Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima ona pesma "Mujo kuje konja na mesecu"
Slutim da je konj opevan sa razlogom. Naime, ako mu se oteo i zbrisao sa meseca, možda se strovalio i zabio u zgrade WTC.
Budući da WTC nisu bile jedina meta, indicira da Mujo nije imao jednog konja, nego celu ergelu.

Moram da snimim yutube klip o tome.

Ima ona pesma "Mujo kuje konja na mesecu"
Slutim da je konj opevan sa razlogom. Naime, ako mu se oteo i zbrisao sa meseca, možda se strovalio i zabio u zgrade WTC.
Budući da WTC nisu bile jedina meta, indicira da Mujo nije imao jednog konja, nego celu ergelu.

Moram da snimim yutube klip o tome.

Obavezno stavi podnaslov "ono što vam mediji ne govore" , jer to ti daje 50 poena na kredibilitetu

Pazi, ono što staviš na YTU automatski postaje istina. :rtfm:

Ovo je jedina i prava istina.
Postoje tragovi konjskih glava na bosanskim piramidava. Najverovatnije su te tunele prokopali konji, zaletali se glavama i tako odvaljivali stene.

Pesma, piramide, nepoznanica šta je udarilo u WTC. Zabrana nekih da se ne sleće više na mesec. Mislim da se i slepcu odgovor nameće.

Da rekonstruišem istoriju:

Elem, Zmaj od Šipova i jaran mu Mujo su dokazano pohodili stari Egipat i odvalili nosurdu kuravi Svingi. Zašto, ostaće večita misterija ali ja mislim da su bili pijani.
Tamo su ta dva bilmeza obitavala kao vodiči konja. Snažnih bosanskih konja koji su učestvovali u pravljenju piramida. Dokaz o tome imamo u tragu konjskih glava u bosanskim artefaktima.

Završivši posao, vratili su se na rodni mesec, onda nazvan Heven Bosnia. Ima negde u papirusima taj podatak.
Ameri su se utrkivali sa rusima u osvajanju meseca, ne zbog prestiža i triumfa nauke, nego zbog konja i međunarodne tužbe koju je podigao Egipat zbog Sfingine njonjare.
Ali prvenstveno zbog dobrih i kvalitetnih konja.

Jer, postoji i ona stara pesma "Svi bosanci dobre konje sedlaju"
Uočavate povezanost?

Dakle, kada su ameri stigli na mesec da kradu bosanske konje (to je u njihovoj kulturi, još od osvajanja zapada), Zmaj i Mujo su ih uhvatili u krađi i napušili sve u 16, da se više nikada ne vrate.
Zato su letovi obustavljeni, zamislite da se sazna za tu sramotu. Krađa konja. Bruka.

Elem, pošto su Zmaj i Mujo proverene pijandure, napravili su gore neki cirkus sa konjima pa su neki ti jaki konji pali sa meseca na WTC i Pentagon.

Znaju to ameri, ali ih sramota da priznaju, morali bi objasniti dešavanja na mesecu ali neće da se ofiraju sa tom brukom.
Pa su sve svalili na teroriste.

I bosanske srbe bombardovali, da ne laju naokolo tu sramotu.

A ko misli da je Area 51 u Nevadi neki vanzemaljski mambo džambo cirkus, grdno se vara. Area 51 je izgrađen kao ogromna konjušnica, pogađate zašto.

Eto. Odoh da izaberem kravatu pa da se snimim za tubu.

Evo i dokaza.

Mujo na mesecu pokraj konja. Zmaj je u klonjari, ne vidi se, riga pijan. Mislim da se tamo vidi i BiH zastava, što znači da je snimak novijeg datuma. Verovatno sa neke ruske špijunske letelice ili orbitera!

download_1.jpg

Plašim, brate, ali istina je jača od straha. Izneću je pa makar me ubili, a pre nego što me dokrajče, dokazaću da su bosanski konji pojeli dinosauruse! Te snažne i plemenite životinje su istrebile dinosauruse, odgovorno tvrdim!
Na žalost, Mujo i Zmaj komanduju tom ergelom, a ameri hoće da ih ukradu, tako da ne postoji nada za dobrobit čovečanstva

Kasno je Sizife. Odlazim u tamu sa kravatom, ali istina pobeđuje.
Ako me ne bude uskoro, pustite na svim portalima i Fb spot "Mujo kuje konja na mesecu"

- - - - - - - - - -

Ovo sve iznad je trebalo da bude duhovito :roll:
Kakav manjak kreativnosti i mašte....

Slažem se. Sve to trtljanje o raznim teorijama me nisu zabavile. Ja vam donosim golo lice istine.
U to ime, dva citata iz romana "Koliba", autora Vilijem Pol Janga, u kojima se Isus obraća protagonisti:

- Religija, politika i ekonomija su ljudskom rukom stvoreno trojstvo straha koje pustoši zemlju i obmanjuje one koje volim. S kakvim se duševnim pometnjama i strahovima suočavaju ljudska bića, a da nisu povezani s ovo troje?

- Jednostavnije rečeno, ti užasi su štake kojima mnogi podupiru svoje privide bezbednosti i kontrole. Ljudi se boje neizvesnosti, plaše se budućnosti. Ustanove, sistemi i ideologije, svi su oni uzaludan napor stvaranja nekakvog osećaja bezbednosti i izvesnosti tamo gde ih nema. Sve je to laž! Sistemi ne mogu da ti donesu sigurnost, samo ja to mogu.

Kao što Isus donosi sigurnost, tako Džek svih zanata donosi istinu.
On je već razapet na krst, a ja svoj još uvek nosim ali slutim da neću još dugo.

Neka bude slavljeno ime moje, zanatsko!

Hoću i ja jednu Moniku Levinski. šta oni misle, ko sam ja? Sve tajne oko napada sam provalio.

Elem, dobro je, još sam živ. Učinilo mi se da je sinoć neko mandrknuo sa moje terase. Vele komšije da je bila i hitna, da su odneli leš, a vele i to da je lik imao utoku sa prigušivačem.

Budala, ne zna da sam bonsekom sredio gelender, ko se uhvati, strovali se u ambis pa večera šnicle i pire krompir za Gospodovim stolom

Isus jaše pored mene na putu istine, jašemo bosanske konje. Zna the Lord šta valja!

Nakon sinoćnjeg sna zapitao sam se da li je moguće izvesti suicid u snu. Naime, ja mogu s vremena na vreme da kontrolišem svoje snove i da sanjam ono što unapred odredim. Ili da u snu shvatim da sanjam - pa da sâm određujem dešavanja u snu. Tako je bilo i sinoć. Sanjao sam prvo kako prelazim preko drumsko-železničkog mosta na Dunavu, preko onog malog pešačkog dela, i u jednom momentu shvatio da to nije taj most, jer je u snu bio drugačiji, iskarikiran; izgledao je mlitavo, kao muzički instrumenti na čuvenoj Dalijevoj slici „Košmar mlitavih violončela“. Tada sam shvatio da sanjam. I prvo sam zamislio da most nema ogradu - i čim sam to pomislio on je više nije imao. Stajao sam na mostu bez ograde i razmišljao šta bi bilo ako bih skočio na stub ispod sebe. Da li bih poginuo u snu a na javi doživeo infarkt ili pao u komu? Osetio sam strah od smrti, od koga inače ne patim, kao da sam na javi. Zatim sam zamislio da je most jedna dugačka čelična greda - i on je to istog momenta postao. Hodao sam po njoj teško održavajući ravnotežu. I najzad sam pomislio kako je ta čelična greda zapravo građevinska daska - i ona je to uskoro postala. Tek sad je bilo jako teško hodati po njoj. Poželeo sam da skočim u Dunav, ali da bih se osigurao da to neće biti pâd „postavio“ sam reku, most i ulice vertikalno. Neverovatan osećaj! Reka teče u svim pravcima a automobili se penju prema nebu. I ja skačem. I pâd traje čitavu večnost. I ja pri padu mlataram rukama i nogama i budim se okupan znojem videvši da zaista u krevetu mlataram rukama i nogama. E, sad, pitam se šta bi bilo da sam u snu pao u vodu. Da li bi to bilo samoubistvo u snu? I da li bih i na javi bio mrtav?

Onda sam se probudio i igrao nekoliko video igara; evo rezultata: danas sam bacio atomsku bombu na farmu konja, zauzeo sedam-osam gradova, izgubio celu flotu i na hiljade vojnika, prdnuo u bure, zapalio preko pet hiljada automobila, vozio najnoviji model F-117A, preplivao celu lagunu, upao u paukovu mrežu i ugušio pauka, FBI nije mogao da me uhapsi, otišao sam kod frizerke da mi isfrizira predeo oko čolda, napunio dva kurtona vodom i zavezao ih oko vrata, neki ludaci mislili da sam žensko pa me napali i pocepali ih kao kese, uplašili su se kad su videli jednooku zmiju, sreo sam Kačketiljotijevićevu ženu koja je htela da me zajaše, dakako nije uspela u tome, samo mi je pustila oluju na vrh eskimskog šiljka za razbijanje leda i sada me peče kad šiškiriškim, susedov mačak kad me je video od radosti mi je skočio na glavu i poljubio me u usta, i zamislite ja mu podrignem u usta, on se naljutio i ispiškio mi se u cipele iz inata, pustio sam zmiju iz terarijuma i ona ga je pojela, pa sad neka piški u njenom stomaku...

Ja kad izađem na ulicu imam osećaj da me neko prati... CIA ili FBI... možda penzioneri iz Gorbačovljevog KGB-a... Ali ne. Bio je to kralj mrava. Jurio me je da mi se osveti zato što sam bio sa njegovom mravljom kraljicom... (nijesam časti mi, ali on umislio da jesam...) I juri me po celom gradu... i ja bežim... i setim se da se on plaši vode... i dođem do Dunava... i on mili uz Dunav... a kad je video kako somovi izlaze iz ledene vode i maltretiraju prolaznike vratio se u mravinjak... i odustao od potere za mnom, zabole ga za mravlju kraljicu i ko ju je nategao... ima ih još... e *******, e *******...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back