Zašto verujem - ne verujem u Boga, crkvu, religiju...

Samo se ti smej a mene ostavi na miru.
Iznosim istinu o hriscanstvu
ako ti se ne svidja ne citaj.
Ne bih se smejala da nisi (prva) djonom krenula na Crkvu iako to sto pises ne stoji.

A ono vidi se da i "tvoji" slavili Bozic i sve sto i ostali, i naravno da je smesno na kraju.

Ostavi i ti mene na miru i ne prosipaj lazi o Crkvi, prva si pocela nicim izazvana.

To je pre svega jevrejski Bog koji sa nama Srbima nema baš nikakve veze. Mi smo pod okupacijom jedne jevrejske sekte od koje su Srbi mnogo stariji narod.
Ово је већ елементарно незнање које захтева великог кеца у дневнику! А да не помињем шта би ти Јевреји рекли на ту констатацију 😊 Све што смо били, јесмо и што ћемо на Страшном суду бити као народ а да је вредно помена произилази из вјере Православне.

Ово је већ елементарно незнање које захтева великог кеца у дневнику! А да не помињем шта би ти Јевреји рекли на ту констатацију 😊 Све што смо били, јесмо и што ћемо на Страшном суду бити као народ а да је вредно помена произилази из вјере Православне.
Bežanje od činjenica.

Ne verujem jef niko to nije dokzao niti ima nameru.
Поента није да неко неког присили на нешто. То се односи и на веру у Бога.
Бог је слободно дао људима вољу да га одбаце, или да га прихвате.
Када буде други Христов долазак, Христос ће доћи у слави, и онда ће бити другачије.

Када буде други Христов долазак, Христос ће доћи у слави, и онда ће бити другачије.
Nije. Pobio je jednom ljude u potopu zbog toga.

а баш мора хришћанство поред других 999.999 вера

Ma gde ce doci? Mrtav je odavno.

Back