zene ne znaju da li je muskarac problematican na pocetku tog njihovog zabavljanja. zene uglavnom vole muskarce na koje se mogu osloniti u svakom trenutku, zele nekoga pored koga ce se osecati kao mala devojcica. Mislim da se prava lica otkriju tek posle nekog vremena jer je u Srbiji svaka treca zena bil aizlozena fizickom nasilju, a odeci necemo ni da pricamo jer je u Srbiji SVAKO dete bar jednom bilo izlozeno nekom obliku nasilja, a cak 10% njih je permanentno izlozeno tezim oblicima fizickog i seksualnog zlostavljanja. Tako da pamet u glavu kada birate muzeve. 
ne bira zena nikojakog, vec bleji i ceka godoa. tako ukoliko je problematican izabere, od nje jedino zavisi hoce li odgovoriti drugaricino da ili mamino ne.
slican se slicnom raduje.......................
Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...
Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..
..
Vas?
Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...
Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..
Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...
Vas?
Rekli su mi prije 7 godina da sam prepametan. BU!

lepo sam rekla, samo puka teorija, priča, razgovor,............praksa ništa![]()
Pa bio sam valjda i ja nekad glup, pa je moralo biti i prakse. To nikako da ti padne na um, nego se uhvatila nekakve moje tzv. sujete. Sto je babi milo...
više voliš sam sa sobom
pa dobro, tvoj izbor