Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

Najsmiješnije od svega mi bude kada se Hrvati međusobno prozivaju i ističu kakva sloga vlada među Srbima.
Očito nikad nisu bili na Krstarici.

:mrgreen:
Pa to vazi za sve nacionalizme, uvek postoji neko fiktivnu tudje dvoriste gde su svi slozni, zasto tako ne mozemo i mi?

Svuda imas ono: 'A gledaj Turci kako su slozni', a Turci na ivici gradjanskog rata; bukvalno ne postoji ni 10% Turaka kome najomrazeniji ljudi nisu Turci.

Imaš čudne kriterije za normalno.

Ja čoveka naprosto nekad ne prepoznajem.
Noću slatkica, preko dana gujica ( zmijica) :confused:

Slično je meni tata nekad govorio kad dođem na trem upravo probudjena oko podne, posle izlaska prethodne večeri, a oni se već spremaju i da ručaju :
- evo mi ćerce upravo uostalo,
uveče kraljica,
ujutru...dodati po želji al' rima ide prasica :malav:

Koslave, Koslave, da sam prostakuša sad bih ti rekla:
- pa ti si pravi svaštoeb :confused:

No biću fina k'o što i jesam pa ti kažem:
- nije dobro biti ni neprobiračević :malav:
Pa objektivno, vecina Srba se bas zestoko lozi na ono kako Hrvatice pricaju, cak i oni kao najekstremniji nacionalisti.

To npr. ne vazi isto za Bosanke i njihov govor, ali Hrvatice, pa bukvalno 80% Srbendi se lozi na to.

Pa objektivno, vecina Srba se bas zestoko lozi na ono kako Hrvatice pricaju, cak i oni kao najekstremniji nacionalisti.

To npr. ne vazi isto za Bosanke i njihov govor, ali Hrvatice, pa bukvalno 80% Srbendi se lozi na to.
U mom kraju ne postoji ni jedan Srbin,a da nije bar bio s jednom Hrvaticom u životu.
Al na kraju uvijek Srpkinja za ženu.

1755189295955.jpeg
:mrgreen:

Back