Zašto uopšte postoji reč Ateista?

Molim? Ja pricam za veru u boga, religiju uopste ne ukljcujem.
Ateizam nije nastao kao potreba vec je nuspojava racionalizacije vere.
a-teizam je poricanje Boga.

Baš kao što si u uvodnom postu naveo, ne postoji potreba da se daje ime nečemu za šta misliš da ne postoji.
Samim tim što se svrstaš u grupaciju poricatelja, postaješ poricatelj.
Danas a- teista, a sutra a -petrpanovac ili već protiv čega izabereš da se boriš

I ponovo, nemam sta da dokazujem jer jednostavno NE VERUJEM u Boga. Ne govorim da isti ne postoji, vec nema dokaza kako bi se to uzelo kao racionalno objasnjenje. Pogotovo ne pored evolucije, big banga i drugih teorija koje pokazuju da trenutno aktuelne price o bogu nemaju veze s realnoscu

Pa deci pricas o bogu jel? Pricas o raju i prica o paklu? Pricas i ko ide u pakao?
Ти изгледа много не знаш о Богу ако мислиш да људи који деци причају о Богу причају о паклу и одласку у пакао.

Можда треба прво мало да проучиш материју пре него што следећи пут отвориш тему.

Ипак треба направити неко истраживање претходно.

I ponovo, nemam sta da dokazujem jer jednostavno NE VERUJEM u Boga. Ne govorim da isti ne postoji, vec nema dokaza kako bi se to uzelo kao racionalno objasnjenje. Pogotovo ne pored evolucije, big banga i drugih teorija koje pokazuju da trenutno aktuelne price o bogu nemaju veze s realnoscu

ДА. Увек иста прича. Ти немаш шта да доказујеш, али тражиш од других да доказују (нпр. да Бог постоји).

Опет лицемерје избија из сваке поре твог организма.

Moj eritrocit ne misli. Nema kognitivne sposobnosti, analogija ta dva je jednaka nuli
Tvoj eritrocit je u odnosu na tebe otprilike i ugrubo ono što si ti Bogu.

Sastavna čestica .

Svestan celine u meri koliko je jedna ćelija svesna celine organa, organ organizma, organizam sveta oko sebe.

Pokušao sam da budem slikovit, ali nije bitno jer očigledno imaš težnju da poričeš a svako individualno mora da preraste te poricateljske faze.

ДА. Увек иста прича. Ти немаш шта да доказујеш, али тражиш од других да доказују (нпр. да Бог постоји).

Опет лицемерје избија из сваке поре твог организма
Kako je licemerje HAHAHAAH

Jel ti cujes sebe? Na meni nije da dokazujem da bog ne postoji, na tebi jer tvrdis da isti postoji. Ponovo ja ne tvrdim da ne posotoji vec ne verujem jer nema dokaza da postojii.

Sta je tu jebeno licemerno?
Ako izmislim sada da postoji tronozna zaba koja guta planete. Jer ti trebas da osporis tu tvrdnju ili ja?

Back