Zašto su muškarci opterećeni dužinom penisa

Meni je neverovatno kako ti uvek nailaziš na takve primerke, amoralne, qrcoopsednute, površne i licemerne

Da ti nije palo na pamet da patiš od ozbiljnog slučaja hroničnog confirmation bias-a?

Ne mislim da patim od bilo čega, logično je da i žene imaju animalnu stranu i lože se na dobar komad, ono što meni smeta je prodavanje priče nekim nesrećnicima kako to uopšte nije bitno. Ako ti je ispodprosečan itekako bi trebalo da bude bitno, to je čak i hendikep danas. I ranije je bio ali pre seksualne revolucije i interneta bilo je podnošljivo jer je seksualna dinamika bila drugačija, brak je bio svetinja. Danas je to smrtna kazna jer je izbor preveliki i logično je da će žene birati nekog drugog ako imaju šansu. Ta politički korektna priča o nebitnosti veličine je ista kao kad roditelji svoje debelo, preružno dete ubedjuju kako je lepo i kako treba da voli sebe baš takvo kakvo jeste. Dete prima te informacije, ali kad izadje u realan svet dočekaju ga surovi vršnjaci sa sasvim drugom pričom. Tako je i sa penisima, ako ti je prosečan nema brige, normalan si, ali ako ti je minijaturan u erekciji ti ne spadaš u normalne ljude i moraš da kompenzuješ i da se prilagodjavaš. Čim oko nečega moraš da se prilagodjavaš, znači da nisi u proseku. Prosečan čovek nadje devojku, menja ih, ima relativno veliki broj seksualnih odnosa tokom života. Muškarac sa kikirikijem se nalazi van te opcije, kao i socijalno hendikepiran tip. On onda traži devojke lošijeg izgleda, kompenzuje, traži osobe sa nedostacima koje bi takodje prihvatile njegov nedostatak. Naravno holivud prodaje drugu priču, self-help knjige prodaju sedmu priču, ali brate ti kad joj ga gurneš i ništa ne oseti, džaba ti samopouzdanje i moć podsvesti :D Pedja Gnjatić je socijalno osakaćen i osramoćen u onom klipu sa Marijanom i Katarinom, može on da ubedjuje sebe kako je normalan i veliki pick-up artist, ja znam šta mu se dešava kad izadje u javnost jer sam ga upoznao. A inače je jako inteligentan i obrazovan čovek, živi spartanski i zanimljiv je :D

• Podržavam
Reactions: DUH
Mada i žene su opterećene izgledom. U moje vreme bilo "trtasto doope", šta ima da živiš ako nemaš trtasto dupe. Dosađivala jedna ženska osoba u mojoj okolini. Ono svi te u dupe gledaju, tebi neprijatno, neprijatno... Ima budala koji stavljaju to u prvi plan i činjenica da ti ti atributi donose ali na kvantitetu, a na kvalitetu, pitanje je...

Jesu opterećene izgledom, ali nije isto veličina grudi i dupeta i veličina penisa. Ovo sa penisom je baš kompleks nekim muškarcima, i to sa razlogom, jer je bitno da je polni organ funkcionalan :D

• Podržavam
Reactions: DUH

Back