vrishtalina
Zainteresovan član
- Poruka
- 288
Opet se udaljavate od teme,bludnici 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

-gde si bre ti vrishtalinavrishtalina:Opet se udaljavate od teme,bludnici![]()
...reci im molim te, mene nece da slusajugoodday:-gde si bre ti vrishtalinavrishtalina:Opet se udaljavate od teme,bludnici![]()
![]()
...reci im molim te, mene nece da slusaju
Ma qliraj ih,ionako je ovo tema za odabranu ekipu 
Pa da cool 8)vrishtalina:znash sa psiholoshke strane,cvrchak je jedna vesela lichnost,puna zivota,i zelje za dobrom zabavom,a mravi su shtekare i radohlochari....zato gazimo mrave i negujmo cvrcke![]()
....i poklanjajmo ih za 8. martvrishtalina:znash sa psiholoshke strane,cvrchak je jedna vesela lichnost,puna zivota,i zelje za dobrom zabavom,a mravi su shtekare i radohlochari....zato gazimo mrave i negujmo cvrcke![]()

neke zene ce ostati bez cvrchka,i dobice mrave,i onda ce da pochnu da liche na svoje kucne ljubimce,i polovina zena bice vrednice,i nece da troshe pare,pa ce mushkarci njih da ozene,a mi koje dobijemo cvrchke,procicemo kao i oni 
ma daj..ovde ima cvrcaka kol'ko volis :wink:vrishtalina:pa nema toliko cvrchaka,koliko ima zenaneke zene ce ostati bez cvrchka,i dobice mrave,i onda ce da pochnu da liche na svoje kucne ljubimce,i polovina zena bice vrednice,i nece da troshe pare,pa ce mushkarci njih da ozene,a mi koje dobijemo cvrchke,procicemo kao i oni
![]()
vrishtalina:pa nema toliko cvrchaka,koliko ima zenaneke zene ce ostati bez cvrchka,i dobice mrave,i onda ce da pochnu da liche na svoje kucne ljubimce,i polovina zena bice vrednice,i nece da troshe pare,pa ce mushkarci njih da ozene,a mi koje dobijemo cvrchke,procicemo kao i oni
![]()

baaka:vrishtalina:pa nema toliko cvrchaka,koliko ima zenaneke zene ce ostati bez cvrchka,i dobice mrave,i onda ce da pochnu da liche na svoje kucne ljubimce,i polovina zena bice vrednice,i nece da troshe pare,pa ce mushkarci njih da ozene,a mi koje dobijemo cvrchke,procicemo kao i oni
![]()
ebiga nemam cvrcka a tek mrava![]()
moze li neki gmizavac![]()
![]()
ovo se odnosi na cvrcke,na gmizavce necvetic:citavo leglo ispred moje zgrade,yeeee... 8)
vrishtalina:baaka:vrishtalina:pa nema toliko cvrchaka,koliko ima zenaneke zene ce ostati bez cvrchka,i dobice mrave,i onda ce da pochnu da liche na svoje kucne ljubimce,i polovina zena bice vrednice,i nece da troshe pare,pa ce mushkarci njih da ozene,a mi koje dobijemo cvrchke,procicemo kao i oni
![]()
ebiga nemam cvrcka a tek mrava![]()
moze li neki gmizavac![]()
![]()
ti hocesh da lichish na gmizavca :shock: ili hocesh da ja lichim na gmizavca:shock: :shock:
ops: 
Znas kad bi me cvrcak ujeo-nikad.

vrishtalina:Ma daaaaaaaaaa,menjaju boju,i otrovni su...zato ih ti volish...shto ne budesh malo umiljata,kao cvetic na primer :?
Luc:Ja isto volim gmizavce, ali me jedan ujeo pa sam se posvetio cvrchcima.![]()
![]()
Znas kad bi me cvrcak ujeo-nikad.
![]()
![]()

vrishtalina:lepo sam ja rekla,da je ovo losha baka,trebalo je spaliti odavno![]()