Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Чим мења жене ко чарапе проблем је у њему.Ja imam drugara sa fakulteta, ima 32 i u trećem je braku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чим мења жене ко чарапе проблем је у њему.Ja imam drugara sa fakulteta, ima 32 i u trećem je braku
Ево ја нисам никада. Имала сам и Барбику младу и њу ни из кутије нисам извадила. Са свим другим сам се више играла.Ovdje se izgleda skupio popriličan broj cinika u već da kažemo ozbiljnijim godinama. Ne mogu da vjerujem da niste u svojim mlađim godinama svi željeli bijelu vjenčanicu, svadbu, muziku, zvanice...nekako prirodan korak da svoju ljubav krunišete brakom. Neki od vas i jesu pa se razočarali ali to nije razlog da izgubite vjeru u instituciju braka nego konkretno u osobu sa kojom nije uspjelo.
Da se i ja složim u nečemu sa onom budalom.jednom sam bila na nekom predavanju Vesne Pesic i sad potegli mi temu gej brakova, a ona ce na to - ma kakvi gej brakovi, ja stvarno ne razumem sta ce nekome brak
Ne volim ni tuđe svadbe.Ovdje se izgleda skupio popriličan broj cinika u već da kažemo ozbiljnijim godinama. Ne mogu da vjerujem da niste u svojim mlađim godinama svi željeli bijelu vjenčanicu, svadbu, muziku, zvanice...nekako prirodan korak da svoju ljubav krunišete brakom. Neki od vas i jesu pa se razočarali ali to nije razlog da izgubite vjeru u instituciju braka nego konkretno u osobu sa kojom nije uspjelo.
Samo nas dvadesetak.Najbolji provod ikada !željeli bijelu vjenčanicu, svadbu, muziku, zvanice...nekako prirodan korak da svoju ljubav krunišete brakom.
Ako se budem i udavala bijela vjenčanica ne dolazi u obzir, to je cirkus, bijela vjenčanica je rezervisana za djevice, za čiste, čedne i netaknute djevojke jer bijelo simbolizuje čisto-zato i jeste bijela. Stvarno mi je degutantno vidjeti bijelu vjenčanicu na trudniciOvdje se izgleda skupio popriličan broj cinika u već da kažemo ozbiljnijim godinama. Ne mogu da vjerujem da niste u svojim mlađim godinama svi željeli bijelu vjenčanicu, svadbu, muziku, zvanice...nekako prirodan korak da svoju ljubav krunišete brakom. Neki od vas i jesu pa se razočarali ali to nije razlog da izgubite vjeru u instituciju braka nego konkretno u osobu sa kojom nije uspjelo.

Imala sam belu venčanicu, imala sam svadbu, iako ne volim svadbe ni muziku i atmosferu koja prati takva veselja.Ovdje se izgleda skupio popriličan broj cinika u već da kažemo ozbiljnijim godinama. Ne mogu da vjerujem da niste u svojim mlađim godinama svi željeli bijelu vjenčanicu, svadbu, muziku, zvanice...nekako prirodan korak da svoju ljubav krunišete brakom. Neki od vas i jesu pa se razočarali ali to nije razlog da izgubite vjeru u instituciju braka nego konkretno u osobu sa kojom nije uspjelo.
pa ne. i sve druge devojcice su htele da budu ili uciteljice ili pevacice, ja sam htela da radim u fabrici.Ne mogu da vjerujem da niste u svojim mlađim godinama svi željeli bijelu vjenčanicu, svadbu, muziku, zvanice..
Tek nešto starije je očekivanje da brak podrazumeva postojanje ljubavi koja prethodi venčanju.Zanimljivo je da se, pored nekih ranijih redjih slucajeva, nosenje belih vencanica u Evropi ustalilo tek od 1920. Ranije su se devojke udavale u svojoj najboljoj haljini, bez obzira na boju, a nesto imucnije mlade su sile nove haljine obicno u crnoj „boji“ (znam, znam, crna nije boja) koja se smatrala svecanijom bojom.
 Brakovi su većinski bili unapred ugovoreni između roditelja budućih supružnika, a tek sa industrijskom revolucijom, a potom kroz širenje masovne kulture, ljubav dobija današnji značaj. Za to su najviše zaslužni Holivud i popularna književnost. Brak iz ljubavi podrazumeva dva slobodna supružnika koja odlučuju svojom voljom, znači bez koncepta slobode i ljudskih prava ljubav ne bi u naše živote mogla da uđe na velika vrata. A to su sve noviji civilizacijski "proizvodi."
 Brakovi su većinski bili unapred ugovoreni između roditelja budućih supružnika, a tek sa industrijskom revolucijom, a potom kroz širenje masovne kulture, ljubav dobija današnji značaj. Za to su najviše zaslužni Holivud i popularna književnost. Brak iz ljubavi podrazumeva dva slobodna supružnika koja odlučuju svojom voljom, znači bez koncepta slobode i ljudskih prava ljubav ne bi u naše živote mogla da uđe na velika vrata. A to su sve noviji civilizacijski "proizvodi."Zašto ste ušli u bračne odnose, ako jeste ili ukoliko ste vereni pa uskoro ulazite? Ako niste i ako nameravate: zašto želite? U epohi sve manje i manje sklapanja brakova i sve više razvoda, koje razloge vidite za ulazak u brak?
P. S. Naravno, pored najočiglednijih tradicionalističkih i religijskih razloga. Moje je pitanje: koji su argumenti za stupanje u bračne odnose sem ta dva.
A , kad muškarac želi da se ženi, prvo da se oglasi na oglasnoj tabli u opštini, kao što je to bilo u nekim naprednim zemljama :
Delija taj i taj, od doktrora potvrdjeno da je sposoban, imovinskog stanja tog i tog , zaposlen tu i tu , hoće da se ženi i traži takvu i takvu.

Ја сам хтела да радом у Диана Стара Пазова, да ткам тепихеpa ne. i sve druge devojcice su htele da budu ili uciteljice ili pevacice, ja sam htela da radim u fabrici.

Кад написао ово...Tek nešto starije je očekivanje da brak podrazumeva postojanje ljubavi koja prethodi venčanju.Brakovi su većinski bili unapred ugovoreni između roditelja budućih supružnika, a tek sa industrijskom revolucijom, a potom kroz širenje masovne kulture, ljubav dobija današnji značaj. Za to su najviše zaslužni Holivud i popularna književnost. Brak iz ljubavi podrazumeva dva slobodna supružnika koja odlučuju svojom voljom, znači bez koncepta slobode i ljudskih prava ljubav ne bi u naše živote mogla da uđe na velika vrata. A to su sve noviji civilizacijski "proizvodi."

Kad sam stupila u brak ja sam u svojoj glavi, imala primer braka mojih roditelja i želja mi je bila da imam ono što oni imaju i dan danas.
Lepo je kad uz sebe imaš osobu koja ti je prijatelj, podrška, snaga i energija i naravno ljubav...
Nažalost, u mom slučaju nije bilo ni blizu!
Probala, videla da ne umem
I znam da neću više ni pokušati.