Zašto volite Rakove

Primjecuje se da jasno iz tebe progovara velika emotivna nezrelost jedne Racice, koja zivi u oblacima :mrgreen:
Džaba spuštaš na lični nivo, irelevantan je tvoj sud za mene 🤷🏻‍♀️

I niko nije samodovoljan, koliko sam puta to čula od ljudi koji se upinju da dokažu to a baš se vidi kako čeznu. I misle da se to ne vidi.
Upravo Jarac je neko ko nije voljen i zbog toga nesrećan i ljut.

Džaba spuštaš na lični nivo, irelevantan je tvoj sud za mene 🤷🏻‍♀️

I niko nije samodovoljan, koliko sam puta to čula od ljudi koji se upinju da dokažu to a baš se vidi kako čeznu. I misle da se to ne vidi.
Nije licni nivo, najvise samotnjaka znam medju Jarcevima, ali kojima u zivotu nista ne nedostaje.
Isak Njutn Jarac, jedan od najvecih umova svih vremena, nikada cak nije imao ni sexualni odnos sa bilo kojom zenom,a nije bio ni Gay.
Nikola Tesla Rak, citav zivot skoro apstinirao od sexa i zena, zato je i imao jaku koncentraciju :D

Nije licni nivo, najvise samotnjaka znam medju Jarcevima, ali kojima u zivotu nista ne nedostaje.
Isak Njutn Jarac, jedan od najvecih umova svih vremena, nikada cak nije imao ni sexualni odnos sa bilo kojom zenom,a nije bio ni Gay.
Nikola Tesla Rak, citav zivot skoro apstinirao od sexa i zena, zato je i imao jaku koncentraciju :D
Najviše neženja ima u znaku Device.
Ali nema načina, niti uopšte imam nekih interesa da se upuštam u analizu toga da li su srećni u svojoj samoći ili ne, ja se svakako ne bih menjala sa njima🤭

Rak je suprotan mucenickom Jarcu.Ako je Jarac nesposoban da pokaze emociju ogranicen onda je Rak znak natala koji od svih znakova najlakse i najprirodnije pokazuje emociju.Ako je Jarac surov onda je Rak blag.Ako Jarcu treba ljubav,Raku treba oslonac zastita Saturna Jarca.Ako je Jarac otac onda je Rak majka.Ako je Jarac autoritet zakon onda je Rak sami narod koji postuje te zakone.Ako je Jarac mrsav Rak je ugojen.Jarac je neko ko sve podnosi i u sebi drzi,Rak je neko ko place smije se sve javno ispoljava.Jarcu je karijera na 1 mjestu a Raku je porodica na 1 mjestu.Rak su nasi unutrasnji nemiri nasa unutrasnja podsvjest,Jarac je sve ono sto je spoljasnje sto nas spolja u zivotu snalazi.Koji je bolji znak za roditi se u njemu pa svakako Rak

Rak je suprotan mucenickom Jarcu.Ako je Jarac nesposoban da pokaze emociju ogranicen onda je Rak znak natala koji od svih znakova najlakse i najprirodnije pokazuje emociju.Ako je Jarac surov onda je Rak blag.Ako Jarcu treba ljubav,Raku treba oslonac zastita Saturna Jarca.Ako je Jarac otac onda je Rak majka.Ako je Jarac autoritet zakon onda je Rak sami narod koji postuje te zakone.Ako je Jarac mrsav Rak je ugojen.Jarac je neko ko sve podnosi i u sebi drzi,Rak je neko ko place smije se sve javno ispoljava.Jarcu je karijera na 1 mjestu a Raku je porodica na 1 mjestu.Rak su nasi unutrasnji nemiri nasa unutrasnja podsvjest,Jarac je sve ono sto je spoljasnje sto nas spolja u zivotu snalazi.Koji je bolji znak za roditi se u njemu pa svakako Rak
Imam jednu osovu u porodici, Rak je
Slazem se...

Ja se ništa ne slažem 😁
Možete vi da nas opisujete kao piiip i kao cmizdravce i nesposobne i jadne i bedne, ali mi ćemo sebi da obezbedimo život kakav želimo i ne, neće nam niko ništa pokloniti na sažaljenje, bolje mi šamar opaliti nego to 🤭
Kao što rekoh, nisam neki fan Rakova, ima stvari zbog kojih se ne slažemo, ali to definitivno nisu stvari koje se vrte i potenciraju u horoskopima i koje svi svuda ponavljaju. 🤷🏻‍♀️

Rak je suprotan Jarcu ne zato sto je Jarac hladan nema emociju kao sto neuki poznavaoci tvrde.Jarac je suprotan Raku jel je Jarac ogranicen i onemogucen da pokaze emociju a Rak je znak koji najlakse pokazuje emociju.Rak pomaze Jarcu da pokaze emociju.Jarac je zreo znak al jako emotivan simbolise zrtvu a i fobije u covjeku koje su emotivne reakcije.Jarcevi kriju svoju emociju tako sto glume hladnocu grubost to je maska jako su ranjivi i osjetljivi zato su nepovjerljivi prema ljudima.Jarac radom stice snagu tokom zivota.Rade cijeli dan jacaju svoje samopuzdanje radom rad rad i samo rad to pravi Jarca jakim znakom.Radjaju se osaksceni stidljivi povuceni plasljivi i rade na sebi cijeli zivot da bi bili jaci penju se na vrh planine na Mc natala.Primjeri su razni u praksi oni radom od sebe naprave dzina jakog azdaju a radjaju se plasljivi kao zecevi i mali kao mravi radom promijene sve zrtvom.Kada vam se Jarac otvori nakon godina i godina veze sa vama i kada stekne povjerenje u nekog a u malo koga ima povjerenje onda cete vidjeti pravog Jarca jako romantican,mnogo lijepo pjevaju vecinom kriju to i plus imaju najbolji smisao za humor Dzim Keri i Rowan Atkinson su Jarcevi kraljevi humora

Poslednja izmena:
Nešto razmišljam o poznatim muškim Rakovima.
Mišljenja su mi podeljena.
Npr. Elon Musk, sa kojim delim So (Can) , Mo(Vir) , Ve (Gem), i on ima Ma u Aqu i Me u Can.
On mi je strašno iritantna pojava, nekako bezličan lik, bez duše, misli da parama može sve. Nema leka protiv raka ali važno da se on fokusirao na put na Mars.

Onda dalje... Travis Fimmel : So i Ve Can, Mo Ari, ma Gem i Me Leo. Ima onako baš mušku pojavu iako je plav sav. Ali videla sam neke njegove intervjue ima seljačke manire 🙄

I na kraju, moj ako ne i omiljeni muški Rak Josh Hartnett: So Can, Mo Aau, Ma i Ve Virgo i Me Leo.
Jaao koliko mi je bio lep u Perl Harboru 😍
373724.jpg

Nije neku karijeru imao realno, ali nikad njom nije ni bio opterećen, svakako jedan skromni, povučeni lik bez skandala u biografiji.

Kao tinejdžerka imala sam kraš i na druge vip Krabe tipa Chace Crawford, Taylor Kinney...
E da Tom Kruz, mi je skroz čudan zbog svog sektašenja i zanemarivanja sopstvene ćerke jezivo. Ali opet čulasam da je potpuno lud za svojim poslom i da ne uzima kaskadere i da se nadobijao ozbiljih povreda na setovima, on je zapravo adrenalinski zavisnik, čudno za Ma u Biku.

Sa najvecim brojem Rakova imam dobar odnos, kretena i jako dobrih ljudi sam upoznao medju predstavnicima svih 12 znakova, pa to ne odredjuje samo Sunce.
Ali u fizickom smislu, najveci broj muskih Rakova , valjda zbog slabog dostojanstva Saturna ( kosti) i Marsa( ostrina, misicavost) imaju " njonjaste" obraze.Kad kazem " njonjaste" mislim na zaobljenost okruglog mjesecevog tuznog i pospanog lica, na kojem se kosti uopste ne vide, poput Loleka i Boleka iz poznatog poljskog crtanog filma :mrgreen:

Ovakvih Rakova znam dosta, crte lica bez ikakve simetrije( Saturn), pa izgledaju kao da su ih sastavljali od 4 razlicite osobe .

796257_dragan-j-vucicevic_ls.jpg

Naravno da ima i " pravilnijih" primjera", sukladno unikatnosti natalne karte svakoga Raka, ali generalni Mjesecev tip je okruglast, bucmast, njonjast itd.

Back