OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
To neki sikter serviser kaže: dalje nećeš moći? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da se ne zaboravi.....
Ako su konji bosanski, to onda menja stvar. Bosanski konji su od davnina bili poznati po izdržljivosti. Mada postoje ljudi koji su još izdržljiviji od konja. Npr. čuveni Zmaj od Šipova koji se usred zime kupa u reci Janji - tamo gde ni konj ne smeMoram napomenuti da su konji bili bosanski, utrenirani na bosanskim piramidama.
Au jbt ni manje ni više nego ww3 na youtube.........e sad sam se usroNe piše se dobro satanistima, libtardima i teroristima.
Au jbt ni manje ni više nego ww3 na youtube.........e sad sam se usro

evo ga još jedan YouTube diplomac...![]()

U životu nisam gledao nikakav rijaliti šou, a takođe izbegavam i idiotizme poput "III svetski rat je počeo", "ljudi gušteri/rotšildi/laminati vladaju svetom", "zemlja je ravna" i slično smeće koga na YT ima na pretek koje teoretičari i slični sa apetitom konzumiraju.Bolje i youtube nego ove "zvanične" zmajeve, farme, cnn...
xaxax još se hvališ šta gledaš![]()
Ako su konji bosanski, to onda menja stvar. Bosanski konji su od davnina bili poznati po izdržljivosti. Mada postoje ljudi koji su još izdržljiviji od konja. Npr. čuveni Zmaj od Šipova koji se usred zime kupa u reci Janji - tamo gde ni konj ne sme
Au jbt ni manje ni više nego ww3 na youtube.........e sad sam se usro
U životu nisam gledao nikakav rijaliti šou, a takođe izbegavam i idiotizme poput "III svetski rat je počeo", "ljudi gušteri/rotšildi/laminati vladaju svetom", "zemlja je ravna" i slično smeće koga na YT ima na pretek koje teoretičari i slični sa apetitom konzumiraju.