Zasto tako rano?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto je to kod nekih devojaka IN da tek kad dodjes do kraja osmog razreda kazes da si spavala sa nekim i da kazes da si dobila menstruaciju, tek tad. Do tada nemas pojma ni o cemu. Prvi razred srednje skole je vreme kad pocinjes da pusis, mislim na cigare. To je taj tajming. To je klasika.I to je kasno, a ne rano.

Kod nas i sedmaci i osmaci puse.Strasno.Samo da bi postali popularni kod klosara,a ni ne znaju kako ih drugi gledaju...:-|

hahhahaha
zadnja osoba koju bi pitala za savet je skolski psiholog
zena izgleda ko da .... nikad vidjela nije
sasvim je normalno da ti je neprijatno

znaci ,meni ne trebaju saveti jer mi to nije ni na kraj pameti!!!!
relax, pricas sada samnom na forumu zar ne? i pricas i sa ostalima?
to ne znaci da trebas bilo sto da radis, daleko od toga...

ali rekoh, kada vec pricas, pricaj i sa strucnom osobom ponekad jer se ona bolje razumije u psihu od nas amatera

O tim svarima je verovatno najbolje (i "najbezbolnije":lol:) pricati sa drugaricama,mozda i drugovima,a kasnije i sa mamom.Uglavnom,sa onima koji ti zele dobro.

danas je rijetko koja mama u toku sa kontracepcijom, a jos rijedje spremna da prica sa svojom cerkom o seksualnosti jer si u njenim ocima uvijek dijete
cast izuzetcima
drugarice i drugovi najcesce imaju velika usta i jos vecu mastu :lol:

A sto mama da bude u toku sa kontracepcijom? Ako devojcica nece da prica sa mamom, psihologom, ili, tetkom, tetke su uvek mlade i strpljive, ako to sve nece, cepaj, lutko! Ionako ce brzo proci tih par godina dok ne shvati koliko se zeznula.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back