Zašto su neke dobre i lepe žene same?

И на плажи... Мала деца а неки купаћи као за велике. И девојчице још из два дела. Који ће њима купаћи. Нека ландарају гологузи када могу :)
Mislim da ne treba da landaraju goli. Svaki dan na nekoj plaži uhvate bolesnika koji slika djecu dok se igraju i kupaju.

Мислим да нам је и то наметнуто као и сва зла која нас сустижу.
Пре смо сви имали голе слике као мали, нико није ни регистровао то као нешто чудно. Дете ко дете. Сада оптужују за немарност и отимају децу. А онда их неретко дају баш онима који их злостављају.

Мислим да нам је и то наметнуто као и сва зла која нас сустижу.
Пре смо сви имали голе слике као мали, нико није ни регистровао то као нешто чудно. Дете ко дете. Сада оптужују за немарност и отимају децу. А онда их неретко дају баш онима који их злостављају.
Moji se nisu po plažama kupali nikad goli. Prosto mislim da to nije ni higijenski da sjete sjeda gdje svi hodaju, pljuju i svašta još.

Niti sam dobra niti sam lipa,niti me briga što sam kome.Nije problem imati dobar posao i djecu i muža,problem je kad se izgubi komunikacija dvoje ljudi koji godinama skupa žive,posao moj ili njegov vuče te na svoju stranu,njega na svoju,tu su djeca opet di se žena daje sto posto,a on čeka samo da mu dođe u krevet da on svoje obavi,koliko je takvih slučajeva oko nas masu,nitko neće reći pravu istinu o sebi,svi nešto pametni i za sve ima već dobar odgovor.Drugačije je to u stvarnom životu zašto su žene same, pogotovo zašto pucaju brakovi,fali komunikacija,poštivanje jedno drugoga.

Niti sam dobra niti sam lipa,niti me briga što sam kome.Nije problem imati dobar posao i djecu i muža,problem je kad se izgubi komunikacija dvoje ljudi koji godinama skupa žive,posao moj ili njegov vuče te na svoju stranu,njega na svoju,tu su djeca opet di se žena daje sto posto,a on čeka samo da mu dođe u krevet da on svoje obavi,koliko je takvih slučajeva oko nas masu,nitko neće reći pravu istinu o sebi,svi nešto pametni i za sve ima već dobar odgovor.Drugačije je to u stvarnom životu zašto su žene same, pogotovo zašto pucaju brakovi,fali komunikacija,poštivanje jedno drugoga.
Ja sam cula da spavaju u odvojenim krevetima.

Jos i druga soba

Ima dosta zena.koje su u nekom tzv."srecnom" braku,ali muzevi sa njima u stvari,nisu zadovoljni.To nezadovoljstvo narocito se ocituje onda,kada
suprug prilikom seksualnih odnosa,zatrazi neke novine od svoje zene.Te "novine" su u stvari obicne ,trazi da mu oralno nadrazi penis,da mu dozvoli
da on nju,oralno nadrazi....na sve to.njegova zena se usprotivi,nazivajuci ga pokvarenjakom.koji je od javnih zena "naucio" sve te "bezobrazluke"
pa sada hoce na njoj da sve to isproba.Dakle o cemu se radi,pa svakome je jasno,da se radi o seksualnoj neobrazovanosti,dobrog dela nasih dragih
zena.Te nase drage zene.nemaju pojma kako je njihovim muzevima,koji su zbog njihovog neznanja o seksu,stalno nezadovoljni i neraspolozeni....

Back