- Poruka
- 923
Aj,bjezi mali,hoces batina?WTF is Una![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj,bjezi mali,hoces batina?WTF is Una![]()
Hvaliti se neznanjem nije bas pametno.Recimo da 80% Srba iz Srbije koji su mladji od 45 godina ne znaju da na mapi pokazu Knin, a za Unu bi mislili da je neka riba iz Zagreba.
Ove prve me definitivno ne zanimaju, a u sustini mislim ni ove druge, ne razmisljam bas puno ni o BiH, ni o Hrvatskoj; ja sam ovde da pljujem po udbaskim KGB diktaturama, sto je nazalost danas Srbija.Da pojasnim braći četnicima tvoju poruku: 38-icu ne zanimaju podele između Srba i Bošnjaka u BiH, nego ga samo zanimaju podele između Srba iz RS i Srba iz Srbije.
Može li ovako?![]()
Nema tu mojih kriterijuma,kapiras?znaci ti bi da dodjes u srbiju i da po nekim svojim kriterijumima odredjujes ko je dobar srbin, a ko nije.![]()
Nadaš se i ti ujedinjenju srpskih zemalja?iz pandorine kutije sa dna je izaslo najvece zlo koje postoji, a to je nada....trenutno gledate u pandorinu kutiju.![]()
Nema tu mojih kriterijuma,kapiras?
Srbin i ustaske ideje ne idu zajedno.
Ako idu,onda Srba nema.
Prosto ko pasulj!
Je li prosao crtani?Limunado, moras pazljivije da pazis na casu, bukvalno je to tema, pise ti u naslovu teme![]()
![]()
Au koliko manupulacije pa samo pre par nedelja ste me pljuvali kada sam rekla da su žrtve u KG isto žrtve kao i Jasenovac. Vrištala si do neba kako su te žrtve značajnije. Možeš pojedinima ovde prodavati neku ''srpsku ljubav'' u suštini, sebe doživljavaš superiornijom u odnosu na Srbe ovde. To ne možeš sakriti tobožnjom brigom o narodu ovde jer iz svake tvoje rečenice izbija nipodaštavanje ljudi odavde koji ne misle kao ti. I nisu u manjini, nemoj da se zavaravaš.Koga "nas"?
Ja sam ustasama nazvala konkretne osobe.
Obrazlozila sam i zasto.
Cak tebe i nisam,ali ti si se izgleda sama pronasla.
I ne patetisi!
Ti koje su nacisti pobili su i moj narod!
Odakle ti to da ih samo ti zalis?
Ove prve me definitivno ne zanimaju, a u sustini mislim ni ove druge, ne razmisljam bas puno ni o BiH, ni o Hrvatskoj; ja sam ovde da pljujem po udbaskim KGB diktaturama, sto je nazalost danas Srbija.![]()
Kada pominjes crtani, imam predlog za tebe Limunado, da se ostavis ovih besmislenih plemenskih rasprava, i pogledas npr. animiranu seriju - Archer na NetflixuJe li prosao crtani?![]()
Zabrinuta si za mene?kazem ja puni ste problema. ti posebno.
******,ti si patoloski lazov!Au koliko manupulacije pa samo pre par nedelja ste me pljuvali kada sam rekla da su žrtve u KG isto žrtve kao i Jasenovac. Vrištala si do neba kako su te žrtve značajnije. Možeš pojedinima ovde prodavati neku ''srpsku ljubav'' u suštini, sebe doživljavaš superiornijom u odnosu na Srbe ovde. To ne možeš sakriti tobožnjom brigom o narodu ovde jer iz svake tvoje rečenice izbija nipodaštavanje ljudi odavde koji ne misle kao ti. I nisu u manjini, nemoj da se zavaravaš.
Ne mogu stvarno,ostarila sam za to.To je za vas mlade.Kada pominjes crtani, imam predlog za tebe Limunado, da se ostavis ovih besmislenih plemenskih rasprava, i pogledas npr. animiranu seriju - Archer na Netflixu
Da vidis kako su to Ameri 10 puta napredniji od nas, i prave bolje crtane filmove.
Dok ti i dalje pricas o nekom bosanskom loncu, svet napreduje!
Teatralni upis po ko zna koji put******,ti si patoloski lazov!
Sad vec i brinem!
Kakvo bulaznjenje!
Zeno,lijeci se dok nije kasno!
Nisi moderna, to je za vas bumereNe mogu stvarno,ostarila sam za to.To je za vas mlade.
Ako imas gdje da gledam Duska Dugouska ili Toma i Dzerija,to bi vec moglo.
Mene je ubola tvoja nenormalnost...Teatralni upis po ko zna koji putili, ono kad te ubode istina.
Zabrinuta si za mene?
Bas ti hvala,ali nema potrebe zaista.
Sasvim sam dobro.![]()
Nastavljamo niz : umobolnikMene je ubola tvoja nenormalnost...
Ovo nije sala!
Ovakvu izjavu mogu samo umobolnici reci.
A ako umobolnik ima vlast makar na forumu...to vise nije za sprdnju!
90 % Srba u RS,je večeras pratilo utakmicu Partizan Hibernian. To demonstracije po gradovima u Srbiji su vaši unutrašnji odnosi i mi nemamo pravo šta da se tu miješamo. Niko nije dosao iz Makedonije ili Mađarske da vas tuče po Srbiji da bi mi oštro reagovali i miješali se. Vaši ljudi vaša familija i vaš haustor.Evo diktatorski rezim i veceras prebijao Srbe po srpskim gradovima, i pustao srpsku krv.
Sta nasa braca preko Drine imaju da kazu na to?
Заправо, не може боље. Баш тако, 200 година.Sto godina nisi u stanju da doneses neki zakon i drugi ti krivi? Pardon...dvjesta.
Ajde,mozes ti to i bolje!
није то незнање, то је straight up retarded по америчкиHvaliti se neznanjem nije bas pametno.
Ne,ne tjesi se..Ono sto si ti rekla i izmislila za mene,onakvu gnusnu laz,moze reci samo umobolnik.Nastavljamo niz : umobolnik
lepo što sve više otkrivaš pravu sebe ....
U cemu je to, u vaterpolu, ili kriketu?90 % Srba u RS,je večeras pratilo utakmicu Partizan Hibernian. To demonstracije po gradovima u Srbiji su vaši unutrašnji odnosi i mi nemamo pravo šta da se tu miješamo. Niko nije dosao iz Makedonije ili Mađarske da vas tuče po Srbiji da bi mi oštro reagovali i miješali se. Vaši ljudi vaša familija i vaš haustor.