Zasto zene biraju problematicne muskarce?

Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...

Vas?

осећају лажну сигурност
као ето он се не либи да због мене оде и у затвор ако треба

а има и она страна да ни она ниш боља није чим је са њим

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Vas?

Da i jesu glupe. Posle se zale da ih isti tuku i maltretiraju. Tako im i treba. Ono sto biras to i dobijes. Ja bi sve sigurne kuce ukinuo, neka zive i trpe nasilnike ceo zivot. Niko im nije kriv sto su birale takve muskarce

Vas?
Pa, ono, nisi u toku očigledno- kulturan, miran-takođe može da postane uspavani vulkan koji se probudio u datim okolnostima...Ali, manja verovatnoća,m?

Zato sto moralan misicav muskarac podlijeze drustvenoj cenzuri. Biva omrazen na prvi pogled. Sad vladaju bijednici koji nemaju nista, kao Joschka Fischer (pogledati starije slike).

I onda se zenama mora prigovoriti na ucescu u glasackom tijelu i na simbioze sa pokvarenim krkanima.

Zene su kukavice, i zato afirmisu poluljude.

Zato sto moralan misicav muskarac podlijeze drustvenoj cenzuri. Biva omrazen na prvi pogled. Sad vladaju bijednici koji nemaju nista, kao Joschka Fischer (pogledati starije slike).

I onda se zenama mora prigovoriti na ucescu u glasackom tijelu i na simbioze sa pokvarenim krkanima.

Zene su kukavice, i zato afirmisu poluljude.
:rotf:
U kojoj dimenziji ti živiš? Jel si ti taj moralno mišićav muškarac?

pa i to je kako ko koga inspirise i izvlaci iz nas najbolje-najgore

Da, da, baš to.
Inače, najbanalnije stvari ljudi izgube iz vida ( mada nije tema), pa ona prestane da se skockava za muža, a pre jeste-zavodila ga, treptala, utezala se, smeškala-posle u nekim razvugljenim trenerkama sa mirisom zaprške šeta po kući-i misli-smotala sam ga, moj je zauvek :D

Da, da, baš to.
Inače, najbanalnije stvari ljudi izgube iz vida ( mada nije tema), pa ona prestane da se skockava za muža, a pre jeste-zavodila ga, treptala, utezala se, smeškala-posle u nekim razvugljenim trenerkama sa mirisom zaprške šeta po kući-i misli-smotala sam ga, moj je zauvek :D
e to je zaeb evo pisemo i na zenama zavodjenje u halterima podvezice sexy ves..mani smesno kad je takva namenska promena posle pojedenog dzaka soli..i posle zene kazu da im sex napreduje godinama..napreduje..i onda jednog dana samo pap..napravio kucnoj pomocnici dete:lol:

e to je zaeb evo pisemo i na zenama zavodjenje u halterima podvezice sexy ves..mani smesno kad je takva namenska promena posle pojedenog dzaka soli..i posle zene kazu da im sex napreduje godinama..napreduje..i onda jednog dana samo pap..napravio kucnoj pomocnici dete:lol:
Ma sve to ide u staž. Malo ako skrene sa strane nakon tolikih godina, to je normalno, važno je da koristi kondom, poštuje svoju ženu i porodicu i nikada stalnu ljubanicu da nema ( to su veliki rashodi emotivni i finansijski)- tako ljudi funkcionišu, a pričaju bajke :lol:

Ma sad je radnicko-kancelarijski ideal na sceni. Samo cigara u ustima i sesir na glavi i Humphrey Bogart fazoni. Veliki borac u rudniku koji dolazi kuci sav rasturen. Onda su naravno postali popularni i ovi rastureni sto nisu nikad ni privirili u rudnik. Njih rasture roditelji-rudari kod kuce. Sve ima svoju istoriju, pa i ova pokvarenost.

Poslednja izmena:
ali danas se vecina tako ponasa i podgreva samo na ruzne bolestine..ja potpisujem ono sto sam toliko puta rekao da sam iskljucivo na napusavanje navatavao i to nije bila namera..vec mi nije stalo do njih i one mi pridju..neka normalna devojka koju sam ranije pre neta imao bi rekla da to nisam ja..e to je poenta

ali danas se vecina tako ponasa i podgreva samo na ruzne bolestine..ja potpisujem ono sto sam toliko puta rekao da sam iskljucivo na napusavanje navatavao i to nije bila namera..vec mi nije stalo do njih i one mi pridju..neka normalna devojka koju sam ranije pre neta imao bi rekla da to nisam ja..e to je poenta

Uopšte ne msm da se većina tako ponaša. I ne msm da su sve klinke sklone šatro frajerima, a ni starije cice. To je glup rezime. Odakle vam uopšte da je to većina?

iz licnog i iskustva svih odavde i mog okruzenja..potpisujem da nijenom nisam odvojio ribu na lepu rec..i ako se upoznamo na ulici ne prolazi obicna nebitna iskrenost..samo foliranje..opet ti kazem ako si starija ne obracas paznju

Pa onda imaš čudan nastup-kojim privlačiš sve te,, fine i inteligentne sexy ženske..." Rekla bih da si se na osnovu sopstvene izjave isprofilisao ka određenoj grupi ženskih bića-sa nekim psiho poremećajem, čim im imponuje takav tvoj stav, da te žele i hoće.

Back