2ličan
Domaćin
- Poruka
- 3.648
I zato sada pun gnjeva zabranjuješ Šumadincima da dolaze u Vojvodinu jer je onaOno u rep srpskoj mi takođe nije priznala srbija. J

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zato sada pun gnjeva zabranjuješ Šumadincima da dolaze u Vojvodinu jer je onaOno u rep srpskoj mi takođe nije priznala srbija. J
Изгледа да ти слабо познајеш Србе, кад нема других мотива инат је и више него добар.Najbolje meni dajte alate na politici, ujediniti ću Srbe (protiv sebe) kao nitko do sada.
![]()
Srbe cine pojedinci, gradjani, pametni i glupi, dobri i losi, posteni i botoviИзгледа да ти слабо познајеш Србе, кад нема других мотива инат је и више него добар.![]()
A to znas ko koga pali?Zato i kažem, pale te ovde pa vređaš ljude koje ne bi trebalo.
Ali ovako bi imali mene -U-stašu proziv kojeg bi se solidarizirali.Изгледа да ти слабо познајеш Србе, кад нема других мотива инат је и више него добар.![]()
Naravno da nije tesko kad sam licno ja rekla ko sam.To jeste limunadin klon, i to nije tesko pogoditi.
Izvređala si ljude i provocirala za šta nisi bila kažnjena. Oni su banovani zbog toga i ti sada meni kažeš da sam ja manipulator??A to znas ko koga pali?
Vrhunski si manipulator,to cu ti reci...pa me banuj opet,jedino to mozes.![]()
Која си ти категорија од наведених, да погађам или ћеш сам рећи?Srbe cine pojedinci, gradjani, pametni i glupi, dobri i losi, posteni i botovi![]()
Превише слаб разлог да би се ујединили.Ali ovako bi imali mene -U-stašu proziv kojeg bi se solidarizirali.
![]()
Govorio sam o gradjanima Srbije, ja to nisamКоја си ти категорија од наведених, да погађам или ћеш сам рећи?![]()
Najsmiješnije od svega mi bude kada se Hrvati međusobno prozivaju i ističu kakva sloga vlada među Srbima.Превише слаб разлог да би се ујединили.![]()
Балканска посла.Najsmiješnije od svega mi bude kada se Hrvati međusobno prozivaju i ističu kakva sloga vlada među Srbima.
Očito nikad nisu bili na Krstarici.
![]()
Jos je smjesnije kada neki Srbi Hrvate i Bosance stavljaju u tor i smatraju sve istimaNajsmiješnije od svega mi bude kada se Hrvati međusobno prozivaju i ističu kakva sloga vlada među Srbima.
![]()
Ne znaju šta propuštaju.Najsmiješnije od svega mi bude kada se Hrvati međusobno prozivaju i ističu kakva sloga vlada među Srbima.
![]()
Vi ste hrvatsko cvijeće.Jos je smjesnije kada Srbi Hrvate i Bosance stavljaju u tor i smatraju sve istima![]()
Ali realno, ovo je jedini normalan forum ovakve vrste na Balkanu, pa i šire.Ne znaju šta propuštaju.![]()
Sta fali , cvijece miriseVi ste hrvatsko cvijeće.![]()
Ne znam što bih na ovo rekao, ja načelno ne volim ni Bošnjske, ni Hrvate, ni Srbe.Jos je smjesnije kada Srbi Hrvate i Bosance stavljaju u tor i smatraju sve istima![]()
Ni ja isto, ja uglavnom cijenim ili ne cijenim ljudeNe znam što bih na ovo rekao, ja načelno ne volim ni Bošnjske, ni Hrvate, ni Srbe.
Pogledajte prilog 1769966
Objasnila sam.Kako mozes sa dva nika pisati a da jedan ne banuju? I zasto menjas nikove?
Ne,ni tebi nisam rekla da si glupa,nego da govoris gluposti.Jesi li i kao mod ljudima govorila da su glupi?
1...rekla si da ne želiš komunicirati...kršiš vlastito praviloPusti ti njega, on čovek piše iz ličnog iskustva što je svakom iole funkcionalno pismenom jasno i ne vidim razlog da ga ti prozivaš bilo za šta.
Dovoljna si ti kažnjen u životu ukoliko je istina da si prizetko dole kod njih što ti neka gospoja spomenu negde te nemaš prava ikome da se rugaš.
Život se tebi već narugao![]()
Њега баш и не сматрам у десницу, мада се он покушавао тако декларисати.Uglavnom polupismeni, funkcionalno apsolutno nepismeni, alavi, bahati, arogantni bez pokrića, oteti/pokrasti/iskoristiti, itd, etc .
Najočigledniji primer ono kukavičje jaje vuk Drašković i ženetina mu, gadno mi i da joj ime napišem...to ti je tzv desnica, skup najglupljih osoba bez kulture, ikakvih manira, sumnjive prošlosti još sumnjivijih "diploma" na bazi istinitog:
- vozač bus-a objavljuje putnicima:
Kragujevac, pravimo puš pauzu I da pokupujete diplome,
nikog nećemo čekati.
Vrlo očigledno jel'da ili još da ti crtam![]()