Duke5
Primećen član
- Poruka
- 541
Delovanje cega? Jel zabranjujes da ljudi izadju na ulicu i govore ljudima da piju otrov? Da ubijau ljude? To se zabranjuje...diktatoruТи би дакле забранио деловање слободних људи ван своја четири зида?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Delovanje cega? Jel zabranjujes da ljudi izadju na ulicu i govore ljudima da piju otrov? Da ubijau ljude? To se zabranjuje...diktatoruТи би дакле забранио деловање слободних људи ван своја четири зида?
Molim? Ja pricam za veru u boga, religiju uopste ne ukljcujem.Racionalno je videti sve što te okružuje i shvatiti da si čestica toga svega.
Brkaš religioznost i verovanje .
Ateizam je nastao kao infantilna potreba pojedinca da poriče umesto da uvidi.
Delovanje cega? Jel zabranjujes da ljudi izadju na ulicu i govore ljudima da piju otrov? Da ubijau ljude? To se zabranjuje...diktatoru
Malo hiperbolicno ali da.Толико си постао јадан током ове расправе да си веровање у Бога упоредио са тровањем и убијањем људи.
a-teizam je poricanje Boga.Molim? Ja pricam za veru u boga, religiju uopste ne ukljcujem.
Ateizam nije nastao kao potreba vec je nuspojava racionalizacije vere.
loše je i pogrešno, a još je gore reći detetu da treba da bude a teista iako vidi sve oko sebe i detinjim razumom razume da je itna čestica svega togaMalo hiperbolicno ali da.
Lose je reci detetu kada je malo kako ce ako ne veruje u Boga biti kaznjeno i vecno ce goreti u paklu.
Ja kazem Boze pomozi molim te.Mi razmisljamo kako da resimo problem
Malo hiperbolicno ali da.
Lose je reci detetu kada je malo kako ce ako ne veruje u Boga biti kaznjeno i vecno ce goreti u paklu.
Bas tako..Ко то прича деци?
Измислио си како би могао да оправдаш ову тему.
Чиме ћеш још да се послужиш?
Zašto postoji reč Ateista, osoba koja ne veruje u božanstva?
Ateizam nije vera u nepostojanje boga, vec bezverje u boga
Ja nigde nisam rekao da verujem da bog ne postoji, vec ne verujem u boga.ne postoji potreba da se daje ime nečemu za šta misliš da ne postoji.
Pa deci pricas o bogu jel? Pricas o raju i prica o paklu? Pricas i ko ide u pakao?Ко то прича деци?
Чиме ћеш још да се послужиш?
https://time.com/3711945/children-religion-parents-school-policy/Ко то прича деци?
kao što tvoj eritrocit ne veruje u tebe.Ja nigde nisam rekao da verujem da bog ne postoji, vec ne verujem u boga.
Moj eritrocit ne misli. Nema kognitivne sposobnosti, analogija ta dva je jednaka nulikao što tvoj eritrocit ne veruje u tebe.
Otprilike tako nekako stoji tvoja kognitivna sposobnost trenutno.
Ima vremena, porašćeš
Ти изгледа много не знаш о Богу ако мислиш да људи који деци причају о Богу причају о паклу и одласку у пакао.Pa deci pricas o bogu jel? Pricas o raju i prica o paklu? Pricas i ko ide u pakao?
I ponovo, nemam sta da dokazujem jer jednostavno NE VERUJEM u Boga. Ne govorim da isti ne postoji, vec nema dokaza kako bi se to uzelo kao racionalno objasnjenje. Pogotovo ne pored evolucije, big banga i drugih teorija koje pokazuju da trenutno aktuelne price o bogu nemaju veze s realnoscu
Tvoj eritrocit je u odnosu na tebe otprilike i ugrubo ono što si ti Bogu.Moj eritrocit ne misli. Nema kognitivne sposobnosti, analogija ta dva je jednaka nuli
Kom bogu?Tvoj eritrocit je u odnosu na tebe otprilike i ugrubo ono što si ti Bogu.
Uh, to je vec panteizam. Jel?the Bogu
svemu što te okružuje
Glupo je bilo sta govoriti ovakvim ljudima poput Duke5
Kako je licemerje HAHAHAAHДА. Увек иста прича. Ти немаш шта да доказујеш, али тражиш од других да доказују (нпр. да Бог постоји).
Опет лицемерје избија из сваке поре твог организма