Zasto zene biraju problematicne muskarce?

Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...

Vas?
Izgled nema veze s'tim vec odredjen stav koji muskarci koje si ti svrstao u kategoriju problematicni-imaju.Sta je problematican muskarac?Zasto mislis da je brak s'takvima nuzno loz i da deca stradaju?

Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...

Vas?

Imali smo temu

Žene otkidaju na ulične šibadžije jer su emotivci uskog pogleda na svet
Ženska manipulacija proradi u njima jer vide majmuna koji ne razmišlja uzročno-posledično
te je dražestan plen da ona ostvari preko njega šta poželi a za nagradu mu da malo obostrane potrebe u krevetu.

Visokoemotivni muškarci su teški za žensku manipulativnu kontrolu :bye:

Najjači trip je imala moja devojčica, kada je mislila da je sa mnom našla mirnog i skromnog dečkića, koji će je voleti, maziti i paziti, a na seks može da zaboravi. :hahaha:

I onda je posle prvog seksa polako počela da shvata zašto sam joj rekao da sam malo čudan :per: Na kraju zaključka, sama je rekla: uh, dobila sam bonus :)

Kad su se stvari slegle, onda je počela da me izbegava, jer sam ja najviše od svega hteo da je orgazmiram, pa tek onda izlasci, šetnje, piće, putovanja...

Зато што готиве трзавице ма колико причале да није тако.. Свака од њих машта неког опасног бају са неким надрканим погледом, тј оним шатро шмекерским, па оне браде од пар дана, типа оно са рекламе за марлборо.. То је тај неки фазон..

Погледај примере у околини, ми смо ајде да кажем ти проблематични, и увек смо имали рибе око себе, док ови "фини" никад нису били предмет неког интересовања, једноставно, фини су они, али нису занимљиви..

mirniji,kulturniji i moralniji nema veze sa izgledom vec sa karakterom i neke osobine se kod suprotnog pola otkrivaju vremenom...
najmanje znas osobu kada si zaljubljen i volis...na zalost tada se mane ne vide i slepi smo na sve osim na ekstremno ponasanje..
a i tada mnogi prelaze preko toga iz samo njima znanih razloga...ali uglavnom slican se slicnom raduje to je uvak tako...
btw..pandan..muskarci koji otkidaju na uslovno receno problematicne zene...sta su oni..tupavi i glupi...?

Back