Zašto su nam važni bivši?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa osobom ste, ili još niste ali biste želeli biti, i baš vam je stalo do nje, sviđa se mnogo.

Da li kopate da vidite sa kim je sve bila? Ili ako se već poznajete, kakav utisak na vas ostavlja s kim je do tada bila?
Jeste li se nekad razočarali tim saznanjem i koliko je to bitno za pravljenje slike o toj osobi?

Još zanimljivije, već ste u vezi, i onda saznate da je ta osoba bila sa nekim, bilo dok ste se poznavali ili pre toga.
Važno ili nije važno?
Važno je, i sa koliko i sa kim, ali ne mora da bude presudno.

Važno ili nije važno?
Važno.
Itekako važno.
Imam blistavu *ebačku prošlost. Nisu me guzili ni mnogi ni svakakvi. Bije me strašno dobar glas, nema potrebe kvariti ga. Prijateljima sam skroz opravdano i zasluženo uvek među naj, naj preporukama.
Ljudi sa kojima smo se trpali su naša lična karta, koliko su oni kvalitetni, toliko smo i mi.

Tamo gde sam šuplja, slaba i klimava nemam neke spec. kriterijume.

Sa osobom ste, ili još niste ali biste želeli biti, i baš vam je stalo do nje, sviđa se mnogo.

Da li kopate da vidite sa kim je sve bila? Ili ako se već poznajete, kakav utisak na vas ostavlja s kim je do tada bila?
Jeste li se nekad razočarali tim saznanjem i koliko je to bitno za pravljenje slike o toj osobi?

Još zanimljivije, već ste u vezi, i onda saznate da je ta osoba bila sa nekim, bilo dok ste se poznavali ili pre toga.
Važno ili nije važno?
Nebitno je,,nismo ni mi nevine babe.

Važno.
Itekako važno.
Imam blistavu *ebačku prošlost. Nisu me guzili ni mnogi ni svakakvi. Bije me strašno dobar glas, nema potrebe kvariti ga. Prijateljima sam skroz opravdano i zasluženo uvek među naj, naj preporukama.
Ljudi sa kojima smo se trpali su naša lična karta, koliko su oni kvalitetni, toliko smo i mi.

Tamo gde sam šuplja, slaba i klimava nemam neke spec. kriterijume.
Ali sve se to ipak ocrtava, nema potrebe za nekom radoznalošću ili istraživanjem.

Važno ili nije važno?
Ako su bivši bili crnci, dzentlmenski odustati

Pa, kako brate vam nije važno ako želite nešto ozbiljno mora biti važno..
Meni se dešavalo da mi nakon opisa bivše odjednom sve postane kristalno jasno i što nisam razumela :)

A tek njihovi odnosi... pa to je nepresušno blago informacija o osobi! :)

Nemojte posle drugi mi je kriv ;) Sve će biti isto ili slično, nema tu mnogo iznenađenja. Mi samo možemo biti mnogo bolji par.
uf uf, ja odmah precrtam te što pričaju o bivšima
prvo, kako da znam da je to istina?
pre 5-6 godina krenuo da me muva neki klinac, sa sve nekom pričom kako ne traži sad ništa ozbiljno, jer tek što je izašao iz veze sa, prema njegovim rečima, "najgorom osobom koju je svet mogao da zamisli"
nakon 2-3 godine, eto ih opet u vezi
muško je spremno da kaže svašta, a naročito da ocrni bivšu kako ne bi morao da prizna da sa njim nešto nije u redu
sa druge strane, ako previše lepo priča o njoj, to je opet čudno, jer ček bre, što ste raskinuli ako vam je bilo tako lepo?
ja sam odlučila da ne želim da zalazim u takve stvari, čak me ne interesuje ni fizički izgled bivše, a to je ranije znalo da me interesuje i morala sam stalno da se upoređujem
shvatila sam da nije dobro to raditi, stvaraju se neke predrasude i to može loše da utiče na vezu
ne mislim da se ljudi uvek ponašaju po nekom šablonu, znam to po sebi, ja evoluiram u svakoj vezi i svaka naredna je drugačija
ako će neko da sudi o meni po tome kakva sam bila u prethodnim vezama i po tome kakvi su mi bili partneri, neka hvala, takav mi ne treba

Važno ili nije važno?
Ne interesuje me seksualna biografija, niti sam sklon postavljanju pitanja o proslosti

Ako se upoznaš sa nekim ko je promenio 27 partnera a ti si 28-mi, mnogo je veća šansa da uskoro postaneš bivši partner nego sa nekim ko nije sklon čestim promenama partnera.

A niko uglavnom ne voli da protiv svoje volje postane bivši ili bivša. Možda je to jedan od razloga zašto se neko interesuje za pattern bivših svog izabranika ili izabranice.

A možda je malo i do drugih nesigurnosti.

To svakako. Recimo ako se ispostavi da je taj neko imao pre mene 3 veze a sa svakom bio 5 godina, ili je imao 30tak vezica,. a ni sa jednom nije bio stvarno u vezi, onda je jasno šta i meni sledi :). Ili ako su ga optuživale da ih vara, ispostavi se da je uvek imao paralelne veze, naravno da će se to nastaviti i sa mnom.
To je u vezi sa vezom ;)

S druge strane, što da ne, njegovi izbori žena mogu nešto i da kažu. To naravno nije ništa odlučujuće, jer je tražio i nije nalazio odgovarajuću. I ja sam tražila i neki moji izbori su bili greške, no o tome lepo sve mogu da kažem ako se razgovara o tome. Ne mora to biti nesigurnost.

I opet, ako se ustanovi da su to neke sve kul osobe, zaista na mestu i da mi se dopadaju, to je jedan veliki plus za muškarca !

i samo da dodam- ne pričam o bivšima novom partneru i isto očekujem i od njega
naročito me odbjaju priče u fazonu "znaš kakve sam čkepi ja šetao"

Zaboga, nikad nisam bila sa osobom koja počne da mi o tome priča bez nekog konteksta.

Drugo je kada u otvorenom razgovoru se nekad dotaknemo nečeg. Ali.... mora biti nivo.

Međutim, ako je bio sa nekom ekstra finom cicom i dobrom picom, to je za mene plus. Samo se neće tako hvaliti ko debil, ali opet videće se to.

Zaboga, nikad nisam bila sa osobom koja počne da mi o tome priča bez nekog konteksta.

Drugo je kada u otvorenom razgovoru se nekad dotaknemo nečeg. Ali.... mora biti nivo.

Međutim, ako je bio sa nekom ekstra finom cicom i dobrom picom, to je za mene plus. Samo se neće tako hvaliti ko debil, ali opet videće se to.
ako os da se to radi sa stilom, onda pustis da se jedna strana hvali, a ti slusas i onda samo skrolujes fon i kazes e vid ovo i onda se toj/tom zabezeknut pogled sunovrati

ja tako...

Ne interesuje me. Ni karakter, izgled,... ništa. Svako ima svoju prošlost, avanture, veze, raskide i razlog zašto se nešto desilo ili nije je različit od priče do priče. Zašto bi se ta priča ponavljala sa mnom? Nismo svi na indigo.

Može taj neko da ima 3 veze od po 10 godina za sobom ali to ne znači da će i naša biti takva. Takođe, može neko da bude vrckast pa da ima desetine kratkih veza pa ni to ne znači da će i naša biti takva.
Parola "istorija se ponavlja" ne može da se primeni na svaku vezu.

Upoznao sam prelepu damu sad za ovaj vikend. Znači pali smo na prvu, kao da se znamo 100 godina. Nisam želeo uopšte da proveravam ni skim je bila, ni gde je živela, ma ništa. Slušao sam samo šta priča. Pametna, duhovita, prelepa ,sexy a kad me pogleda, obrazi joj zacrvene. . Pa jbt. i sam se pitam kako je to moguće... Pa prešao sam 50 tu,ništa ne krijem, ne obećavam, ne lažem. Samo volim da ih nasmejem i da nam bude vesela i pozitivna atmosfera.

Važno ili nije važno?
Uopšte me ne zanima.
Ja sam Bog.

Važno ili nije važno?
Važno ili nije važno je glavno pitanje?
Jeste mi važno samo u slučaju da saznam da je ta osoba bila sa više osoba iz koristi.

Važno ili nije važno?
Nije mi važno, zato što je to prevaziđeno. Zato se i zove 'prošlost'. Od prošlosti se ne živi. Nije bitna ni budućnost jer niko ne može da predvidi šta će biti. Bitna je sadašnjost zato što se 'sada' živi, voli, radi, ... i koliko god da je teško ili ne i koliko god da čovek u sebi traži dobro ili loše, naći će to u svom srcu i svojoj duši.

"Živi svaki dan kao da je poslednji i potrudi se da uvek gori najjačim plamenom"

Back