Зашто су млади напустили Фејсбук и прешли на Инстаграм?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
2017. године моја генерација масовно напушта фејсбук и сви прелазимо на Инстаграм. Никад нисам схватии зашто?

ФБ је доста бољи. За разлику од Инста где можеш само качит слике, на ФБ си могао да пишеш статусе, играш игрице, учествујеш у групама..

Шта се десило па су млади прешли на Инста и данас јако ретко ко има ФБ од мојих вршњака?

Nisu hteli da se zamaraju ovi prvim i više ih zanimalo da prate šta ih zanima nego da ih prate oni koji ih zanimaju, suštinska razlika novčića sa dve strane istog proizvođača...
Не знам, мени је лично боље оно што пружа више могућности...инста сам користио увек јер су сви, једино бих тако остајао у контакту са људима

Зато што млади желе само самопромоцију а Инстаграм је тако креиран. За промоције.
Не знам... Данас већина има приватне и закључане профиле. Боље сви да се вратимо на ФБ

2017. године моја генерација масовно напушта фејсбук и сви прелазимо на Инстаграм. Никад нисам схватии зашто?

ФБ је доста бољи. За разлику од Инста где можеш само качит слике, на ФБ си могао да пишеш статусе, играш игрице, учествујеш у групама..

Шта се десило па су млади прешли на Инста и данас јако ретко ко има ФБ од мојих вршњака?
To je i sustina, ko danas (ne samo od mladih) cita sta pise, mrzi ljude da se upustaju dublje u bilo sta. Instant generacija - instant razmisljanje/ponasanje/zibot.

Не знам... Данас већина има приватне и закључане профиле. Боље сви да се вратимо на ФБ
I vidiš i sam da si na krstarici...

Meni je FB kontaktna lista. Ne koristim ga uopšte, dokazano je da nije zdrav. Posebno dok čekaš Godoa na istom....

Imaš širok net... Šta će ti FB?
Ako ti je prijatelj pozovi ga. Ako nije ne smaraj puno. Whatsapp...
Za igrice imaš i bez fb... Isto...

I vidiš i sam da si na krstarici...

Meni je FB kontaktna lista. Ne koristim ga uopšte, dokazano je da nije zdrav. Posebno dok čekaš Godoa na istom....

Imaš širok net... Šta će ti FB?
Ako ti je prijatelj pozovi ga. Ako nije ne smaraj puno. Whatsapp...
Za igrice imaš i bez fb... Isto...
Па да слажем се ал ај то сад упореди са простим инстаграмом на ком само качиш слике и сторије. Или снеп, још горе

Back