Zasto su mravi onako ispalili cvrcka???

• Začetnik teme Začetnik teme Luc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vrishtalina:
Ja sam neznalica,hmmmmmmmmm,a shto su ih mravi ispalili :?: ...ti i ne znash prichu, cvrchci su svirali gitaru,i pevali celo leto a zimi su cvokotali, pa se tebi to uchinilo kao cvrchanje...valjda
-pa ti stvarno ne znas pricu ili si saznala o cvrchcima citajuci "politiq xpres",nista se nije odigralo tako....e,ne mogu sada da ti objasnjavam moram da spavam,'ajd pa se pisemo za par dana.....valjda :lol: :lol: :lol:

goodday:
vrishtalina:
Ja sam neznalica,hmmmmmmmmm,a shto su ih mravi ispalili :?: ...ti i ne znash prichu, cvrchci su svirali gitaru,i pevali celo leto a zimi su cvokotali, pa se tebi to uchinilo kao cvrchanje...valjda
-pa ti stvarno ne znas pricu ili si saznala o cvrchcima citajuci "politiq xpres",nista se nije odigralo tako....e,ne mogu sada da ti objasnjavam moram da spavam,'ajd pa se pisemo za par dana.....valjda :lol: :lol: :lol:

Ajde brishi :lol: i lepo spavkaj,laq noc.

Luc:
Ne sme se spavati kad ima toliko neodgovorenih tema o cvrccima. Kao na primer: Da li bi cvrcak bolje prosao da je zavrsio fakultet i zaposlio se u nekoj multinacionalnoj firmi za instrumente???
-ma ja sam mu to govorio sve vreme,ali nece da slusa "bestraga mu glava", "brate,ostacu underground" govorio je,mozda sam trebao da izvrsim jaci pritisak.....nisam pametan :?

Back