- Poruka
- 91.851
Zašto su mladi ljudi svuda toliko nesrećni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam svet oko sebeČime potkrepljuješ tu tvrdnju ?
Ok,znači to tvoje subjektivna percepcija a ne neka statistika formalna,što apriori znači - generalizacijaGledam svet oko sebe
kada se prati gornji grafikon iz godine u godinu, primećuje se pad skoro svugdeOk,znači to tvoje subjektivna percepcija a ne neka statistika formalna,što apriori znači - generalizacija
pad čega ?kada se prati gornji grafikon iz godine u godinu, primećuje se pad skoro svugde
zato sto su neradnici koji nz od cega je pun frizider, zbog cega prekidac pali svetlo itdZašto su mladi ljudi svuda toliko nesrećni?
zato sto su neradnici koji nz od cega je pun frizider, zbog cega prekidac pali svetlo itd
vecina od 25 godina nikada nije radila ali zato redovno se guraju kod roditelja na sisi i zahtevaju pare
Zbog manjka bliskosti i smislenih međuljudskih odnosa
Ziva istina. ali nisam to smeo napisati jer hijene samo cekaju neku ruznu rec pa da trce moderaciji da kukaju
A ko je te neradnike vaspitao i tako oblikovao?zato sto su neradnici koji nz od cega je pun frizider, zbog cega prekidac pali svetlo itd
vecina od 25 godina nikada nije radila ali zato redovno se guraju kod roditelja na sisi i zahtevaju pare
isti ti roditelji koji im guraju pare u dzep i vode se sa tim: nemoj ti sine. mama ceA ko je te neradnike vaspitao i tako oblikovao?
Odakle ovi grafikoni? Pitanje koliko je ovo tacnokada se prati gornji grafikon iz godine u godinu, primećuje se pad skoro svugde
Inace svi ti roditelji koji nedaju pare, ne samo da blokiraju karijere te dece nego cak i blokiraju pitchke i kitu toj deci ....tj rade kao cock blokeri ili pussy blokeri...zato sto su neradnici koji nz od cega je pun frizider, zbog cega prekidac pali svetlo itd
Možda što su mali i pakosni?!Čime potkrepljuješ tu tvrdnju ?
Statistika je lažna nauka.kada se prati gornji grafikon iz godine u godinu, primećuje se pad skoro svugde
Toga je bilo i ranije, bez ovih sada skalamerija.Zbog manjka bliskosti i smislenih međuljudskih odnosa
Odnosi su br. 1 faktor za ljudsku (ne)sreću
90% sl. lazna.Statistika je lažna nauka.
ti si od generacije koja je radila po kuci, cepala drva i imao si svoja zaduzenja od malena. jel tako?Inace svi ti roditelji koji nedaju pare, ne samo da blokiraju karijere te dece nego cak i blokiraju pitchke i kitu toj deci ....tj rade kao cock blokeri ili pussy blokeri...
Ja stvarno nemam vremena da dublje ulazim u to zasto postoji posesivnost oceva prema cerkama umesto da budu savetnici oni su blokeri , i isto to prema sinovima...ne od strane majki , nego cudno opet od strane oceva...ali tu ima udeo i od strane majki , to je onaj deo , gledanja da se ne udaljuju mnogo od domacinstva roditelja, sto opet mi nije jasno zasto...kad nista nisu ucinili da to funkcionise po principu pruzanja pomoci kad ostare...
Neki ucine npr napor da naprave veliku kucu , ali uvek imaj neko nakaradno misljenje kako to treba da funkcionise, nekako uvek sebicno , a ne da svako zivi svoj zivot....totalno nebuloza, i gledam Grke kao pravoslavce, oni to malo bolje resavaju....znaci nije do pravoslavlja.....sto bi rekao covek da jeste zbog rusa i Srba ..ali nije nista bolje ni u bosni...cak je i gore...primitivizam patrijarhalnog...
A sta cemo sa hrvatima, primitivizam matrijarhalnog....ili religijskog...
To su mnogo poremecene vrednosti kod onih koji se zovu roditelji i stvarno sam misljenja da je najbolje za dete da se razvija u okruzenju svojih vrsnjaka, sve ostalo je blentavo i nakaradno....
Ima izuzetaka, ja nisam moralac, znaci ja nikom ne popujem kako da se ponasa, ali ebiga, ja selektujem ko moze u moje okruzenje a ko ne...zaebi ti to ..ti budi kakav hoces, i kako ti lepo , ali nemoze i jare i pare, ako si onakav kakvog ja necu u svom okruzenju , voznja, svako na svoju stranu...
Ali vidim da ljudima fali taj odnos u kojem se postuju granice....cak i na zapadu im fali...iako kao svajcarci imaju mnogo naglasenije te granice, kad smo bili na moru , i naletim na svajcarce, super je zabavno sa njima, ali oni ne veruju da neko moze da bude tako otvoren a da ne bude patoloski slucaj...ne veruju u jednostavnost pristupa budi ono sto jesi , meni ne smeta, ako postujes moje granice, a svajcarci poprilicno postuju moje granice, po defaultu...
Nece me ogovarati ako jedem sam , ako sam spremim virsle u hotelu u kuvalu, tj ako sam paradajz turista, nece im biti neprijatno da mi kazu ne mozemo sad da pricamo hocemo da citamo mail..vise iz kulture a ne iz krivice ja se izvinim i svako radi ono sto mu godi...
Ili sto se tice muvanja riba...nisam posesivan, hocu da nabacim devojke cak i kad vidim da se ja njima svidjam, to je svidjanje, to nije nista ozbiljno...videce se vise ako je nesto ozbiljno ....A to sam naucio na greskama uvazavanja onog ej ovo je moja nova devojka a ti vidis devojka do usiju zaljubljena u tebe jer joj odgovaras njenim sistemima vrednosti....i sad pravilo ne ukradi devojku , ma hajde...jedno je ne muvaj da skines devojku , a drugo je tu bukvalno blentavo pravilo ne uzimaj tudje...ako je mnogo blize od onog sto je trenutno..
Tu je neki cisti moralizam ali je nakaradan i nikad ne donosi dobre rezultate, jer ce devojka 100% raskinuti kad tad , jer se seca da je srela nekog ko joj vise odgovara ali nije bilo zgodno ali vremenom se nakuplja odbojnost i postaje resenje..
Nisu.