Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

Izbrabonjao si se kao stado koza. :rotf: (Ako ima neki kolega koji ima volje sve ove njegove gluposti da čita, molim da mi ukratkim crtama predstavi šta ovaj oće da kaže. :D)
Ali nebitan si u odnosu na ostatak Srbije, i naročito u odnosu na NJKV.

370564952_233714719663466_6386101129242480086_n-1024x682.jpg

Podsećam, Princ Šumadinac u Srpskoj na Manjači, sa četnicima, pored zastave Srbije, Srpske, i Ravnogorskog poketa.
Sasvim dovoljno da još jednom popizdiš i da napišeš šešeljevski opširan upis. :rotf:

PS. Dodik će da vam pocepa BiH. :(
ovi bi pocepali jedino krmetinu pre pokaznih vezbi od vojnickih spremnosti :hahaha:

otisao princ jer je video koliko je jada glavonja dodik napravio svojom sumanutom politikom da vrati narodu koliko toliko vere...a to je duznost princa. sutra moze da ode bilo gde na planetu zemlju gde ima srba koji su ugrozeni od pogibeljnog rukovodstva koje zeli da ga zatre. zato ga je i docekao kusta, kriticar dodiak i bugojanca, a ne dodara koji je opet iskoristio priliku da se u pozadini uslika kao da je neki faktor a ne samo remetilacka figura:hahaha:

Ti mislis da ja ne kapiram da tebe boli q za Bosnu i Srbe tamo i da te je uvijek bolio q za stradanja i nedace tamo?
To je meni sasvim jasno po tvojim postovima,ne brini.
A ja se ipak ne mogu zahebavati sa takvom temom makar zbog onih koji su poginuli ili ostali invalidi da bi mi ovde uopste sada i mogli da razgovaramo i jer znam kroz kakve je nedace i nesrecu prosao srpski narod u Bosni.
A ne bih to pozeljela nikad nikom.
jok
boli me q za tebe i tvoje trolovanje.

a to je velika razlika, jer znam koliko takvih kreatura slicnih tebi preziru normalni ljudi iz srpske.

Mislim da sa tobom ne može smisleno da se priča, jer ne čitaš šta pišem, odgovorio si mi proizvoljno, ono što ti želiš da kažeš ne obraćajući pažnju na napisano. Ne želim s tobom rasprave, sve što sam do sada rekla su činjenice iz mog ličnog iskustva koje u svakom trenutku mogu dokazati. Toliko o ovome. I još nešto, pomešao si moje i Limunadine postove, tako da je stvarno nepotrebno više sa vama pričati o ovome.
Uvijek koristis iste metode.Sad mi je jasno da to namjerno radis.
Zakukuljis i zamumuljis,bacis kosku,a onda se pravis Tosa,kao neko tebe nije dobro razumio.
Svasta se ovde na krsti moze nauciti.
Kapetan ti je bas detaljno i sasvim razumljivo objasnio zasto nisi u pravu u svojim tvrdnjama.Ali ti i dalje "vozis"svoje.
Dakle,argumenti tebe i ne zanimaju.

inace najbolje je bilo kad se upinjete da dokazete da je srebrenica samo vlazni san nekih sa zapada i da se nije desila.

time se pokazuje dostojanstvo u zrtvovanju, jer pljujuci na zrtve drugih naroda za koje si direktno odgovoran, pljujes i na sve svoje...osnovno pravilo koje srpski casni ratnici iz ww1 nisu pokazivali cak ni prema albanskim i bugarskim hordama. ovo je dvostruka negacija koju tesko da autistican pojedinac sa srednjom skolom iz romanijskih krajeva ili potkazarja moze razumeti :lol:

jos vi treba da ucite o tome kako se ratuje od nas iz srbije.

Poslednja izmena:
Uvijek koristis iste metode.Sad mi je jasno da to namjerno radis.
Zakukuljis i zamumuljisbacis kosku,,a onda se pravis Tosa,kao neko tebe nije dobro razumio.
Svasta se ovde na krsti moze nauciti.
Kapetan ti je bas detaljno objasnio zasto nisi u pravu.Ali ti i dalje "vozis"svoje.
a zato je i ona ustasa jel tako :hahaha:

e vis ja se sa njom ne slazem u mnogo stvari, neka ti kaze sta sam joj napisao u pp da se zesce uvredila. ali nikad, ni u najludjim snovima mi ne bi palo na pamet da jednu kragujevcanku iz centralne srbije nazovem ustasom.

kao ti sto si. to je odraz tvoje patologije. i tvoje kulture.

bosanko :hahaha:

inace najbolje je bilo kad se upinjete da dokazet da j srebrenica samo vlazni san nekih sa zapada i da se nije desila.

time se pokazuje dostojanstvo u zrtvovanju jer pljujuci na zrtve drugih naroda za koje si direktno odgovoran pljujes i na sve svoje...osnovno pravilo koje srpski casni ratnici iz ww1 nisu pokazivali cak ni prema albanskim i bugarskim hordama.

Pazi,sve cu ti povjerovati ako prvo to dostojanstvo o kome govoris pokazes za zrtve svog naroda.
A jos ga nijednom nisi pokazao!

inace najbolje je bilo kad se upinjete da dokazete da je srebrenica samo vlazni san nekih sa zapada i da se nije desila.

time se pokazuje dostojanstvo u zrtvovanju, jer pljujuci na zrtve drugih naroda za koje si direktno odgovoran, pljujes i na sve svoje...osnovno pravilo koje srpski casni ratnici iz ww1 nisu pokazivali cak ni prema albanskim i bugarskim hordama. ovo je dvostruka negacija koju tesko da autistican pojedinac sa srednjom skolom iz romanijskih krajeva ili potkazarja moze razumeti :lol:

Prestani da serendaš , ti ratnici iz WW1 su bili od tog istog zapada optuženi za teške masakre, palež i najgore stvari nad Albancima u predhodnom ratu. Cifre žrtava koje se tu pominju su neuporedivo veće od Srebrenice.

Glupost je samo u tvojoj glavi. Nikad više sa vama u državi. Mi smo se naučili lekciji da sa potomcima onih koji su 1914 i 1944 upadali u Srbiju nemamo više ništa. Pa sad bili oni Hrvati, Slovenci ili Srbi preko Drine nama je svejedno. Svi ste Srbiju iskoristili i unazadili samo. Sa vama niko državu neće i šta tebi nije više jasno? Možeš se ti zvati Srbinom 100 puta ali naši nikada nisu bili na istoj strani. Mi nismo upadali tamo da vas pljačkamo i ubijamo, vi jeste u par navrata po nalogu raznih. Zbogom čoveče više. Smaraš me danima čoveče dosadan si. Smarate svi čoveče. Imaš ovde tvoje drugare zemljake naprednjake i Dodikove drkadzije pa sa njima komuniciraj jer je to taj tvoj "patriotski soj". Mi od vas ne očekujemo da nas branite niti ste šta vi ikad ovde branili nego suprotno samo radili. To što ste vi očekivali od nas da ginemo za vaša ognjišta dok se vi utvrdjujete po Beogradu tu ste se zajebali. Niko vam nije obećao ništa niti je narod odavde hteo da gine za otadzbinu komunista. Mi očekujemo da nas pustite na miru u našoj zemlji a vi se bavite vašom. Milion puta da ti se to ponovi ti nećeš shvatiti. Ti si ili bezobrazan i zao ili totalno lud. Bosna i Srbija nisu jedno i nikada neće biti jedno te isto. Deli nas previše razlika i meni ne pada napamet da se bavim tvojom BiH a ti oladi od Srbije više jer ovo nije tvoja zemlja. Toliko ti teško pada odbijanje pa si patetičan kao neka seoska šiparica. Niko te ne želi, nikome ne trebaš i gledaj svoju državu i ne smaraj kao neki bolesnik jer se samo gadiš tvojim ponašanjem svima. To što ti imaš je gadan kvar u glavi da samo gledaš u komšijsko dvorište. To je nekultura i dijagnoza. Od toga ljudi beže i takve izbegavaju. Zbog takvih se kao ti se dižu visoke ograde da ne buljite kao psihopate u tudje dvorište. Ti bi u normalnoj zemlji takvim ponašanjem mogao samo zatvor i zabranu prilaska da dobiješ. Ne zanima me država sa tobom nego država zakona, država gde su svi bezbedni i gde je korupcija i kriminal na minimumu minimuma. Normalan život nas zanima a ne šešeljuge koje misle da je nekakva "Velika Srbija" realna i dobra ideja. Imali ste vlast od 1945 do sad, imate vlast i sad i opet niti ste napravili tu "veliku Srbiju" niti ste negde nešto poboljšali niti će da vam to ikada podje za rukom niti to neko želi osim vas malobrojnih lajavaca. Jedino ste opljačkali narodne pare i jedino živite kao uhlebi i to na račun Srba iz Srbije. Rezultat vaše politike i teorije ne postoji u praksi.
Jedini problem sa tobom je što si ti ništavilo pa tvoja bulažnjenja niko ne shvata ozbiljno. Kad se bude pravila noova integracija niko te ništa neće pitati.

Back