Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato što je odgovor sadržao i deo sa komentarisanjem moderacije, što nije dozvoljeno. To pravilo važi za sve.

Inače, "odgovor" je bio (copy/paste) "Nije klesar to napisao nego je arhitektonski ugrađeno u kulu, vrlo smišljeno." što je svakako glup odgovor. Nebitno da li je klesar ili arhitekta - ko god da je to pravio nije mogao znati ono što danas znamo o kosmosu. Ljudi su u istoriji koristili maštu da dođu do ovih odgovora, jer uređaje za masenu spektrometriju nisu imali... nadam se da ti je bar toliko jasno.

lot32131.jpg

To što vi ne kapirate starost Zemlje i mislite da vam masončine i raznorazne sekte koje su na vlasti na Zemlji pričaju istinu, vaš je problem. Ovde smo da polemišemo o tim stvarima.

Poslednja izmena od moderatora:
Ala si bistar, ubilo se :roll:

Ala, bala, ala, bala... :hahaha1:

Zašto nisam bistar? Zato što neću da prihvatim priču po kome je neko ko je u XII, XIII ili pak XIV veku, ko nije znao za svetlosnu godinu, uklesao na kulu kako je svet star 6800 i nešto godina, pošto je "sada star 7523 godine". Aha ha ha ha ha ha ha. Koja sprdnja. Da je taj dunđer što je klesao po kulama znao šta je svetlosna godina ne bi pisao gluposti po kulama, a glupani iz XXI veka ne bi verovali natpisu iz srednjeg veka. Je6o te život, da te ne je6o, sramota me u tvoje ime. :rida:

- - - - - - - - - -

To što vi ne kapirate starost Zemlje i mislite da vam masončine i raznorazne sekte koje su na vlasti na Zemlji pričaju istinu, vaš je problem. Ovde smo da polemišemo o tim stvarima.

To što ti ne razumeš šta je svetlosna godina, i veruješ sektama, tvoj je problem, i to veliki problem. Jehovini svedoci i adventisti koji su propovedali neke svoje stvari rekli su mi da je bog postavio Zemlju i Sunce tako da ako se Zemlja približi Suncu samo za 1 mm sve bi na Zemlji izgorelo, a ako se udalji samo za 1 mm sve bi se zaledilo. Ja sam im odgovorio da nije tačno, te da se kosmičke razdaljine ne mere u milimetrima. Zemlja je 22. juna daleko od Sunca oko 153 miliona kilometara, a 22 decembra oko 147 miliona kilometara. Dakle približava se i udaljava oko šest miliona kilometara za pola godine. Dalje, tvrdili su da je ceo svet i svemir star između šest i sedam hiljada godina, i Zemlja naravno, koja je po njima najstarija tačka u svemiru. Ja sam ih pitao da li su čuli za svetlosnu godinu i priču da je neka zvezda daleko od nas nekoliko miliona svetlosnih godina. Rekli su da jesu. Aha ha ha ha ha ha ha. Ako je svemir star između šest i sedam hiljada godina - onda dve najudaljenije tačke u svemiru ne smeju biti dalje jedna od druge od sedam hiljada svetlosnih godina. Hvala na pažnji. No comment.

Sizife radi svoj posao, ima ovde šta da radiš.

- - - - - - - - - -

Ala, bala, ala, bala... :hahaha1:

Zašto nisam bistar? Zato što neću da prihvatim priču po kome je neko ko je u XII, XIII ili pak XIV veku, ko nije znao za svetlosnu godinu, uklesao na kulu kako je svet star 6800 i nešto godina, pošto je "sada star 7523 godine". Aha ha ha ha ha ha ha. Koja sprdnja. Da je taj dunđer što je klesao po kulama znao šta je svetlosna godina ne bi pisao gluposti po kulama, a glupani iz XXI veka ne bi verovali natpisu iz srednjeg veka. Je6o te život, da te ne je6o, sramota me u tvoje ime. :rida:

- - - - - - - - - -

To što ti ne razumeš šta je svetlosna godina, i veruješ sektama, tvoj je problem, i to veliki problem. Jehovini svedoci i adventisti koji su propovedali neke svoje stvari rekli su mi da je bog postavio Zemlju i Sunce tako da ako se Zemlja približi Suncu samo za 1 mm sve bi na Zemlji izgorelo, a ako se udalji samo za 1 mm sve bi se zaledilo. Ja sam im odgovorio da nije tačno, te da se kosmičke razdaljine ne mere u milimetrima. Zemlja je 22. juna daleko od Sunca oko 153 miliona kilometara, a 22 decembra oko 147 miliona kilometara. Dakle približava se i udaljava oko šest miliona kilometara za pola godine. Dalje, tvrdili su da je ceo svet i svemir star između šest i sedam hiljada godina, i Zemlja naravno, koja je po njima najstarija tačka u svemiru. Ja sam ih pitao da li su čuli za svetlosnu godinu i priču da je neka zvezda daleko od nas nekoliko miliona svetlosnih godina. Rekli su da jesu. Aha ha ha ha ha ha ha. Ako je svemir star između šest i sedam hiljada godina - onda dve najudaljenije tačke u svemiru ne smeju biti dalje jedna od druge od sedam hiljada svetlosnih godina. Hvala na pažnji. No comment.

To je po big bangu, koji nije istina, tako da sve to što si izlaprdao pada u vodu :kafa:

To je po big bangu, koji nije istina, tako da sve to što si izlaprdao pada u vodu :kafa:

To što si ti izlaprdao je po Postanju, koje je prepisano iz Gilgameša (nepoznavanje astronomije i ljudsko neznanje onoga doba, pripisano "bogu", odnosno Mojsijevom satani, kome su Hebreji kao žrtve prinosili volove, ovnove i golubove, fuj, dakle vređanje boga na sve moguće načine, jer pravom bogu ne treba ni krv ni žrtve), što je totalna glupost, i kao takva ne pada u vodu, nego u ćenifu. :ok:

To što si ti izlaprdao je po Postanju, koje je prepisano iz Gilgameša (nepoznavanje astronomije i ljudsko neznanje onoga doba, pripisano "bogu", odnosno Mojsijevom satani, kome su Hebreji kao žrtve prinosili volove, ovnove i golubove, fuj, dakle vređanje boga na sve moguće načine, jer pravom bogu ne treba ni krv ni žrtve), što je totalna glupost, i kao takva ne pada u vodu, nego u ćenifu. :ok:

Nemaš ti pojma :lol: tuga :lol: ala ćeš se silno iznenaditi jednog dana :lol:

Nemaš ti pojma :lol: tuga :lol: ala ćeš se silno iznenaditi jednog dana :lol:

Ovo je najprvi i najglavniji post sveta. Pun argumenata. Ma i Nikola Tesla bi mu pozavideo. I treba da dobije Nobelovu nagradu.

Ja sam barem izneo neko znanje u svojim postovima, i neke činjenice, a ti samo vičeš "nemaš pojma" i ostale gluposti u tom stilu. To može i malo dete. Ne no ćeš se ti iznenaditi kad shvatiš da si celog života širio strahove, a da je bog ljubav, a ne mrcina koja od ljudi traži krv. :rida:

Ovo je najprvi i najglavniji post sveta. Pun argumenata. Ma i Nikola Tesla bi mu pozavideo. I treba da dobije Nobelovu nagradu.

Ja sam barem izneo neko znanje u svojim postovima, i neke činjenice, a ti samo vičeš "nemaš pojma" i ostale gluposti u tom stilu. To može i malo dete. Ne no ćeš se ti iznenaditi kad shvatiš da si celog života širio strahove, a da je bog ljubav, a ne mrcina koja od ljudi traži krv. :rida:

Ja nikada nisam rekao da je Bog mrcina koja traži krv :roll:
Otkud ti znaš šta ja mislim :lol:
Ja ne širim strahove o Bogu, sve si pomešao :lol:
Zapažanje = 0

A ti da ćeš se silno iznenaditi - to stoji :lol:

Ja nikada nisam rekao da je Bog mrcina koja traži krv :roll:
Otkud ti znaš šta ja mislim :lol:
Ja ne širim strahove o Bogu, sve si pomešao :lol:
Zapažanje = 0

A ti da ćeš se silno iznenaditi - to stoji :lol:

Možda nisi rekao, ali ovakvim komentarima to se podrazumeva. Veruješ u nebuloze iz Postanja i pretiš kojekakvim biblijskim strahovima.
Ne zanima me šta ti misliš, ali vidi se da misliš, i razmišljaš, slično razmišljanju srednjovekovnih seljaka. Zemlja ravnha ploča, a svemir star 7 hiljada godina. Aha ha ha ha ha ha ha.
Ti širiš strahove, a veruješ u biblijske nebuloze, što ti dođe na isto. Šta si pomešao?
Zapažanje ti je -10.

Neću se iznenaditi, časti mi, bez obzira što mi stalno prete takvi kao ti, a prete mi zato što razmišljam ovako kako razmišljam. Ne dugujem nikome ništa, a smem svakome da izađem na crtu. I nisam plašljiv, jer ne jedem meso. A ti si ovde da bi se raspravljao sa ljudima, a ne da bi diskutovao o temi. Šta te briga kakav sam, bez obzira što sam iznad tebe u svakom smislu, nisam te zvao da živiš sa mnom. Oženjen sam, a i nisam gej.

Možda nisi rekao, ali ovakvim komentarima to se podrazumeva. Veruješ u nebuloze iz Postanja i pretiš kojekakvim biblijskim strahovima.
Ne zanima me šta ti misliš, ali vidi se da misliš, i razmišljaš, slično razmišljanju srednjovekovnih seljaka. Zemlja ravnha ploča, a svemir star 7 hiljada godina. Aha ha ha ha ha ha ha.
Ti širiš strahove, a veruješ u biblijske nebuloze, što ti dođe na isto. Šta si pomešao?
Zapažanje ti je -10.

Neću se iznenaditi, časti mi, bez obzira što mi stalno prete takvi kao ti, a prete mi zato što razmišljam ovako kako razmišljam. Ne dugujem nikome ništa, a smem svakome da izađem na crtu. I nisam plašljiv, jer ne jedem meso. A ti si ovde da bi se raspravljao sa ljudima, a ne da bi diskutovao o temi. Šta te briga kakav sam, bez obzira što sam iznad tebe u svakom smislu, nisam te zvao da živiš sa mnom. Oženjen sam, a i nisam gej.

Sve krivo kapiraš, baš mi je žao :kafa:

Ono nije bila pretnja,a ako si to doživeo kao pretnju onda si strašno plašljiv.
Ni ja ne jedem meso, odavno, ko te to pitao :roll:

O tome ko je iznad a ko ispod, ne bih, to se iz postova može zaključiti.

Sve krivo kapiraš, baš mi je žao :kafa:

Ono nije bila pretnja,a ako si to doživeo kao pretnju onda si strašno plašljiv.
Ni ja ne jedem meso, odavno, ko te to pitao :roll:

O tome ko je iznad a ko ispod, ne bih, to se iz postova može zaključiti.

Ne, no sve ti krivo kapiraš. Ako ti je žao, onda gubiš energiju.

Ono može biti pretnja, ili na ličnoj osnovi, ili pretnja da ću završiti u paklu. U oba slučaja nabijem je na ukrućenu konjsku kobasicu. Zašto si mnogo plašljiv?
A ako piješ mleko to ti je još gore. Niko te ništa nije pitao. Ti uopšte ne diskutuješ o zadatoj temi, već komentarišeš učesnike, kao malo dete.

O tome ko je iznad a ko ispod, naravno, može se zaključiti iz postova: mojih, u kojima iznosim argumente, i tvojih, u kojima ponavljaš, iznova i iznova, "nemaš pojma", ništa ne znaš", ništa ne razumeš, tra la la, što ume i malo dete. Po N-ti put, šta te briga kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Oženjen sam, a i nisam gej. I to što si isfrustriran mojom pojavom na ovom podforumu nema nikakve veze sa ovom temom.

bas gledam neki dokumentarac o desavanjima oko napada na kule

koliko je posle toga amerika pustila papke , skok vojne industrije , novcani tokovi koji su pusteni sa lanca i bake koje prave bombe

naveli su podatak da se japan hteo predati 1945 ali amerika je HTELA da baci atomke , da bi uplasila staljina i utvrdila poziciju supersile.

hahahahahahahahahahahahahahaha...... hiljadu mu mi dabrova smejem se tačno 15 puta ......... imaš bonu za ovi žubor ........:lol:
Pa ne volem ti ja to svrstavanje i etiketiranje... to demokrata, monarhista, liberal, žuti, plavi, SNS-ovac, SPS-ovac, rusofil, pro-EUropejac, konzervativac, parizanovac, zvezdash, curac, palac.... ma mrsh bre svi redom, ja sam Sizif.

Mene interesuju Pera, Žika i Mika, koji od njih zna da radi svoj posao i koji je čovek na koga mogu da se oslonim, a za svaku ideologiju me boli patka. Jer kod ideologije uvek postoji opasnost da kreneš da opravdavaš loše stvari jer što upadneš u "matriks" te ideologije, i onda si ga ugasio, jer iz toga se teško izlazi.

Pa ne volem ti ja to svrstavanje i etiketiranje... to demokrata, monarhista, liberal, žuti, plavi, SNS-ovac, SPS-ovac, rusofil, pro-EUropejac, konzervativac, parizanovac, zvezdash, curac, palac.... ma mrsh bre svi redom, ja sam Sizif.

Mene interesuju Pera, Žika i Mika, koji od njih zna da radi svoj posao i koji je čovek na koga mogu da se oslonim, a za svaku ideologiju me boli patka. Jer kod ideologije uvek postoji opasnost da kreneš da opravdavaš loše stvari jer što upadneš u "matriks" te ideologije, i onda si ga ugasio, jer iz toga se teško izlazi.

.............a stvar je sasvim jednostavna, sotonisti pokušavaju da obuzmu ceo svet i misle da im dobro ide.

Liberalni kapitalista u narodu poznatiji kao libtard. :mrgreen:
Ne lepim ja etikete, same se lepe. :hahaha:

E pa sad, ne znam, ja sotoniste još nisam video uživo... a da imaju plan svetske dominacije, to mi je tek novo...

just-some-world-domination_o_1171554.jpg

Šalu na stranu, jedini ko ima mogućnost svetske dominacije su ovi sa ove liste... a njima pishte mooda za Sotonu, Muhameda i Buddhu, oni gledaju samo profit.

http://www.forbes.com/global2000/list/#tab:overall

- - - - - - - - - -

Liberalni kapitalista u narodu poznatiji kao libtard. :mrgreen:
Ne lepim ja etikete, same se lepe. :hahaha:
Mozshesh ti da lepish i slike pitzze na tarabi, to i dalje ostaje taraba... :lol:
a to shto ti voliš da se "svrstavash", to je tvoja stvar

A bese tema...

Hmm, za tu jednoga, koji misli da nesto zna, usra troll.

Za sve , pogledajte ovaj video o zgradi 7 i obratite paznju sta je receno, Da ce se zgrada srusiti i pogledajte tko je to rekao.

a i kada bi se lepo gledalo , videlo bi se , sto ono kazu Do kolena prasinu, a to je proizvod, ????

A moze bit da je to neki od nevidljivih Jahaca na kamilama, onako Tajno uradio.Da hebe jamerikance :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back