Nešto razmišljam o poznatim muškim Rakovima.
Mišljenja su mi podeljena.
Npr. Elon Musk, sa kojim delim So (Can) , Mo(Vir) , Ve (Gem), i on ima Ma u Aqu i Me u Can.
On mi je strašno iritantna pojava, nekako bezličan lik, bez duše, misli da parama može sve. Nema leka protiv raka ali važno da se on fokusirao na put na Mars.
Onda dalje... Travis Fimmel : So i Ve Can, Mo Ari, ma Gem i Me Leo. Ima onako baš mušku pojavu iako je plav sav. Ali videla sam neke njegove intervjue ima seljačke manire
I na kraju, moj ako ne i omiljeni muški Rak Josh Hartnett: So Can, Mo Aau, Ma i Ve Virgo i Me Leo.
Jaao koliko mi je bio lep u Perl Harboru
Nije neku karijeru imao realno, ali nikad njom nije ni bio opterećen, svakako jedan skromni, povučeni lik bez skandala u biografiji.
Kao tinejdžerka imala sam kraš i na druge vip Krabe tipa Chace Crawford, Taylor Kinney...
E da Tom Kruz, mi je skroz čudan zbog svog sektašenja i zanemarivanja sopstvene ćerke jezivo. Ali opet čulasam da je potpuno lud za svojim poslom i da ne uzima kaskadere i da se nadobijao ozbiljih povreda na setovima, on je zapravo adrenalinski zavisnik, čudno za Ma u Biku.