- Poruka
- 2.522
kod mene u skoli imas kolko oces onih fuxi sto su se jebale po skoli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da znaš...Treba ipak mlade podržati u što ranijim seksualnim iskustvima...Zato klinci i klinceze navalite!!!![]()
![]()
moja drugarica iz odeljenja se udala sad u petak...kad nisam pala...to mi je bila jedna od boljih drugarica...al nije se *ebala,nego biila skroz normalna devojka...
udala se sa 15 godinamoja drugarica iz odeljenja se udala sad u petak...kad nisam pala...to mi je bila jedna od boljih drugarica...al nije se *ebala,nego biila skroz normalna devojka...

da bi bili ql..čast izuzecima(meni)

Sta mislite zbog cega tinejdzeri swe ranije i ranije stupaju u sexualne odnose?
Danasnje dewojke spawaju sa momcima sa 14 ili 15 godina... Cast izuzecima!![]()
Moja pre najdrugarica spavala je sa dechkom sa ne punih 11,pa nikom nishta.Mama joj zna.Pa shta onda.Sve vishe njih proba.Ja nisam..i neka...chekam josh koju godinu.Mislim ono.KO hocje nek izvoli neki se kaju neki ne![]()
Ne valja taj sistemMa drug mi se ozenio u 4 srednje pa sto cemo sad . *** prva cura pa sistem "aj da ja ovo odma zenim"![]()
Slazem se u potpunostiNe valja taj sistem... Ja se necu zeniti pre svoje 25-26 godine. ako ne i kasnije... A decu tek posle 30. ***. treba malo da se zivi

udala se sa 15 godina
trudna ili sta?![]()
nije bre trudnas...nije ni spavala sa njim...ali eto resila deca da se "uzmu"...volu se sta ces..
Nisam siguran, ali mislim da moze...А како се удала кад није пунолетна?