Koliko puta su vas zeznuli na ponudama na netu?

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.128
Ja vise i ne verujem svim tim ponudama...

Ali ipak su me zeznuli ali evo i kako...

VLC , koji je dokazano dobar video player , mislim dokazano besplatan, objavi da je zavrsio dodatak da moze offline da prevodi video slusanjem audia tog offline videa...
Slicno postoji na youtubeu , i iskreno ja volim kad mi prevod ide odmah i citam kako mi je gluv ai prevodilac...tj ne cuje dobro slovo i prevede ono sto cuje, a gluv je bas onako staracki , ali pazite to otkriva i deo sta znaci staracka gluvoca, tj nije gluvoca samo kad ne cujes nego i kad cujes a ne mozes da razumes...i to je tacno , znam iz prakse...cale mi gluv na takav nacin...uhvati ga kao i ove sto uhvati mini slogic, tako njega zbog apnee uhvati mini gluvoca...slusa a ne moze da razume, prodje za minut..

E apsolutno isti dozivljaj imam i sa youtube i ne smeta mi , jer je ipak boljeg sluha od mog caleta...a i smesan je u tim prevodima,zanimljiv...

Ali VLC je stvarno opredeljena firma da bude besplatan program i uvek je medju boljima, i nudi bas mnogo opcija, ali nije najbrza, uvek ima neko brzi , posle uspori , ali ima uvek neko 40 50% brzi..

I VLC objavi tekst da trenutno neki sajt nudi prevod , i odem ti na sajt i tu pocinje moja igranka..

1 Dakle prvo pise free i to na milion nacina moze da odradi ai prevod..
Ti uploadujes fajl , jedan od nacina..
On kaze super...ali kaze ej moras da se registrujes email..
Uh ,to me nervira i kod ai , ne kod onih koji su posteni pa ti posle daje da radis sve, nego kod onih koji su neposteni.
Registrujem se

2. izadje klik da li sam robot ili nisam, ajd kliknem nisam

3 E sad odjednom pise imas samo tri video fajla gratis...
Dobro , ebiga, nije onda free , ali daj bar ovaj kineski film da prevedem pa da se tikamo po kucama.
Kliknem play a pre toga izaberem izgled titla jer mi pise moze da ga downloaduje kao srt , txt ili da ga nalepi kao sprajt , video file..ali otom potom

4.Sad mi izadje pitanje i odgovor da imam 50 poena da potrosim a ako treba vise moracu da kupim poene,
Uh , jos jedna fora, gledam sta je manje 3 puta ili ce sve da mi potrosi iz jedanput, ali nece, za 4k snimak nema ni za jednom ali moj film je 480p i tu je 1 poen trosak
Ali to je novo ogranicenje

5. izadje mi provera da li sam robot ali sad sa onim slikicama a nesto mutno nit vidis da li ima motora na slici ili je iza autobusa ili nije
Ali ajd prodjem i to

6 svo vreme mi izlaze pop ads, tipa okrenite ovaj broj da bi imali besplatni prvi mesec koriscenja, a posle se samo obnavlja, i razmisljam svaki put koliko pocetnika zeznu na tu foru , ja znam nekoliko , mene samo nervira sto su jednu moju bivsu na tu foru zeznuli , ali mene nece,jer kad skidas filmove tamo ima po 20 kliktaja na razne tacke da bi skinuo film na kraju...a bas na razne tacke...kao da sam strucnjak za akumpukturu sajta..

7 napokon nudi izbor jezika..ali trt, engleski je podrazumevani , a kad kliknes da se promeni na drugi , izadje ti da se ulogujes na google nalog...ejjjjj
Pa zar uz pomoc googla prevodis, , a trebao si sajtu to odmah da kazes, ne bih te ja uznemiravao..
Ajd moze i engleski meni nista ne znaci , samo sto kineski ne znam..

8. izadje objasnjenje da ce biti stampmark sve dok ne platim za koriscenje programa...Dobro to sam i navikao , ne smeta mi puno , ne prodajem nekom trecem licu , pa mi svejedno..
Ali me sad vec zanima koliko jos skrivenih zahteva ima sajt , a da ce me cekati do krajnjem save as

E onda biser...
Izadje mi da samo prvih 15 min filma moze da prevede, jer je free verzija...

Koliko takvih iskrenih ponuda ima na netu , gomila..
i bolje prolaze jer je covecanstvo puklo totalno , po pameti ..
Sva sreca te ja kupim ove postenije developer programe, koji ne kostaju nista vise od ovih zamlata, cak i manje, a uvek stabilni , samo sto ih pregazi vreme kad se pojavi novi i noviji windows...to je mana, ...bolje biti los programer i djubre, ali stalno pratiti windows nego biti super programer i onda te pojede vreme ...sto se desilo skoro svim mojim izabranim programima, ali su svi prva liga bili...

Evo ovaj dnevnik danasnjeg zeza sajta prema meni pa vi napisite koje jos fore imaju sajtovi koji su kao free, kojim vas iznenade nakon pocetka koriscenja te njihove ponude..

Bas bi da cujuem na koliko naacina varaju..

Ja vise i ne verujem svim tim ponudama...

Ali ipak su me zeznuli ali evo i kako...

VLC , koji je dokazano dobar video player , mislim dokazano besplatan, objavi da je zavrsio dodatak da moze offline da prevodi video slusanjem audia tog offline videa...
Slicno postoji na youtubeu , i iskreno ja volim kad mi prevod ide odmah i citam kako mi je gluv ai prevodilac...tj ne cuje dobro slovo i prevede ono sto cuje, a gluv je bas onako staracki , ali pazite to otkriva i deo sta znaci staracka gluvoca, tj nije gluvoca samo kad ne cujes nego i kad cujes a ne mozes da razumes...i to je tacno , znam iz prakse...cale mi gluv na takav nacin...uhvati ga kao i ove sto uhvati mini slogic, tako njega zbog apnee uhvati mini gluvoca...slusa a ne moze da razume, prodje za minut..

E apsolutno isti dozivljaj imam i sa youtube i ne smeta mi , jer je ipak boljeg sluha od mog caleta...a i smesan je u tim prevodima,zanimljiv...

Ali VLC je stvarno opredeljena firma da bude besplatan program i uvek je medju boljima, i nudi bas mnogo opcija, ali nije najbrza, uvek ima neko brzi , posle uspori , ali ima uvek neko 40 50% brzi..

I VLC objavi tekst da trenutno neki sajt nudi prevod , i odem ti na sajt i tu pocinje moja igranka..

1 Dakle prvo pise free i to na milion nacina moze da odradi ai prevod..
Ti uploadujes fajl , jedan od nacina..
On kaze super...ali kaze ej moras da se registrujes email..
Uh ,to me nervira i kod ai , ne kod onih koji su posteni pa ti posle daje da radis sve, nego kod onih koji su neposteni.
Registrujem se

2. izadje klik da li sam robot ili nisam, ajd kliknem nisam

3 E sad odjednom pise imas samo tri video fajla gratis...
Dobro , ebiga, nije onda free , ali daj bar ovaj kineski film da prevedem pa da se tikamo po kucama.
Kliknem play a pre toga izaberem izgled titla jer mi pise moze da ga downloaduje kao srt , txt ili da ga nalepi kao sprajt , video file..ali otom potom

4.Sad mi izadje pitanje i odgovor da imam 50 poena da potrosim a ako treba vise moracu da kupim poene,
Uh , jos jedna fora, gledam sta je manje 3 puta ili ce sve da mi potrosi iz jedanput, ali nece, za 4k snimak nema ni za jednom ali moj film je 480p i tu je 1 poen trosak
Ali to je novo ogranicenje

5. izadje mi provera da li sam robot ali sad sa onim slikicama a nesto mutno nit vidis da li ima motora na slici ili je iza autobusa ili nije
Ali ajd prodjem i to

6 svo vreme mi izlaze pop ads, tipa okrenite ovaj broj da bi imali besplatni prvi mesec koriscenja, a posle se samo obnavlja, i razmisljam svaki put koliko pocetnika zeznu na tu foru , ja znam nekoliko , mene samo nervira sto su jednu moju bivsu na tu foru zeznuli , ali mene nece,jer kad skidas filmove tamo ima po 20 kliktaja na razne tacke da bi skinuo film na kraju...a bas na razne tacke...kao da sam strucnjak za akumpukturu sajta..

7 napokon nudi izbor jezika..ali trt, engleski je podrazumevani , a kad kliknes da se promeni na drugi , izadje ti da se ulogujes na google nalog...ejjjjj
Pa zar uz pomoc googla prevodis, , a trebao si sajtu to odmah da kazes, ne bih te ja uznemiravao..
Ajd moze i engleski meni nista ne znaci , samo sto kineski ne znam..

8. izadje objasnjenje da ce biti stampmark sve dok ne platim za koriscenje programa...Dobro to sam i navikao , ne smeta mi puno , ne prodajem nekom trecem licu , pa mi svejedno..
Ali me sad vec zanima koliko jos skrivenih zahteva ima sajt , a da ce me cekati do krajnjem save as

E onda biser...
Izadje mi da samo prvih 15 min filma moze da prevede, jer je free verzija...

Koliko takvih iskrenih ponuda ima na netu , gomila..
i bolje prolaze jer je covecanstvo puklo totalno , po pameti ..
Sva sreca te ja kupim ove postenije developer programe, koji ne kostaju nista vise od ovih zamlata, cak i manje, a uvek stabilni , samo sto ih pregazi vreme kad se pojavi novi i noviji windows...to je mana, ...bolje biti los programer i djubre, ali stalno pratiti windows nego biti super programer i onda te pojede vreme ...sto se desilo skoro svim mojim izabranim programima, ali su svi prva liga bili...

Evo ovaj dnevnik danasnjeg zeza sajta prema meni pa vi napisite koje jos fore imaju sajtovi koji su kao free, kojim vas iznenade nakon pocetka koriscenja te njihove ponude..

Bas bi da cujuem na koliko naacina varaju..

Cekaj, ispada da nisi platio nista a onda kazes da su te zeznuli? Dali su ti video koji mozes da koristis ali da bi skinuo pecat moras da im platis, sta je tu nenormalno? To je uobicajeno ponasanje na interMetu jer ni kod babe nema za dzabe.

Savet, pre nego sto skines i instalises nesto sto je free pbavezno idi na reddit, xda ili slicno mesto pa proveri kako su se drugi useri proveli sa "free" ponudama.

Ma nisu me prevarili u smislu uzeli pare, ali ja ne gledam na to prevara je kad ti uzmu pare, prevara je i kad me zamajavaju, to mi je prevara, to free mi je prevara....
Prevara mi je kad kazu dodjite na prezentaciju , dobicete poklon , znaci ne uzima ti pare, ali taj poklon nema veze sa prezentacijom ili nije u vrednosti koja je naznacena ....

Ako ti na netu kaze free, to meni znaci da cu moci da nesto iskoristim free, ogranicena mogucnost ali bar nesto ...

Ali ne na kraju nisa...zato sam ja i napisao , nacin mojih reakcija na free i eh evo ga nedan uslov, eh evo ga drugi , eh eva ga zaturio se treci..

Ja bih to kaznajvao , jasno i glasno i postoji zakon koji to ne dozvoljava ali se gleda kroz prste, ali ne bi trebalo..
Znaci lepo mora da se drzi javno obecanje, znaci ne moze da se kaze free, nego trial...zato i postoji rec trial..ili test ili trial period, ili limited free usage...sve to postoji , postojalo je pre 30 godina, postoji i sad..

I google ads su postali bastion za prevare, gledam koliko prevara reklamiraju , pa to je bukvalno svaka druga...to je mnogo prevara...ne znam kako sam ja zasluzio da meni stalno salju te reklame, ali dobijam jua svasta, pa i BW na vodi , sto je opet prevara...ali drugog tipa , 3400e po kvm, ali nije kupac prevaren osim za kvalitet, nego drzava i narod...

Nisam zavrsio posao koji su reklamirali da je free. to je meni prevara...

Back