Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

Jos je smjesnije kada Srbi Hrvate i Bosance stavljaju u tor i smatraju sve istima :mrgreen:
Ne znam što bih na ovo rekao, ja načelno ne volim ni Bošnjske, ni Hrvate, ni Srbe.

1000003035.gif

Kako mozes sa dva nika pisati a da jedan ne banuju? I zasto menjas nikove?
Objasnila sam.
Banovala mi je sad nik limunada.
Ovaj sam nekada davno registrovala zbog zaboravljanja sifre i ostao je.
Ne znam kako,mozda sam se registrovala na drugom racunaru,ne sjecam se.
Limunada je moj nik od 2003.godine i ovde sam od postanka foruma.Ko ne vjeruje,moze provjeriti.
A i sama sam rekla ko sam,tako da to nije ni bila tajna.

Pusti ti njega, on čovek piše iz ličnog iskustva što je svakom iole funkcionalno pismenom jasno i ne vidim razlog da ga ti prozivaš bilo za šta.

Dovoljna si ti kažnjen u životu ukoliko je istina da si prizetko dole kod njih što ti neka gospoja spomenu negde te nemaš prava ikome da se rugaš.
Život se tebi već narugao :confused:
1...rekla si da ne želiš komunicirati...kršiš vlastito pravilo
2...ne rugam se ja njemu, on se ruga samom sebi
3..."dole kod njih"....je ?

Uglavnom polupismeni, funkcionalno apsolutno nepismeni, alavi, bahati, arogantni bez pokrića, oteti/pokrasti/iskoristiti, itd, etc .
Najočigledniji primer ono kukavičje jaje vuk Drašković i ženetina mu, gadno mi i da joj ime napišem...to ti je tzv desnica, skup najglupljih osoba bez kulture, ikakvih manira, sumnjive prošlosti još sumnjivijih "diploma" na bazi istinitog:
- vozač bus-a objavljuje putnicima:
Kragujevac, pravimo puš pauzu I da pokupujete diplome,
nikog nećemo čekati.

Vrlo očigledno jel'da ili još da ti crtam :D
Њега баш и не сматрам у десницу, мада се он покушавао тако декларисати.

Back