oxi
Ističe se
- Poruka
- 2.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ne ne, sve si pogresio Jandrla. Ide ovako: Ziveo Cvrcak, ebo mrava. Da znas od sad pa na dalje...Jandrla:Ziveo MraF peshadinac...ebo CFrchka sharlatana! :wink:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevrishtalina:Dobro jutro cvrchcima,kako smo od jutros?Nece da odu u zaborav,evo ja mislim na njih,i uvek cu misliti,i sanjati,i voleti,samo cvrcke,i jedino cvrcke,i gazicu zle,dosadne,glupe mrave.

goodday:-nista bez starih dobrih cvrcaka![]()
![]()

-ti bese volis crvene ili zelene,mozda 101 sa masnicom i svi sviraju "danas nam je 8. mart,8. mart....." tj.vama,ma moram jos da poradim sa njima na tome....vrishtalina:goodday:-nista bez starih dobrih cvrcaka![]()
![]()
Samo polako, josh malo pa ce 8.mart, videce se ko ce kome cvrchka dati![]()

vrishtalina:goodday:-nista bez starih dobrih cvrcaka![]()
![]()
Samo polako, josh malo pa ce 8.mart, videce se ko ce kome cvrchka dati![]()
baaka:ala ce da cvrcka
goodday:wow,tri jednim udarcom....e,da mi je neko pricao...
vrishtalina:baaka:ala ce da cvrcka
Tebi cemo da poklonimo mrave,i nema pesmice za te 8)

-ne bi ga nista razumeli,samo bi gledali svojim velikim crnim ocima i....radili nesto :?vrishtalina:goodday:wow,tri jednim udarcom....e,da mi je neko pricao...
Eeeee,a tek cvrchcima da je neko prichao...
baaka:vrishtalina:baaka:ala ce da cvrcka
Tebi cemo da poklonimo mrave,i nema pesmice za te 8)
ave, prave mrave?![]()
vristalina bas si fina 8)
da nam je jos neka bina
bila bi milina![]()

-ali neeeeeeee,pa ti si prava neznalica,cvrci ne pevaju, oni cvrce :wink:vrishtalina:kako neshto :? pa valjda su pevali![]()
...ti i ne znash prichu, cvrchci su svirali gitaru,i pevali celo leto a zimi su cvokotali, pa se tebi to uchinilo kao cvrchanje...valjda-pa ti stvarno ne znas pricu ili si saznala o cvrchcima citajuci "politiq xpres",nista se nije odigralo tako....e,ne mogu sada da ti objasnjavam moram da spavam,'ajd pa se pisemo za par dana.....valjdavrishtalina:Ja sam neznalica,hmmmmmmmmm,a shto su ih mravi ispalili...ti i ne znash prichu, cvrchci su svirali gitaru,i pevali celo leto a zimi su cvokotali, pa se tebi to uchinilo kao cvrchanje...valjda

goodday:-pa ti stvarno ne znas pricu ili si saznala o cvrchcima citajuci "politiq xpres",nista se nije odigralo tako....e,ne mogu sada da ti objasnjavam moram da spavam,'ajd pa se pisemo za par dana.....valjdavrishtalina:Ja sam neznalica,hmmmmmmmmm,a shto su ih mravi ispalili...ti i ne znash prichu, cvrchci su svirali gitaru,i pevali celo leto a zimi su cvokotali, pa se tebi to uchinilo kao cvrchanje...valjda
![]()
![]()
![]()
i lepo spavkaj,laq noc.-ma ja sam mu to govorio sve vreme,ali nece da slusa "bestraga mu glava", "brate,ostacu underground" govorio je,mozda sam trebao da izvrsim jaci pritisak.....nisam pametan :?Luc:Ne sme se spavati kad ima toliko neodgovorenih tema o cvrccima. Kao na primer: Da li bi cvrcak bolje prosao da je zavrsio fakultet i zaposlio se u nekoj multinacionalnoj firmi za instrumente???