Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

Da pojasnim braći četnicima tvoju poruku: 38-icu ne zanimaju podele između Srba i Bošnjaka u BiH, nego ga samo zanimaju podele između Srba iz RS i Srba iz Srbije.

Može li ovako? :D
Ove prve me definitivno ne zanimaju, a u sustini mislim ni ove druge, ne razmisljam bas puno ni o BiH, ni o Hrvatskoj; ja sam ovde da pljujem po udbaskim KGB diktaturama, sto je nazalost danas Srbija. :sad2:

znaci ti bi da dodjes u srbiju i da po nekim svojim kriterijumima odredjujes ko je dobar srbin, a ko nije. :lol:
Nema tu mojih kriterijuma,kapiras?
Srbin i ustaske ideje ne idu zajedno.
Ako idu,onda Srba nema.
Prosto ko pasulj!
A ni ja nigde ne zelim da idem.Imam svoju kucu.

Poslednja izmena:
Koga "nas"?
Ja sam ustasama nazvala konkretne osobe.
Obrazlozila sam i zasto.
Cak tebe i nisam,ali ti si se izgleda sama pronasla.😂
I ne patetisi!
Ti koje su nacisti pobili su i moj narod!
Odakle ti to da ih samo ti zalis?
Au koliko manupulacije pa samo pre par nedelja ste me pljuvali kada sam rekla da su žrtve u KG isto žrtve kao i Jasenovac. Vrištala si do neba kako su te žrtve značajnije. Možeš pojedinima ovde prodavati neku ''srpsku ljubav'' u suštini, sebe doživljavaš superiornijom u odnosu na Srbe ovde. To ne možeš sakriti tobožnjom brigom o narodu ovde jer iz svake tvoje rečenice izbija nipodaštavanje ljudi odavde koji ne misle kao ti. I nisu u manjini, nemoj da se zavaravaš.

Ove prve me definitivno ne zanimaju, a u sustini mislim ni ove druge, ne razmisljam bas puno ni o BiH, ni o Hrvatskoj; ja sam ovde da pljujem po udbaskim KGB diktaturama, sto je nazalost danas Srbija. :sad2:
😂😂😂
E,da se i ja nasmijem na ovoj temi! 😂
Vidim nesto mi fali...kad ono odavno nije udba pomenuta.😂

Je li prosao crtani? 😀
Kada pominjes crtani, imam predlog za tebe Limunado, da se ostavis ovih besmislenih plemenskih rasprava, i pogledas npr. animiranu seriju - Archer na Netflixu

Da vidis kako su to Ameri 10 puta napredniji od nas, i prave bolje crtane filmove.

Dok ti i dalje pricas o nekom bosanskom loncu, svet napreduje!

Au koliko manupulacije pa samo pre par nedelja ste me pljuvali kada sam rekla da su žrtve u KG isto žrtve kao i Jasenovac. Vrištala si do neba kako su te žrtve značajnije. Možeš pojedinima ovde prodavati neku ''srpsku ljubav'' u suštini, sebe doživljavaš superiornijom u odnosu na Srbe ovde. To ne možeš sakriti tobožnjom brigom o narodu ovde jer iz svake tvoje rečenice izbija nipodaštavanje ljudi odavde koji ne misle kao ti. I nisu u manjini, nemoj da se zavaravaš.
******,ti si patoloski lazov!
Sad vec i brinem!
Kakvo bulaznjenje!
Zeno,lijeci se dok nije kasno!
Za ovaj bezobrazluk bi te trebala prijaviti administratoru!

Kada pominjes crtani, imam predlog za tebe Limunado, da se ostavis ovih besmislenih plemenskih rasprava, i pogledas npr. animiranu seriju - Archer na Netflixu

Da vidis kako su to Ameri 10 puta napredniji od nas, i prave bolje crtane filmove.

Dok ti i dalje pricas o nekom bosanskom loncu, svet napreduje!
Ne mogu stvarno,ostarila sam za to.To je za vas mlade.🙂
Ako imas gdje da gledam Duska Dugouska ili Toma i Dzerija,to bi vec moglo.
Ali donekle si u pravu,ove teme samo donose negativnu energiju,bolje je gledati i crtani.
Laku noc svima!

Ne mogu stvarno,ostarila sam za to.To je za vas mlade.🙂
Ako imas gdje da gledam Duska Dugouska ili Toma i Dzerija,to bi vec moglo.
Nisi moderna, to je za vas bumere :rtfm:

Jos ces mi traziti i Snezanu i Sedam patuljaka iz tamo krajem 30-ih godina, pa Gretu Garbo i Marlen Ditrih.

Archer je serija za odraslu decu :rtfm::rtfm:

Evo diktatorski rezim i veceras prebijao Srbe po srpskim gradovima, i pustao srpsku krv.

Sta nasa braca preko Drine imaju da kazu na to?
90 % Srba u RS,je večeras pratilo utakmicu Partizan Hibernian. To demonstracije po gradovima u Srbiji su vaši unutrašnji odnosi i mi nemamo pravo šta da se tu miješamo. Niko nije dosao iz Makedonije ili Mađarske da vas tuče po Srbiji da bi mi oštro reagovali i miješali se. Vaši ljudi vaša familija i vaš haustor.

90 % Srba u RS,je večeras pratilo utakmicu Partizan Hibernian. To demonstracije po gradovima u Srbiji su vaši unutrašnji odnosi i mi nemamo pravo šta da se tu miješamo. Niko nije dosao iz Makedonije ili Mađarske da vas tuče po Srbiji da bi mi oštro reagovali i miješali se. Vaši ljudi vaša familija i vaš haustor.
U cemu je to, u vaterpolu, ili kriketu?

Back