Zašto su neke dobre i lepe žene same?

Када посматрам генерације 20-35 година, руку на срце, чини ми се да су жене размаженије.
На улици тип- топ а у кући миш да сломи ону ствар. Мушкарци ми делују оспособљеније за живот, а није да ми се свиђа што то кажем.
Msm, da ti se samo tako čini!
Priroda je žensku osobu osposobila da se instiktivno, odns.materinski stara o svom potomstvu. Samim tim, žena uvek ima više obaveza i odgovornosti od muškarca.
Ako on sutra kao muškarac, ne zna ili ne ume da "nadomesti" taj balans u raskoraku sa obavezama, ili da bar više zarađuje od svoje žene, teško da bi mogao nositi taj epitet muškarca, u pravom smislu reči.
To što je danas mehanizacija učinila svoje, pa su naučili pritisnuti po koje dugme u stanu i shvatili da im zato žena nije potrebna, kao i spremiti sebi neko jednostavnije jelo... , ne znači i da znaju nositi teret svojih (muških) obaveza. Biti muškarac, svakako podrazumeva mnogo više od toga i nije ni malo lako, niti jednostavno.

zato sto ne znaju sta zele
zato sto su nesigurne
zato sto su omedjene zidovima losih iskustava a slabe da krenu ispocetka
zato sto su stalno umorne i bezvoljne
zato sto nista drugo ne rade u zivotu osim odlaska na posao i povratka kuci
zato sto pate jer nisu na vreme dobili potomstvo i sebe dodatno jedu iznutra

lek je samo jedan... sedi zeno u voz, avion ili autobus i putuj...bilo gde. ponesi sa sobom dobru knjigu, ostavi se neta i fona i sama sa sobom se svadjaj sve dok ne nadjes unutarnji mir.

tad ce ti na lice doci ona iskra koju ce neko da primeti pa ti se mozda i nabaci.
Ne moze se pobjeci od sebe. Bez obzira gdje se otputuje.

Postoje žene kojima ne treba muškarac za sreću.
Varaš se. Svakoj je potreban muškarac, samo što se neke foliraju, kao nije im bitno. To je prirodno, stvoreni smo da živimo u zajednici a ne individualno kao tigrovi. Svima je potrebno da vole i da se osjećaju voljenim. I muškarcima koji ne uspiju da nadju partnerku je teško, samo što mi muški bolje kontrolišemo emocije, ne dozvoljavamo da nas preplave, pa rijetko ispoljavamo frustracije.

Varaš se. Svakoj je potreban muškarac, samo što se neke foliraju, kao nije im bitno. To je prirodno, stvoreni smo da živimo u zajednici a ne individualno kao tigrovi. Svima je potrebno da vole i da se osjećaju voljenim. I muškarcima koji ne uspiju da nadju partnerku je teško, samo što mi muški bolje kontrolišemo emocije, ne dozvoljavamo da nas preplave, pa rijetko ispoljavamo frustracije.
Većina bi muškarca na dugme,da bude tu kad treba kad ne izvadiš mu baterije i sve super .

Моја другарица има ћерку, 27 година. Лепа, образована, живи сама у стану наслеђеном од рођака, одлично зарађује. Нема момка. Последњи је био искомплексиран што зарађује дупло мање од ње и понашао се крајње инфантилно.

Моја другарица има ћерку, 27 година. Лепа, образована, живи сама у стану наслеђеном од рођака, одлично зарађује. Нема момка. Последњи је био искомплексиран што зарађује дупло мање од ње и понашао се крајње инфантилно.
Ja imam 41, zaradjujem slabo, daj me izreklamiraj, ako ce ona raditi, ja se hvatam kucanskih poslova i dajem otkaz.

Pa dobro... mozda na kraju zivota, ali jednako tako kao sto ti zelis da te dogovi puste na miru, tako i ja zelim da me ljudi puste na miru.
Ne da prekinem kontakt s ljudima, vec kad umrem da me spale i prospu.
Nikakav grob, nista.

И ја сам доста недруштвена али ми је драго што имам мужа са којим се лепо слажем.

Back