buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.692
Čovek priča istinu a ne bajke, a analitičari vele, sledeći izbori njegovi
Zapravo njegove ćerke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovek priča istinu a ne bajke, a analitičari vele, sledeći izbori njegovi
Zapravo njegove ćerke.
Ovo što sam ovde postavio to je on rekao
Jeste i potpuno je u pravu.

Ali ga Sizi nešto ne miriše... ostade mu SAD bez jevrope![]()
Osnovna i očigledna razlika je u tome što mlazni avionski motor gorivo sagoreva u komori mešajući ga sa atmosferskim vazduhom, dakle predviđen je za uslove prisustva atmosfere.
Raketni koristi smešu goriva i kiseonika skladištenu u rezervoare, te može raditi i u uslovima bezvazdušnog prostora.
Ova lekcija ti je besplatna, ostale ćeš morati da platiš,ako želiš čika-brzi da te uči....
Ne zameramo što je pogrešio, svako ima pravo da nešto pogreši.
Ali je i pokušao da se opravda rekavši da raketni motori rade na istom principu kao i mlazni.
Time je pokazao svu svoju moć zaključivanja i logike.
Nije vredan daljeg gubljenja vremena.
Obaška što ignoriše sve naše tvrdnje i objašnjenja. Kako ona ozbiljna, tako i ona sa šaljivim konotacijama.
Neću se više baviti njim.
Žan Mari Le Pen , osnivač partije Nacionalnog fronta i član evropskog parlamenta kaže sledeće:
Ja nisam Šarli Ebdo. Te anarhističke novine su direktan neprijatelj partije Nacionalnog fronta, obzirom da su pre par godina njihovi novinari skupljali potpise za peticiju povodom zatvaranja naše partije. Svi ti političari koji su došli na demonstracije, ni oni nisu Šarli nego „šarlote“ (charlots – francuski klovnovi) [] . Oni mogu da organizuju veliki spektakl uz podršku medija i slogan „Ja sam Šarli“, privremeno mobilišući naciju, ali oni ne mogu da zaštite državu od priliva imigranata sa juga. Ja bih više voleo da sam Šarl Martel, brilijantni francuski vojnik koji je 732. godine zaustavio arapsku invaziju kod Poatjea....
...Lične karte u automobilu me u velikoj meri podsećaju na 11. septembar kada je pronađen gotovo netaknut pasoš, iako je predgrađe Njujorka izgorelo. Pucnjava u Šarli Ebdo ima sva obeležja operacije tajne službe, ali ne postoje dokazi. Ne mislim da su francuske vlasti organizovale ovaj zločin, ali su omogućile da se on dogodi.
Želimo da Francuska izađe iz NATO-a, američki interesi nisu naši interesi.
http://www.pravda.rs/2015/01/20/le-pen-napad-na-sarli-ebdo-izvrsila-tajna-sluzba/
Pravo zbori stari, svaka mu je na mestu!
Zgrade su srušene planski postavljenim eksplozivom.
U pitanju je majstorski odrađen posao koji nije mogao biti izveden bez znanja vlasti.
SAD treba da se oslobodi isto kao što i Evropa treba da se oslobodi.
Nažalost za sad ne vidim budućnost baš optimistično
Raketni motor i mlazni motor nisu isto.
Ti možeš do sutra da se vadiš na semantiku, ali si rekao da avion ima raketni motor..i to ne jedan nego dva.
Raketni motor se montira na raketu, a mlazni na avion.
Sedi - jedan.
Nema tu neke velike nade.
NWO je već stvarnost, i do neke globalne kataklizme, koja će uništiti njegovu civilizaciju - nema pomoći.
Traktorski se montira na traktor .
Nebitno za temu .
Mogo bih da ti kažem sedi nula da mi je cilj da temu pretvaram u nadjebavanje, al neću jer mi je cilj da sam svojim zdravim razumom i logikom shvatiš da se soliter ne može onako srušiti bez složenog i tehnički precizno izvedenog plana .
Mada, kad malo bolje razmislim , nije ni bitno šta bilo ko od nas misli da je istina.
Ostaje činjenica da su događaji od 11 septembra poslužili kao temelj za globalne događaje koji su nakon tog fols fleg događaja usledili.
Daklem, verovati u varijantu da se zgrade ruše od udara aviona je za mene smejurija, a sva ova priča o motorima je samo već mnogo puta viđen infantilni pokušaj da se pobegne od suštine teme
Frau Angela nudi Putinu zajednički privredni prostor od Lisabona do Vladivostoka ... Jel baba prsla ili tu nešto smrdi?
Misliš da su drugovi?
![]()
]Raketni motor i mlazni motor nisu isto.[/B]
Ti možeš do sutra da se vadiš na semantiku, ali si rekao da avion ima raketni motor..i to ne jedan nego dva.
Raketni motor se montira na raketu, a mlazni na avion.
Sedi - jedan.
Bili su .
bili... teško da će Putin popustiti u Ukrajini i pristati na ovu ponudu
Da. Potpuno j3uobičajeno da se za raketne motore na raketi(!) kaže da su to -mlazni motori, a na avionima -raketni.
Ne lupetaj, nego priznaj da si se zajebao.
Raketa - raketni motor..
Avion - mlazni motor..
Svako to zna.
A to što rade na istom principu, već ti je obkašnjeno: raketni motori mogu raditi i bez prisustva atmosfere, jer sve reaktante nose u rezervoaru.
Mlazni motor, koji se kači na avion, može samo u prisustvu atmosfere da sagori gorivo i ostvari potisak.
Drugim rečima, raketni motor ne stavljaju na avion, jer nije raketa(osim nekih eksperimentalnih modela za supersonične brzine.), a mlazni motor sa aviona ne stavljaju na raketu, jer nije avion.
Prostije od tig ne mogu da ti objasnim...možeš samo da ustraješ na semantičkom vađenju, i na njutnove zakone.
Ostaće činjenica da ne patiš šta govoriš, i da nemaš baš preterano širok horizont.