Duke5
Primećen član
- Poruka
- 541
Pa mozda smo sada u fazi da nam bog ne treba.Ne shvatas da je to bila faza u evoluciji coveka ; njegove vere i kulture?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mozda smo sada u fazi da nam bog ne treba.Ne shvatas da je to bila faza u evoluciji coveka ; njegove vere i kulture?
Nope. GresisВрло је рационално да ја донесем одлуку да верујем ако имам потребу за тим
Pa ako tvoja vera prkosi realnosti, onda da, imaju ljudi potrebu da se umesaju
Ne znas ni sta znaci dec racionalno. Nemam razloga diskutovati s tobom o necemu kada ne znas znacenje recj ali ih upotrebljavasВрло је рационално да ја донесем одлуку да верујем ако имам потребу за тим и нерационално је од тебе да тражиш да ти ја објашњавам моју потребу за веровањем.
Nesto si isfrustriran. Nema vece uvrede nego kad neko ne veruje u tvoje deluzijeТи би да преузмеш улогу Бога, па да одређујеш шта је рационално а шта није?
Спусти се мало на земљу и остави друге људе на миру.
Гледај мало своја посла.
Koja je onda poenta verovanja u Boga ako imaš dokaze da postoji?Kako je licemerje HAHAHAAH
Jel ti cujes sebe? Na meni nije da dokazujem da bog ne postoji, na tebi jer tvrdis da isti postoji. Ponovo ja ne tvrdim da ne posotoji vec ne verujem jer nema dokaza da postojii.
Sta je tu jebeno licemerno?
Ako izmislim sada da postoji tronozna zaba koja guta planete. Jer ti trebas da osporis tu tvrdnju ili ja?
Je, koja je poenta verovati?Koja je onda poenta verovanja u Boga ako imaš dokaze da postoji?
Da imamo dokaze onda niko ne bi verovao u Boga nego bismo svi znali da postoji.
Kadgod se covek otudjio od Boga, nastupala je propast kao posledica njegove dekadencije.Pa mozda smo sada u fazi da nam bog ne treba.
Neki primer?Kadgod se covek otudjio od
Puna je istorija takvih primera. Kazes da si citao bibliju?Neki primer?
Pa daj mi primerPuna je istorija takvih primera. Kazes da si citao bibliju?
Osvajacki ratovi su ti primer.Pa daj mi primer
Zato što ljudi ne mogu drugačije da opišu postojanje svega, jer je nauka prvo na izuzetno niskom nivou da to objasni a drugo ljudi su mizerna bića da bi uopšte mogli to sve objasniti, vrv čak i da smo na vrhuncu naučnog razvoja.Je, koja je poenta verovati?
Nesto si isfrustriran. Nema vece uvrede nego kad neko ne veruje u tvoje deluzije
Ne znas ni sta znaci dec racionalno. Nemam razloga diskutovati s tobom o necemu kada ne znas znacenje recj ali ih upotrebljavas
Ako tako gledamo,ni mi nemamo blage veze o postojanju Boga, Isusa, ali ipak verujemo u to? Verujemo u knjigu koju su prepricavali vekovima dok je nisu zapisali...Zato što ljudi ne mogu drugačije da opišu postojanje svega, jer je nauka prvo na izuzetno niskom nivou da to objasni a drugo ljudi su mizerna bića da bi uopšte mogli to sve objasniti, vrv čak i da smo na vrhuncu naučnog razvoja.
Ja ne znam da li Bog postoji i šta je Bog zapravo (ako postoji sigurno nije 3D biće kao mi, iako nije isklučivo da su ljudi i druga živa bića na Zemlji kreacija neke druge naprednjije vanzemaljske civlizacije koja je razvila organsku tehnologiju, ali onda je pitanje kako su oni nastali itd.). Uglavnom ne verujem u teoriju koacervata i velikog praska, previše smo mizerna bića da bismo tako olako dali teoriju o nečemu o čemu nemamo "blage veze".
Nemam razloga diskutovati s nekim ko ne razume osnovne pojmove, na forumu ima ljudi i koji razumejuНемаш разлога да дискутујеш са неким, а отворио си тему?
Ali teorija velikog praska je potkrepljena dokazima, nije za dzabe teorijaUglavnom ne verujem u teoriju koacervata i velikog praska
Oces mi dati konkretno primer ili gishgalopuješ?Osvajacki ratovi su ti primer.
Ili jos bolje, pogledaj lice sadasnjeg bezboznickog sveta .
Pa da. Zato i postoje raznorazna verovanja, zbog neznanja. Nauka je takođe puna verovanja.Ako tako gledamo,ni mi nemamo blage veze o postojanju Boga, Isusa, ali ipak verujemo u to? Verujemo u knjigu koju su prepricavali vekovima dok je nisu zapisali...
Krstaski ratovi ili inkvizicija?Osvajacki ratovi su ti primer.
Ili jos bolje, pogledaj lice sadasnjeg bezboznickog sveta .
Nauka pocinje od verovanja koje dokaze da su tacne ili netacne. Ono sto je nedokazivo se ne uzima kao aksiom ili se ogradjuje da je koriscena teorija koja nije dokazana.Pa da. Zato i postoje raznorazna verovanja, zbog neznanja. Nauka je takođe puna verovanja.
Tu se ne mogu sloziti. Nauka nema vere. Ima pretpostavke i hipoteze. One kao takve ostaju dok se ne dokazu kao istinite. Ne uzimaju se kao istinite i ne pokusava se nista s njimaNauka je takođe puna verovanja.
Nemora pisati o tomeKoliko mi imamo pravo da verujemo toliko on ima pravo da ne veruje...