Zašto su nam važni bivši?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
39.946
Sa osobom ste, ili još niste ali biste želeli biti, i baš vam je stalo do nje, sviđa se mnogo.

Da li kopate da vidite sa kim je sve bila? Ili ako se već poznajete, kakav utisak na vas ostavlja s kim je do tada bila?
Jeste li se nekad razočarali tim saznanjem i koliko je to bitno za pravljenje slike o toj osobi?

Još zanimljivije, već ste u vezi, i onda saznate da je ta osoba bila sa nekim, bilo dok ste se poznavali ili pre toga.
Važno ili nije važno?

Sa osobom ste, ili još niste ali biste želeli biti, i baš vam je stalo do nje, sviđa se mnogo.

Da li kopate da vidite sa kim je sve bila? Ili ako se već poznajete, kakav utisak na vas ostavlja s kim je do tada bila?
Jeste li se nekad razočarali tim saznanjem i koliko je to bitno za pravljenje slike o toj osobi?

Još zanimljivije, već ste u vezi, i onda saznate da je ta osoba bila sa nekim, bilo dok ste se poznavali ili pre toga.
Važno ili nije važno?
a jok vala, tamo više ne zalazim, preležala sam te bolesti

Ok. No međutim ostanu u prijateljskom odnosu a tebe osoba nervira? Ne vidiš sličnost među vama?
Ne bi te to makar malko nerviralo ili se zapitala Šta ću ja ovde ? Još gore šta će on sa mmom? Kako jedna ista osoba može sa njom i sa mnom? 😀
ne može da bude prijatelj sa bivšom, to mi je već red fleg
nerviralo bi me to što još uvek imaju bilo kakav odnos, ali da se nešto poredim sa njom i te fore, jok

paulo ovo mož se napiše odgovor u tri reči ili u tri toma, nema između. za tri knjige nemam vremena a za tri reči... neću da pišem jerry niko neće da me razume.. btw, jerry si otkrila neke nepoznate molekule u zvezdama dalekim?

U zvezdama ih baš i nema, znaš, na visokim temperaturama su samo jezgra, eventualno atomi 😂
Ali kapiram da misliš da su bitniji molekuli od bivših 😂

Važno ili nije važno?

Imam utisak da svako ko kaže da ga to ne zanima i da mu nije bitno - laže

Back