limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.086
Za sve to se trebas obrazovati,koliko znam.Šta ako je neko dobar automehaničar, kuvar, električar? Nije vrijedan pažnje?
Ona je govorila o neobrazovanim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sve to se trebas obrazovati,koliko znam.Šta ako je neko dobar automehaničar, kuvar, električar? Nije vrijedan pažnje?
Vjeruj da ima.A narocito ima totalno neobrazovanih,pored formalno zavrsenih skola.Pa nema više ljudi bez bar minimum obrazovanja.
Imam fakultet..ali vise volim ove sto nemaju fakultet,vec idu da zarade.Nemogu ja persona.Moze raditi ko automehanicar..mesar..itdDa je vrijedan,obrazovao bi se.
Ali ako si i ti neobrazovana,onda ti on bas odgovara,slazem se.
Ali sta ce one obrazovane?
Eh..to su sposobni za zivot.Šta ako je neko dobar automehaničar, kuvar, električar? Nije vrijedan pažnje?
Danas svako ima fakultet.Obrazovanje je nesto drugo.Imam fakultet..ali vise volim ove sto nemaju fakultet,vec idu da zarade.Nemogu ja persona.Moze raditi ko automehanicar..mesar..itd
Ja vise volim one koji rade od 18 godineDanas svako ima fakultet.Obrazovanje je nesto drugo.
Sta je obrazovanje?Danas svako ima fakultet.Obrazovanje je nesto drugo.
Zašto je uvijek neko drugi kriv. Nije baš da nam zapad odgaja djecu.Sve je vise p*edera a manje normalnih muskaraca koji vole zene za to je kriv zapad.
Namecu nam njihove vrednosti preko talibana Vucica.Uvode nam pederluk i lezbajstinu.Zašto je uvijek neko drugi kriv. Nije baš da nam zapad odgaja djecu.
Ne daj. Svoju djecu vaspitaj kako treba i svi tako i nema štete nikakve od njihovih pokušaja.Namecu nam njihove vrednosti preko talibana Vucica.Uvode nam pederluk i lezbajstinu.
Kako da ih vaspitas kad to rade sistemski,drzava namece zapadne vrednosti usaglasavaju se nasi zakoni sa njihovim.Ne daj. Svoju djecu vaspitaj kako treba i svi tako i nema štete nikakve od njihovih pokušaja.
Primjerom, razgovorom, upoznavanjem sa tradicijom. Ima načina. Sad se djeca vaspitavaju igricama( na sreću ne sva) šta drugo da očekujemo kad se za njih nema vremena.Kako da ih vaspitas kad to rade sistemski,drzava namece zapadne vrednosti usaglasavaju se nasi zakoni sa njihovim.
Namecu nam njihove vrednosti preko talibana Vucica.Uvode nam pederluk i lezbajstinu.
У праву си. Све су деца дебља и смотанија. Заборавила сам проценат, али понижавајуће велик проценат деце не може да скочи у назад. Еј!To је најмање што ме забрињава. Школство је понижено, наставници и родитељи обесправљени, деца никад глупља и агресивнија, нико не излази јер буље у екране, грађа тела таква да би (да је којом срећом војска обавезна) пола њих било одбачено као неспособно итд итд...
А тек шта је тупавих са завршеном школом, ихај!Vjeruj da ima.A narocito ima totalno neobrazovanih,pored formalno zavrsenih skola.
Тупавих, неписмених, необавештених, незаинтересованих за било шта.А тек шта је тупавих са завршеном школом, ихај!
И такви су најгори јер им формално завршена школа даје осећај да си паметни. Праве највеће проблеме.Тупавих, неписмених, необавештених, незаинтересованих за било шта.
Управо. Хајде реци им да су глупи или неписмени, скачу ти у лице.И такви су најгори јер им формално завршена школа даје осећај да си паметни. Праве највеће проблеме.
Da dodam, maloj deci stavljaju pampers genitalije ne mogu da disu sve se zadrzava i kaka i pisa ko u septickoj jami.Dok sam bio mali gace niisam nosio dok nisam posao u skolu, to je bio zivot.У праву си. Све су деца дебља и смотанија. Заборавила сам проценат, али понижавајуће велик проценат деце не може да скочи у назад. Еј!
Такође јако касно проговоре. И тачно што су стручњаци причали уочавам на примерима из околине. Она којој су родитељи посвећени, која нису са телефонима... више причају, брже размишљају... Другарицина мала 1,5 годину, брбља као луда. Све капира, склапа реченице, све јој се може доказати,... Гледам неку другу коју видиш да отаљавају некако, једва мама, тата, сва нешто преплашена... а исти узраст.
И на плажи... Мала деца а неки купаћи као за велике. И девојчице још из два дела. Који ће њима купаћи. Нека ландарају гологузи када могуDa dodam, maloj deci stavljaju pampers genitalije ne mogu da disu sve se zadrzava i kaka i pisa ko u septickoj jami.Dok sam bio mali gace niisam nosio dok nisam posao u skolu, to je bio zivot.
Tako je...И на плажи... Мала деца а неки купаћи као за велике. И девојчице још из два дела. Који ће њима купаћи. Нека ландарају гологузи када могу![]()